X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה

פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר בוריס פרידמן. ד"ר פרידמן הינו אורולוג, ורופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל ג...

פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר בוריס פרידמן. ד"ר פרידמן הינו אורולוג, ורופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל גם כן. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושא: זיהומים חוזרים בדרכי השתן, דלקות בשתן, דלף שתן במאמץ, דחיפות במתן שתן, תכיפות במתן שתן, שלפוחית רגיזה, דלקת כרונית של השלפוחית, קרונקולה, בריחת שתן, ניתוחי בריחת שתן, צניחת כיס השתן, ניתוחי צניחת כיס שתן, פרולפס, שמיטת החלחולת, בדיקות אורודינמיות, ציסטוסקופיה אבחנתית, בעיות שליטה של דרכי השתן של נשים וגברים, הפרעות במתן שתן, שלפוחית שתן כאובה, אורולוגיה כללית ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • דם סמויי בשתן
    יעלי
    08:48 28/11/21 28/11
    08:48
  • שלום לך אני בת 62 יש לי בעיה מזה 28 שנה מדם סמוי בשתן 5/10 כל פעם זה בטווח הזה אבל לא עולה10 ולא יורד מ 5 .אני בן אדם מאוד חרדתי לא סובלת בדיקות פולשניות ולכן ביקשו ממני לעשות בדיקה פולשנית וסרבתי האם זה מסוכן להשאר עם דם סמויי בשתן ואם זה יכול להיות גידול או איבוד כליה זה כבר 28 שנה רציתי לציין שאין לי דלקות וגם לא צריבות אך מתגברים על הפחד מהבדיקה רופאים לא יודעים להרגיע את הפציינט וזה בעיה ולאחרונה זה מציק לי בעיקרון אני אישה בריאה.שאלתי היא מה זה יכול להיות הדם הסמויי הזה ואך ניתן לעשות את הבדיקה שלא הרגיש.תודה רבה ואשמח לתשובה

• הגב ל: דם סמויי בשתן

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דם סמויי בשתן
    ד"ר בוריס פרידמן
    08:03 29/11/21 29/11
    08:03
  • שלום יעלי
    דם סמוי יכול להיגרם מסיבות שונות שברובן הינן שפירות דוגמת שינויים הורמונליים של הגיל וסיבות דלקתיות. אך במיעוט המקרים הדבר עלול להיות קשור לסיבות גידוליות שהסיכוי אצלך הינו נמוך מאד מאחר והדבר נמשך זמן רב וללא החמרה. בספרות רשום כי במצבים אלו מומלץ לבצע הדמיה שנקראת CT פרוטוקול דם בשתן (CT UROGRAPHY) להעריך מערכות עליונות, קרי כליות ושופכנים והסתכלות ישירה לכיס השתן שנקראת ציסטוסקופיה, שאמנם הינה בדיקה פולשנית, אך היא אורכת כ- 2 דקות, מבוצעת בהרדמה מקומית, אינה כואבת באופן מהותי ולאחריה את משתחררת לביתך מיידית. אני חושב שהשלמת כלל הבדיקות ירגיעו גם אותך וגם את מטפלייך. בהצלחה.

בברכה,
    ד"ר בוריס פרידמן, אורולוג מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
    טלפון: 04-8250843
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: דם סמויי בשתן

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026