X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום אנדוקרינולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום אנדוקרינולוגיה

פורום אנדוקרינולוגיה שע"י המחלקה הפנימית במרכז הרפואי כרמל חיפה מנוהל על ידי ד"ר סמיר קאסם, שהינו מומחה ברפואה פנימית, אנדוקרינולוגיה וסוכרת, ומנהל מחלקה פנימית א' במרכז הרפואי כרמל חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לרפואה פנימית, מחלות בלוטת התריס, יתר פעילות בלוטת...

פורום אנדוקרינולוגיה שע"י המחלקה הפנימית במרכז הרפואי כרמל חיפה מנוהל על ידי ד"ר סמיר קאסם, שהינו מומחה ברפואה פנימית, אנדוקרינולוגיה וסוכרת, ומנהל מחלקה פנימית א' במרכז הרפואי כרמל חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לרפואה פנימית, מחלות בלוטת התריס, יתר פעילות בלוטת התריס, תת פעילות בלוטת התריס, גושים בבלוטת התריס, אוסטאופורוזיס - Osteoporosis, מחלות של בלוטת יותרת התריס (היפו והיפר פאראתירואידיזם), יותרת המוח (היפופיזה), אקרומגליה (מחלה של יותרת המוח), פרולקטינומה, גושים ביותרת המוח, גידולים בבלוטת יותרת המוח, מחלות בבלוטת יותרת הכלייה (אדרנל), ירידה בתפקוד המיני אצל גברים, שיעור יתר באישה, הפרעות במחזור אצל נשים ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בד"ר סמיר קאסם על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אנדוקרינולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • שאלה
    אילן
    09:50 07/07/16 07/07
    09:50
  • שלום,

    בן 66, לפני מספר שנים נמצאה אצלי בעיה של אוסטופורוזיס.

    בבדיקה האחרונה מ- 2014 כתוב:
    * עמוד שדרה: T-SCORE -3.3
    הצפיפות: אוסטאופניה קשה L1, אוסטאופניה בינונית L2-4
    הירכיים:
    T-Score - ימין -2.9, שמאל -2.4
    הצפיפות: אוסטאופניה קשה LT, אוסטאופניה בינונית RT.

    עקב טיפול שיניים שכולל השתלה של שתלים, רופא השיניים ביקש שאפסיק את האקטונל, ועד עתה הפסקתי ליטול אקטונל כבר במשך שנה.
    ערך CTX 269 בבדיקה לפני שנה.

    רציתי לברר - האם זה לא יכול להיות מסוכן שאני מפסיק את האקטונל כל כך הרבה זמן? מתי אוכל לחזור לקחת את האקטונל? האם טיפול השיניים מצדיק את הפסקת נטילת האקטונל?

  • הגב ל: שאלה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שאלה
    ד"ר סמיר קאסם
    18:00 08/07/16 08/07
    18:00
  • שלום
    השאלה היא מדוע יש אוסטאופורוזיס, אני מניח שעשית בירור כולל רמות ויטמין D, רמות טסטוסטרון וכו'. רופאי השיניים חוששים מטיפולים הכוללים מניפוציות עצם ועקירות תחת אקטונל ומשפחתו. אינני רואה כעת מניעה שתחדש טיפול אך שוב ממליץ לוודא שעברת את הבירור הבסיסי לבריחת סידן אצל אנדוקרינולוג

    בברכה,
    ד"ר סמיר קאסם, מומחה ברפואה פנימית, אנדוקרינולוגיה וסוכרת, מנהל מחלקה פנימית א' וב' במרכז הרפואי כרמל חיפה.
    טלפון: 04-8250485 / 04-8250484
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: שאלה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2021