X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום קרדיולוגיה ומסתמים
אודות הפורום
אודות פורום קרדיולוגיה ומסתמים

פורום קרדיולוגיה ומסתמים מנוהל על ידי ד"ר לימור אילן בושארי, מומחית לרפואה פנימית וקרדיולוגיה עם מומחיות מיוחדת בהדמיות אולטרא סאונד לב, המשמשת מנהלת מערך קרדיולוגיה במרכז הרפואי העמק, עפולה. במסגרת הפורום ניתן לשאול שאלות במגוון נושאים הקשורים לקרדיולוגיה ומסתמים, ביניהם בדיקות אקו לב לסו...

פורום קרדיולוגיה ומסתמים מנוהל על ידי ד"ר לימור אילן בושארי, מומחית לרפואה פנימית וקרדיולוגיה עם מומחיות מיוחדת בהדמיות אולטרא סאונד לב, המשמשת מנהלת מערך קרדיולוגיה במרכז הרפואי העמק, עפולה. במסגרת הפורום ניתן לשאול שאלות במגוון נושאים הקשורים לקרדיולוגיה ומסתמים, ביניהם בדיקות אקו לב לסוגיהן (אקו בית חזי, אקו טרנס וושטי, אקו תלת מימד, אקו מאמץ), הדמיה של פעולות מורכבות בחדר צנתורים ובחדר ניתוח, בעיות מסתמיות: אטיולוגיה, אבחנה וטיפול, קרדיו-אונקולוגיה- בעיות משולבות של סרטן ולב, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל ד"ר אילן בושארי דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום קרדיולוגיה ומסתמים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • בדיקת הולתר 24 שעות
    חיים
    15:47 25/06/21 25/06
    15:47
  • שלום דוקטור
    ב 2013 עשיתי בדיקת הולטר, עקב התאוששות ארוכה אחרי בדיקת מאמץ , כנראה עקב חרדה בגלל שהאחות שבדקה אמרה לי רגע הדופק עדיין לא ירד כפי שהיה צריך באותו רגע נלחצתי משום מה ואז הוא עלה, נשלחתי להולטר 24 שעות ולהלן התוצאות:
    הקצב הבסיסי : קצב סינוס
    מהירות מנימלית : 52
    מקסימלית: 132
    הפרעות קצב חדריות VPC'S : נצפו בודדים
    הפרעות קצב על חדריות APC'S: לא נצפו
    הפרעות הולכה : תבנית QRS מתאימה לBBB
    שינויים משמעותיים בקטע ST : לא נצפו

ההפרעות קצב חדריות שרשומים מעלה, זה מסוכן? יכול לגרום לדום לב? האם אני יכול לעסוק בספורט בלי לפחד, אחרי המקרה של שחקן כדורגל של נבחרת דנמרק
    לאחרונה בדיקת סיטי לב יצאה תקינה, אבל ממה שאני מבין סיטי לב לא בודק את הפרעות קצב

• הגב ל: בדיקת הולתר 24 שעות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בדיקת הולתר 24 שעות
    ד"ר לימור אילן בושארי
    16:02 25/06/21 25/06
    16:02
  • אין ממצא מדאיג בהולטר
    יש לזכור שהולטר מזהה הפרעות שקרו ב 24-48 שעות במהלכן מחוברים למכשיר
    במידה ויש חשש להפרעות קצב שלא אותרו יש אמצעי ניטור נוספים
    ממליצה להתייעץ עם אלקטרופיזיולוג
    בברכה
    דר לימור אילן בושארי

בברכה,
    ד"ר לימור אילן בושארי, מנהלת מערך קרדיולוגיה במרכז רפואי "העמק", עפולה.
    טלפון: 04-6494346
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בדיקת הולתר 24 שעות
    ssssss
    17:31 25/06/21 25/06
    17:31
  • קודם כל תודה לך על המענה המהיר, אז התוצאות הנ"ל הם בגדר הנורמה? זה לא נחשב להפרעות קצב? איך אני לאומת כלל האוכלוסיה? אגב לאחרונה אקו תקין וסיטי לב תקין, האם אני יכול לעסוק בספורט ללא פחד?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בדיקת הולתר 24 שעות
    חיים
    18:34 29/06/21 29/06
    18:34
  • ועוד שאלה, "הפרעות הולכה : תבנית QRS מתאימה לBBB" באחד הפורמים מישהו אמר לי שדווקא זה מצב כן מסוכן, ושאל אם זה ימני או שמאלי, שאפשר לראות את זה באקג רגיל, אז חיפשתי ומצאתי אקג אחד והיה רשום rightward axis , לא יודע אם לזה הכוונה, מה זה ה BBB הזה ? והאם זה באמת מסוכן? ההולתר נעשה בשנת 2013 מאז ביצעתי לא מעט בדיקות , מאמץ , אקו במאמץ, אקג, סיטי לב

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בדיקת הולתר 24 שעות
    ד"ר לימור אילן בושארי
    19:02 29/06/21 29/06
    19:02
  • שלום רב,

לא ניתן לענות על השאלות האלה ללא היסטוריה רפואית, בדיקה גופנית ותרשימי אק"ג קודמים להשוואה.
    ממליצה לבצע אק"ג ולגשת להתייעץ עם אלקטרופיזיולוג

בברכה
    דר. בושארי

בברכה,
    ד"ר לימור אילן בושארי, מנהלת מערך קרדיולוגיה במרכז רפואי "העמק", עפולה.
    טלפון: 04-6494346
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בדיקת הולתר 24 שעות
    חיים
    19:59 29/06/21 29/06
    19:59
  • כן אבל ה BBB הזה , מה זה? זה נחשב למשהו בעייתי אצל ספורטאים? כל הבדיקות שלי תקינות, בן 38 במשקל 90קג גובה 181 סמ, מרגיש בסדר, והאם זה נפוץ הBBB וההפרעות הבודדות שיש לי

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026