למי שמעוניין בחיוך יפה עם שיניים נאות בגוון טבעי, חשוב לדעת שיש מספר שיטות מובילות כיום להלבנת שיניים. מדובר בשיטות שניתן לבצע אותן במרפאה בלבד או בשילוב בין טיפול במרפאה ובאופן עצמאי בבית. אחת השיטות הבולטות והטובות ביותר כיום נקראת נטורל פלוס. זהו פטנט אקולוגי וייחודי להלבנת שיניים עם תוצאות מעולות והרבה יותר יעילות בהשוואה לשיטות אחרות, וגם מדובר בתהליך הרבה יותר קצר במרפאה. למעשה, הטיפול כולו נמשך במרפאה רק כשלושים דקות וניתן להשיג עד 8 גוונים שאותם אפשר להתאים לצבע השיניים הטבעי שלכם. הפטנט מבוסס על מי חמצן מיוצבים השומרים על יציבותם לתקופה ממושכת מאוד של שלוש שנים. מי החמצן האלו עברו נטרול של מתכות כבדות, מתפרקים לאט מאוד ולא מתאדים, מה שתורם לשמירת לחות השן בניגוד לשיטות הלבנת שיניים רגילות.
הדבר החשוב ביותר הוא להקפיד על שגרת ביקורים סדירים אצל רופא השיניים (פעם או פעמיים בשנה), וכן אצל השיננית (אחת לשלושה חודשים או אחת לחצי שנה). בכל ימות השנה מומלץ להקפיד מאוד על ניקיונם של האזורים הנמצאים בין הכתרים שהורכבו על גבי השתל הדנטלי, וכן בין הכתרים האלה ובין השיניים. לשם כך אפשר להשתמש במברשת שיניים דקה שיכולה להיכנס לאזורים האמורים, וכן אפשר להשתמש במכשיר סילונית המתיז לתוכם מים (או מי פה) בלחץ.
ישנה חשיבות עצומה לגילוי מוקדם של סרטן המעי הגס מבחינת סיכויי ההחלמה. לכן חשוב להכיר את קבוצות הסיכון ואת התסמינים החשודים, ובמידה שהופיעו לפנות לרופא המשפחה. אם הרופא יתרשם שאלו סימנים חשודים תופנו לגסטרואנטרולוג שיבצע קולונסקופיה תחת טשטוש. יש לציין כי בישראל הוחלט שכל אדם מגיל חמישים ומעלה יבצע בדיקות לגילוי מוקדם של סרטן המעי הגס, בין אם הוא מצוי או לא מצוי בקבוצות הסיכון. על מנת לסבר את האוזן, אם הסרטן מאובחן בשלבים מוקדמים, עומדים סיכויי ההחלמה על קרוב לתשעים אחוז. לעומת זאת, בשלב 2 של המחלה סיכויי החלמה עומדים על כשבעים אחוז, בשלב שלוש על ארבעים עד חמישים אחוז, ובשלב ארבע הסיכויים נמוכים מאוד.
שחיית חתירה הינה הספורט המתאים ביותר לפתרון בעיות אורתופדיות לרבות בעיות ירכיים וברכיים.
כל מטופל הבא לקבל עיסוי צריך לדעת כי כל מידע רלוונטי יכול להיות משמעותי לגבי תוצאותיו של הטיפול, ובכלל זה מצבי חום, דלקת, שבר, נקע, יתר לחץ דם, סוכרת, בלט דיסק או פריצת דיסק, סחרחורות, היריון מתקדם או אף התחלתי. דברים אלו יפים בייחוד לעניין מצבים שונים שבהם אסור בתכלית לבצע עיסוי, והדבר עלול להביא למצבים פטליים הרי אסון. למשל, אין לבצע עיסוי רפואי בתוך שלושת החודשים הראשונים לאחר ניתוח או בתוך חצי שנה לאחר ניתוח כירורגי, בזמן סמוך לאחר טיפול כימותרפי (בלא אישור רופא), במצבי סיכון ליצירת קריש דם, מחלות לב, אפילפסיה, סוכרת הכרוכה בנטילת אינסולין, בעיות נוירולוגיות המתאפיינות בעייפות ובחולשה (כגון פרקינסון), ועוד הרבה מצבים שיש לציינם לפני המעסה.
כירורגיה פלסטית
פורום קרנית
גינקולוגיה ניתוחית
סרטן המעי הגס והרקטום
פורום אוקולופלסטיקה
פורום רפואת שיניים
פורום מחלות רשתית