X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום הפרעות קצב
אודות הפורום
אודות פורום הפרעות קצב

פורום הפרעות קצב שע"י המערך הקרדיולוגי בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל, כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אסף דנון, רופא קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר ...

פורום הפרעות קצב שע"י המערך הקרדיולוגי בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל, כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אסף דנון, רופא קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר הן ביחידת אלקטרופיזיולוגיה וקוצבי לב בבית החולים כרמל הן במרפאה להפרעות של קצב הלב במרכז הרפואי לין בחיפה. ד"ר דנון הינו בעל ניסיון רב ועשיר בתחומי הפרעות קצב הלב (ובכלל זה תורשתיות), השתלת קוצבי לב (ודפיברילטורים) מכל הסוגים, סגירת אוזנית, וכן אבלציות. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לפרפור פרוזדורים, פרפור עליות, אבלציה, עילפון, מניעה של מוות לבבי פתאומי, קוצב, קוצבי לב, דפיברילטור, הפרעות קצב חדריות, פעימות מוקדמות, מדללי דם, טיפולים פולשניים ולא פולשניים (תרופתיים) בהפרעות קצב, השתלות קוצבים ודפיברילטורים, הפרעות קצב תורשתיות, הפרעות קצב הלב, צריבות ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר באנשי הצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום הפרעות קצב

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • פיענוח הולטר לב
    איתי גבע
    13:23 14/09/21 14/09
    13:23
  • שלום רב, שמי איתי ואני אדם בן 37 בעל עודף משקל, רציתי לחזור לפעילות ספורטיבית והלכתי לעשות בדיקת מאמץ שם נרשם שהיא לא פסקנית ונשלחתי למיפוי לב במאמץ על ידי קרדיולוג, מיפוי הלב יצא תקין, נכתב כי יש שינןיים לא ספיציפיים בst/t, תגובת אלקטרוגרפיה לא איכסמית, תגובה קלינית למאמץ לא איכסמית, הודגמה פרפרוזיה מיקרוקרדיאלית תקינה בכל הדפנות, חדר שמאלי תקין בגודלו התכווצותו הגלובלית ואזורים תקינים במאמץ וב נוחה, מקטע פליטה 68%. לאחרונה שמתי לב שדופק המנוחה שלי נע סביב 54-56 וכאשר לפני שאני נרדם הדופק שלי מגיע ל50, ביקשתי הפנייה להולטר לב מהרופאה שלי וקיבלתי תוצאה שמאוד הפחידה אותי. הקצב הבסיס מהירות מינימאלית 34 מהירות מקסימאלית 116 מהירות ממוצעת 68. הפרעות קצב vpcs לא נרשמו הפרעות קצב על חדריות apcs נרשמו 19 apcs בודדים במהלך הבדיקה, הפרעות הולכה לא נצפו שינויים משמעותיים בקטע st לא נצפו, לסיכום נכתב בשעות הלילה והבוקר נצפו קטעי סינוס בריקרדיה במהירות מינימאלית של 34 לדקה, נצפו קטעי סינוס ארתמיה במהלך הלילה. עשיתי בדיקות דם אין לי בעיה בבלוטת התריס, כן קרה לי כמה פעמים במהלך הלילה שהתעוררתי כאילו אני תא מצליח לנשום. אודה מאוד על תשובה כי אני מאוד מפחד שמדובר בדופק נמוך מאוד. אין למשפחה שלי היסטוריה של בעיות לב ובאופן כללי תודה לאל אני בריא. תודה רבה מראש

• הגב ל: פיענוח הולטר לב

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • פיענוח הולטר לב
    ד"ר אסף דנון
    18:20 14/09/21 14/09
    18:20
  • שלום, את ההסבר המלא תקבל מהקרדיולוג שלך אבל בקצרה אומר שדופק איטי בשינה הוא דבר שכיח ולרוב לא מסוכן. סביר מאוד לפי התיאור שלך שאתה סובל מדום נשימה בשינה. כדאי לשקול בדיקת שינה ובמדית הצורך התאמת מסיכה ללילה, וכמובן ירידת משקל.

בברכה,
    ד"ר אסף דנון, קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר הן ביחידת אלקטרופיזיולוגיה וקוצבי לב במרכז הרפואי "כרמל" בחיפה

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • פיענוח הולטר לב
    איתי גבע
    18:34 14/09/21 14/09
    18:34
  • דבר ראשון תודה רבה לך על התשובה המהירה, שנית אם אני מבין נכון את דברייך, אין לי צורך להכנס להיסטריה בעקבות כך אלא לברר את נושא דום הנשימה בשינה? וכמובן לרדת במשקל. פשוט כשקיבלתי את התוצאות חשבתי שיש צורך לפנות לטיפול מידי. תודה מראש

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • פיענוח הולטר לב
    ד"ר אסף דנון
    22:25 14/09/21 14/09
    22:25
  • הירידה במשקל היא קריטית

בברכה,
    ד"ר אסף דנון, קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר הן ביחידת אלקטרופיזיולוגיה וקוצבי לב במרכז הרפואי "כרמל" בחיפה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025