X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום החלפת מפרק ברך
אודות הפורום
אודות פורום החלפת מפרק ברך

פורום החלפת מפרק ברך מנוהל על ידי ד"ר אורן בן לולו, אורתופד מומחה, והוקם על מנת לאפשר לכם לקבל מענה מהיר ומקצועי. ד"ר בן לולו שימש בעבר כרופא בכיר בתחום החלפות מפרקי ירך וברך בבית חולים העמק שבעפולה, וכיום משמש כמנהל המחלק האורטופדית בבית החולים בני ציון שבחיפה, וכאחראי על תחומים אלו במרפא...

פורום החלפת מפרק ברך מנוהל על ידי ד"ר אורן בן לולו, אורתופד מומחה, והוקם על מנת לאפשר לכם לקבל מענה מהיר ומקצועי. ד"ר בן לולו שימש בעבר כרופא בכיר בתחום החלפות מפרקי ירך וברך בבית חולים העמק שבעפולה, וכיום משמש כמנהל המחלק האורטופדית בבית החולים בני ציון שבחיפה, וכאחראי על תחומים אלו במרפאת קופ"ח כללית זבולון. בפורום ניתן להעלות שאלות הקשורות לכל היבטי ניתוח החלפת ברך, כגון שיטות ניתוחיות, סוגי חלפים, שיקולי סיכון ותועלת, התהליך השיקומי, הזדקקות לניתוח, כאבים ומגבלות תנועה. הפורום הוקם אך ורק לשאלות ותשובות אינפורמטיביות, ואינו מהווה במה לקבלת המלצות או הפניות לאורטופדים אחרים. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בד"ר בן לולו על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום החלפת מפרק ברך

אין מנהלים לפורום זה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • תוצאות CT כתף בלי חומרי ניגוד - עזרה
    רמי
    23:02 17/03/15 17/03
    23:02
  • שלום דוקטור, אני מקווה שאין לכם כבר 180 אנשים על קצת רופאים, אם לא פחות חולים אז לפחות שנתנו לכם כלי קיבולת יותר טוב לקבל אותם ... טוב בכל מקרה לא בשביל זה אני כותב.
    אני בן 31 ולפני 8 שנים פרקתי את הכתף, אובחן בזמנו שבר חלקי בספק בהלבורם הקידמי, לאחרונה הרגשתי קצת לא טוב בכתף בתנועות והחלטתי ללכת לאורתופד ששלח אותי לCT, אלו התוצאות בתמונה שצילמתי ושלחתי...

שני שאלות:
    1. האם יש מצב שהרופא אבחן לא נכון וכדאי ללכת עם הדיסק לאורתופד אחר שיאבן לי את התוצאות?
    2. בהנחה שהאבחנה נכונה, מה עלי לעשות כעת עם הממצאים, מה זה אומר בכלל ובפרט לגביי בהמשך הדרך?

בקיצר, מה התוצאות אומרות?

תודה רבה מראש, רמי.

קבצים מצורפים:
    • צורפו קבצים שרק המנהל יכול לראות.
  • הגב ל: תוצאות CT כתף בלי חומרי ניגוד - עזרה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תוצאות CT כתף בלי חומרי ניגוד - עזרה
    ד"ר אורן בן לולו
    12:36 18/03/15 18/03
    12:36
  • שלום רב, אשמח לתת עצה כללית בלבד שכן אין זה תחום עיסוקי היומי:
    ראשית ממליץ לפנות לאורתופד כתף - יש דבר כזה וזה תחום עיסוקם ומומחיותם.
    ככלל בדיקת ה CT טובה בעיקר לזיהוי שברים ופגמים בעצם - ואכן בדיקה זו זיהתה פגיעה גרמית בראש הזרוע. אך בד"כ יש פגיעה נוספת ברקמות הרכות המלווה פריקת כתף - ואותן מזהים טוב יותר ב US, וב MRI.
    על כן ממליץ לפנות למומחה כתף - לשקול האם יש צורך בדימות נוסף, ולהחליט בהתאם לבדיקה, לסיפור החבלה, לממצאים העכשווים בבדיקה ובדימות על הטיפול המומלץ

בברכה,
    ד"ר אורן בן לולו.
    מנהל מחלקת אורתופדית, מרכז רפואי בני ציון, חיפה.
    מומחה בכירורגיה אורתופדית.
    מומחה בניתוחי החלפת מפרקי ירך וברך.
    מבצע גם ניתוחי החלפת ירך בגישה הקדמית וברך בגישה קינמטית.
    יו"ר משותף של החברה הישראלית למפרקי ירך וברך.
    מקבל מטופלים באסותא חיפה, רבמ"ד קריית מוצקין, ובמרפאת אסף בעפולה
    טלפון לזימון תורים לכל המרפאות: 04-6069906
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: תוצאות CT כתף בלי חומרי ניגוד - עזרה

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • MRI
    רמי
    18:17 18/03/15 18/03
    18:17
  • כפי שכתבתי בMRI שנעשה לפני 8 שנים אחרי הפריקה זיהו שבר בהלבורם הקידמי וספק קרע חלקי באחת הרצועות. הCT זה עדכני להיום, בגדול אני מתפקד רגיל רק בגלל חשש עשיתי את הCT בהפניית אורתופד כללי. יש לך מה עוד להוסיף? האם עם הפגיעה הזו אפשר לחיות? האם זה מתרפא לבד? אם לא מה האופציות שיש? בגדול אני לא מוגבל רק מרגיש אי יציבות וחוש לפריקה חוזרת שלא קרתה כמובן, בגדול להוציא פעם ב שאני מרגיש כאב חד וחולף הכל בסדר ואני אף עושה שכיבות סמיכה וכושר לעיתים ולא סובל מכאבים במקום.

לגבי העצה שלך, בכדי באמת לדעת מה יש לי ומה כדאי לי לעשות אפנה למומחה כתף ואם יש לך המלצה למומחה כזה באזור צפון תגיד.

תודה לך על הכל.

• הגב ל: MRI

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • פריקת כתף
    ד"ר אורן בן לולו
    08:05 12/04/15 12/04
    08:05
  • חג שמח

שוב באופן כללי לשאלתך - שיעור חזרת פריקת הכתף אחר פריקה ראשונה בגיל 20 וקצת, הוא שיעור גבוה, מאידך אתה בסדר גמור, ומתפקד רגיל, ועל כך יש לשמוח.
    לגבי תחושת חוסר היציבות - בהחלט מצב צפוי לאור הפגיעה שציינת, ואפשר להתייעץ על כך עם אורטפד כתף

לגבי שאלתך השניה - לשימחתנו היום יש בכל בית חולים גדול אורטופד מומחה כתף, גם בצפון - לכן ממליץ לפנות לאורטופד כתף - בבית החולים הסמך למקום מגורייך.

מכיון שאיני בתחום הכתף - אני יכול להמליץ מטבע הדברים רק על עמיתים אותם אני מכיר ועימם אני עובד כעת או שעבדתי בעבר, ממליץ על ד"ר שזר אברהם עמית ממחלקתי בבית החולים העמק בעפולה, וכן על עמיתי שאיתם עבדתי בעבר בזמן התמחותי בבית החולם רמב"ם , ד"ר ניר הוס וד"ר ברק סגל, וכן דר מרואן חדד - שכעת עובד בבית החולים בנהריה.

בברכה,
    ד"ר אורן בן לולו.
    מנהל מחלקת אורתופדית, מרכז רפואי בני ציון, חיפה.
    מומחה בכירורגיה אורתופדית.
    מומחה בניתוחי החלפת מפרקי ירך וברך.
    מבצע גם ניתוחי החלפת ירך בגישה הקדמית וברך בגישה קינמטית.
    יו"ר משותף של החברה הישראלית למפרקי ירך וברך.
    מקבל מטופלים באסותא חיפה, רבמ"ד קריית מוצקין, ובמרפאת אסף בעפולה
    טלפון לזימון תורים לכל המרפאות: 04-6069906
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: פריקת כתף

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026