X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום ניקוי רעלים - הידרוקולון
אודות הפורום
אודות פורום ניקוי רעלים - הידרוקולון

פורום ניקוי רעלים - הידרוקולון מנוהל על ידי מערכת האתר . מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לבעיות גסטרולוגיות, רפואה מונעת ואנטיאיג'ינג, ניקוי רעלים, רפואה סינית, רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית, אנטי אייג'ינג, רפואה מונעת, עצירות, מחלות גאסטרולוגיות, גאסטרו, גסטרולוגיה, ג...

פורום ניקוי רעלים - הידרוקולון מנוהל על ידי מערכת האתר . מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לבעיות גסטרולוגיות, רפואה מונעת ואנטיאיג'ינג, ניקוי רעלים, רפואה סינית, רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית, אנטי אייג'ינג, רפואה מונעת, עצירות, מחלות גאסטרולוגיות, גאסטרו, גסטרולוגיה, גאסטרולוגיה, קנדידה ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בליעד מורדוב על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום ניקוי רעלים - הידרוקולון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • אובחנתי שיש לי חיידק הליקובקטר
    ירון
    12:31 27/10/15 27/10
    12:31
  • לאחרונה לאחר בדיקות גסטרו אובחנתי כי יש לי חיידק הליקובקטר פילורי רק אחרי שנה שלימה של סבל וכאבי בטן חזקים מאוד ודלקת חריפה שהייתה לי במעיים.
    אני מציין שהכאבים "ההתקפים" הם לא רציפים תודה לאל,אבל הם מגיעים כמה וכמה פעמים באמצע השבוע בלי התראה מוקדמת...
    אני לוקח כדורים אנטיביוטיקה ותרופות אנטי דלקתיות שקיבלתי.
    רציתי לדעת מה לא לאכול במצב שלי?
    מה אפשר לעשות כשמגיע ה"התקף על הבטן"?
    ומה יכול להועיל לי באמת במצב הזה?
    והאם טיפולי קנביס יכולים לעזור לי ועד כמה?
    המון תודה לך

• הגב ל: אובחנתי שיש לי חיידק הליקובקטר

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אובחנתי שיש לי חיידק הליקובקטר
    ליעד מורדוב - מטפלת בכירה
    21:32 29/10/15 29/10
    21:32
  • ירון שלום רב.
    הטיפול הקונבנציונלי בהליקובקטור פילורי הינו היעיל ביותר. יש לבצע תבחין נשיפה גם לאחר הטיפול.
    יש להימנע ממזונות בעלי חומציות גבוהה כמו חמוציםחמוצים, לימונים והדרים ועגבניות.
    איני רואה איך החומרים הפעילים בקנביס רפואי יכולים לעזור לך מלבד שיפור המצב רוח, בכל אופן מצב חיידקי אינו החוויה לקבלת מרשם.
    ממליצה בחום על ניקוי רעלים במצבך.
    המון הצלחה!

בברכה,
    ליעד מורדוב, מטפלת אלטרנטיבית בכירה,
    טלפון: 0549-171-140
  • הגב ל: אובחנתי שיש לי חיידק הליקובקטר

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026