X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סוכרת
אודות הפורום
אודות פורום סוכרת

פורום סוכרת שע"י המחלקה הפנימית במרכז הרפואי כרמל חיפה מנוהל על ידי ד"ר סמיר קאסם, שהינו מומחה ברפואה פנימית, אנדוקרינולוגיה וסוכרת, ומנהל מחלקה פנימית א' במרכז הרפואי כרמל חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושא: רפואה פנימית, סוגי סוכרת, סיבוכי סוכרת, טיפולים בסוכרת, אורח...

פורום סוכרת שע"י המחלקה הפנימית במרכז הרפואי כרמל חיפה מנוהל על ידי ד"ר סמיר קאסם, שהינו מומחה ברפואה פנימית, אנדוקרינולוגיה וסוכרת, ומנהל מחלקה פנימית א' במרכז הרפואי כרמל חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושא: רפואה פנימית, סוגי סוכרת, סיבוכי סוכרת, טיפולים בסוכרת, אורח חיים בסוכרת, תופעת לוואי של טיפולים בסוכרת, ספורט וסוכרת, מחלות לב בסוכרת, כולסטרול בסוכרת, יתר לחץ דם בסוכרת, פגיעה במערכת העצבים בסוכרת, פגיעה בכליות בסוכרת, תרופות חדשות לסוכרת, השמנה בסוכרת, ניתוחים בריאטריים, ניתוחים להורדה במשקל ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בד"ר סמיר קאסם על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום סוכרת

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • תוצאות גלוקוז בספירת דם
    ליאת
    19:13 18/06/20 18/06
    19:13
  • הי אני בת 39, בריאה בד"כ, משקלי 64 -65 וגובהי 1.72.
    בספירת דם מאתמול גלוקוז בצום אחרי 11 שעות יצא 113. בדיקות קודמות שנעשו בשנת 2018-2016 היה ערכים גבוליים 99-100. כולסטרול 214 וטריגליצירידם 66
    אציין כי את הבדיקה עשיתי לאחר שעתיים ערות כיוון שעשיתי גם פרופיל הורמונלי ובשעתיים הללו בשעה 0600 בבוקר עשיתי ספורט כהרגלי (עושה כ-4 םעמים בשבוע) הליכון הליכה מהירה כ- 45 דקות. כמובן הצום נשמר עם מים. את הבדיקה ביצעתי ב815 בבוקר. שאלתי היא האם הספורט יכול היה להעלות את התוצאה? כי אני ממש בלחץ. לגבי התזונה שלי היא לא בריאה או יותר נכון לא נכונה ואני מודעת לכך אני אוכלת בגדול פעם ביום בערב אוכלת הרבה ירקות בערב וחלבונים אבל בארוחה משלבת די הרבה דלעת ערמונים שרק היום הבנתי כי היא מהווה פחמימה עם הרבה סוכר. בנוסף לעיתים בערב מנשנשת קורנפלקס. מבחינת פחמימות לא אוכלת כלל פחמימות אחרות.אשמח להיות קצת רגועה כי אני ממש בלחץ מהתוצאה.
    האם הפעילות הגופנית יכולה היתה להעלות את התוצאה ולא טוב שביצעתי אותה? מה לעשות? עד אשר אמשיך את ה- A1C אם בכלל. תודה

• הגב ל: תוצאות גלוקוז בספירת דם

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025