X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום קרדיולוגיה ומסתמים
אודות הפורום
אודות פורום קרדיולוגיה ומסתמים

פורום קרדיולוגיה ומסתמים מנוהל על ידי ד"ר לימור אילן בושארי, מומחית לרפואה פנימית וקרדיולוגיה עם מומחיות מיוחדת בהדמיות אולטרא סאונד לב, המשמשת מנהלת מערך קרדיולוגיה במרכז הרפואי העמק, עפולה. במסגרת הפורום ניתן לשאול שאלות במגוון נושאים הקשורים לקרדיולוגיה ומסתמים, ביניהם בדיקות אקו לב לסו...

פורום קרדיולוגיה ומסתמים מנוהל על ידי ד"ר לימור אילן בושארי, מומחית לרפואה פנימית וקרדיולוגיה עם מומחיות מיוחדת בהדמיות אולטרא סאונד לב, המשמשת מנהלת מערך קרדיולוגיה במרכז הרפואי העמק, עפולה. במסגרת הפורום ניתן לשאול שאלות במגוון נושאים הקשורים לקרדיולוגיה ומסתמים, ביניהם בדיקות אקו לב לסוגיהן (אקו בית חזי, אקו טרנס וושטי, אקו תלת מימד, אקו מאמץ), הדמיה של פעולות מורכבות בחדר צנתורים ובחדר ניתוח, בעיות מסתמיות: אטיולוגיה, אבחנה וטיפול, קרדיו-אונקולוגיה- בעיות משולבות של סרטן ולב, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל ד"ר אילן בושארי דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום קרדיולוגיה ומסתמים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • אקו-לב במאמץ
    ליאור
    17:55 21/10/20 21/10
    17:55
  • שלום רב,זה ליאור.זה אני ששאלתי היום בבוקר בפורום,בקשר ל-NSVT,שהתגלה אצלי בהולטר-לב,8 פעימות.אצל הקרדיולוג כבר הייתי לפני כמה שבועות.עשיתי בדיקת ארגומטריה שיצאה תקינה,בלי הפרעות-קצב משמעותיות.חוץ מהאקו-לב במנוחה שעשיתי ושעליו שאלתי היום בפורום,הוא גם אמר לי לעשות אקו-לב במאמץ.השאלה שלי היא,האם באמת יכול להיות הבדל משמעותי בין אקו-לב במנוחה לאקו-לב במאמץ?אם האקו-לב במנוחה יצא תקין,אז האקו-לב במאמץ באמת הכרחי?אמנם שאלתי אותו את השאלה הזאת.הוא רק חייך קצת ואמר:"בשביל זה אני למדתי כל-כך הרבה".אבל אני בכל זאת אודה לך מאד אם תוכלי להסביר לי בקצרה,מדוע זה חשוב לו שאני אבצע אקו-לב גם במאמץ?אני מבין שה-NSVT שהתגלה בהולטר שלי דורש בדיקות מקיפות,אבל אקו-לב במאמץ יכול באמת להראות תוצאות שונות מהאקו-לב שכבר ביצעתי במנוחה?תודה רבה.האקו-לב במאמץ נקבע לי,לצערי,לעוד זמן די ארוך.בגלל זה כבר ביצעתי גם את האקו-לב במנוחה,כדי להיות רגוע יותר.

• הגב ל: אקו-לב במאמץ

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אקו-לב במאמץ
    ליאור
    18:05 21/10/20 21/10
    18:05
  • כתבתי תגובה ארוכה מדי.אני אצמצם:האם אקו-לב במאמץ באמת הכרחי אם האקו-לב במנוחה שעשיתי יצא תקין?האם התוצאות של אקו-לב במאמץ יכולות להיות שונות מהאקו-לב שביצעתי במנוחה?זאת אחרי NSVT אחד,8 פעימות,שהתגלה אצלי בהולטר 24 שעות.תודה רבה.

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אקו-לב במאמץ
    ד"ר לימור אילן בושארי
    08:34 22/10/20 22/10
    08:34
  • בוקר טוב.

אקו לב במאמץ זוהי בדיקה שונה מאקו לב במנוחה. זוהי בדיקה פזיולוגית שיכולה לגלות בעיות בלב בזמן מאמץ.
    מבצעים בדיקת מאמץ (לרוב על מסילה או על אופניים) ובשיא המאמץ מבצעים את בדיקת האקו כשדופק מהיר.
    ניתן בבדיקה להתרשם באופן עקיף מבעיה בעורקי הלב, בעייה שריר הלב, בעיה מסתמית , עליה בלחץ ראתי ועוד.
    כמו כן, חשוב לראות האם יש הופעה של הפרעות קצב שקורות בזמן מאמץ. יכולה להיות לכך משמעות אבחנתית וטיפולית.
    ממליצה על ביצוע הבדיקה.

בריאות שלמה וכל טוב,
    דר. לימור אילן בושארי

בברכה,
    ד"ר לימור אילן בושארי, מנהלת מערך קרדיולוגיה במרכז רפואי "העמק", עפולה.
    טלפון: 04-6494346
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אקו-לב במאמץ
    ד"ר לימור אילן בושארי
    08:34 22/10/20 22/10
    08:34
  • ראה תשובה לתגובתך בשאלתך בהמשך

בברכה,
    ד"ר לימור אילן בושארי, מנהלת מערך קרדיולוגיה במרכז רפואי "העמק", עפולה.
    טלפון: 04-6494346
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אקו-לב במאמץ
    ליאור
    16:49 22/10/20 22/10
    16:49
  • תודה רבה על התשובה.אני אכן יעשה את הבדיקה כשיגיע תאריך הבדיקה.תודה.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026