X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה

פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר בוריס פרידמן. ד"ר פרידמן הינו אורולוג, ורופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל ג...

פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר בוריס פרידמן. ד"ר פרידמן הינו אורולוג, ורופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל גם כן. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושא: זיהומים חוזרים בדרכי השתן, דלקות בשתן, דלף שתן במאמץ, דחיפות במתן שתן, תכיפות במתן שתן, שלפוחית רגיזה, דלקת כרונית של השלפוחית, קרונקולה, בריחת שתן, ניתוחי בריחת שתן, צניחת כיס השתן, ניתוחי צניחת כיס שתן, פרולפס, שמיטת החלחולת, בדיקות אורודינמיות, ציסטוסקופיה אבחנתית, בעיות שליטה של דרכי השתן של נשים וגברים, הפרעות במתן שתן, שלפוחית שתן כאובה, אורולוגיה כללית ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • ציסטוסקופיה ניתוחית הידרודיסטנשן
    רינה
    11:29 28/06/22 28/06
    11:29
  • ד"ר שלום וברכה!

אני מאובחנת בשלפוחית כאובה.

לפני 22 יום עברתי ציסטוסקופיה ניתוחית הידרודיסטנשן ועד היום אני עדיין חווה כאבים וצריבה במתן שתן 24/7.

כמו כן יש לי היסטוריה אורולוגית של הישנות של אבנים בכליה ימנית.

יש לי אבן במערכת המאספת בגודל של 1 ס"מ בכליה הימנית.

אני כבר שלושה חודשים סובלת מכאבים במותן ימין, כאב בטן, כאב בטן תחתונה,כאב גב תחתון המקרין לירך ימין.ולעיתים מלווה בבחילות.

שבועיים אחרונים הכאבים התגברו.

ביום חמישי בערב נטלתי שתן ובניגוב על הנייר הופיעו 3 כתמי דם עם קרישים.

יום שישי כשנטלתי שתן באסלה הופיעה דם ובניגוב על הנייר הופיע דם ורדרד.

יום שבת - על דופן האסלה מופיעות טיפות דם, ובניגוב על גבי הנייר מופיע דם ורדרד.

יום ראשון - כנ"ל כמו יום שישי.

יום שני - כנ"ל כמו יום שישי.

יום שלישי - כנ"ל כמו יום שישי.

הופעת הדם מופיע בכל הטלת שתן

שאלתי היא:

האם הדימום הוא כתוצאה מהפעולה הפולשנתי שעברתי או עקב המצאות של אבן במערכת המאספת של הכליה הימנית????

מה אתה מציע לי לעשות????

בברכה מרובה,
    רינה

• הגב ל: ציסטוסקופיה ניתוחית הידרודיסטנשן

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר בוריס פרידמן
    03:57 29/06/22 29/06
    03:57
  • שלום רינה
    דם בשתן עלול להיות מהפעולה ולהימשך אף כחודשיים לאחר הפעולה וכן עלול להיות כפי שידוע לך היטב גם ממחלת אבנים, אך במצב זה לרוב מלווה בכאבי מותן. אין צורך להתרגש ממספר טיפות דם כי ברוב רובם של המקרים הדבר לא משפיע על רמת הדם בגוף. שתיה מוגברת מומלצת וניתן לשלב במשככי כאבים. ההידרודיסטנשן לא תמיד עוזר ולעיתים ההטבה היא רק לאחר מספר שבועות. כמובן שיש צורך בעדכון ומעקב הרופא המבצע. בהצלחה.

בברכה,
    ד"ר בוריס פרידמן, אורולוג מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
    טלפון: 04-8250843
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    רינה
    05:34 29/06/22 29/06
    05:34
  • ד"ר שלום וברכה! ראשית , תודה רבה על תגובתך המהירה. שנית , בחודש האחרון אני חווה כאבים חזקים במותן ימין, כאבי בטן, כאבי בטן תחתונה, גב תחתון המקרין לירך ימין. המלווים גם בבחילות. כמו כן אני נתקפת בכאבים חזקים בשלפוחית הן בישיבה, הן בעמידה הן השכיבה והן בהליכה, מקשי עליי הישיבה . בעקבות זאת לפני 16 ימים הופנתי למיון אך לצערי לא קבלתי טיפול הולם בנוסף דרשתי לשוחח עם רופא אורולוג אך לצערי נענתי בשלילה. בברכה מרובה, רינה

נשלח ע"י אפליקציית שאל את הרופא לאנדרואיד.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026