X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אונקולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום אונקולוגיה

פורום אונקולוגיה מנוהל על ידי פרופסור גיל בר-סלע, מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית" (המרכז מצוי בהקמה). במסגרת הפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאונקולוגיה, לרבות על תרופות כימותרפיות, רפואה תומכת ופליאטיבית, התמודדות עם תופע...

פורום אונקולוגיה מנוהל על ידי פרופסור גיל בר-סלע, מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית" (המרכז מצוי בהקמה). במסגרת הפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לאונקולוגיה, לרבות על תרופות כימותרפיות, רפואה תומכת ופליאטיבית, התמודדות עם תופעות לוואי של הטיפול, סרטן ורפואה משלימה, טיפולי הקרנות, גידולים של העור, השלד והרקמות הרכות, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל פרופ' בר-סלע דרך הפורום ולקבל מענה לשאלותיכם בהקדם האפשרי.

מנהלי פורום אונקולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • לאחר ניתוח לגליומה דרגה 1
    מוטי
    14:26 13/02/22 13/02
    14:26
  • שלום ושבוע טוב ומבורך.. מה סיכויים שגליומה מדרגה 1 יכולה לחזור שהתגלה במקרה לגמרי אצל בחור בגיל 34 בגודל של 7×13 ממ
    עשו לו כריתה וימשיך מעקבים כמובן .. הבנתי שרואים את זה הרבה אצל ילדים לרוב ממה שקראתי

האם סיכוי החלמה גבוהים יותר מחזרה של זה ?
    כי קראתי גם שאפשר להחלים
    מה סטטיסטיקה אומרת על זה אולי אתה יודע ?

נשלח ע"י אפליקציית שאל את הרופא לאנדרואיד.
  • הגב ל: לאחר ניתוח לגליומה דרגה 1

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    פרופסור גיל בר-סלע
    15:44 13/02/22 13/02
    15:44
  • סיכויי ההחלמה הם מאד גבוהים. במידה שהגידול הוסר בצורה מיטבית, ניתן לבדוק זאת ב-MRI מספר חודשים לאחר הניתוח- אז סיכויי ההחלמה מצוינים

בברכה,
    פרופסור גיל בר-סלע מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית"
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-6495725

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    מוטי
    15:56 13/02/22 13/02
    15:56
  • פרופסור קודם כל אני מודה לך על המענה המהיר שלך מכל הלב .. הבנתי שבדרגות כמו 2 ומעלה קשה להגיע להחלמה .. הכוונה שלך להחלמה מלאה אני בין נכון ?ואם כן פרופסור יש סטטיסטיקה שאתה מכיר במקרה שכזה באחוזים נגיד ? הסיבה לשאלתי בגלל שדרגה 1 ודרגה 2 נקראים באותה קבוצה של low grade glioma .. ובדרגות 2 להגיע להחלמה הבנתי כמעט בלתי אפשרי ולרוב או תמיד יש חזרה של התהליך והבנתי שבדרגה 1 בגליומה אפשר להחלים פשוט הייתי רוצה לדעת מה סיכויים ... אני מודה לך שוב על התשובה המהירה שלך פרופסור היקר .. אשמח אם תוכל להרחיב מעט לגבי זה .. תודה רבה רבה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    פרופסור גיל בר-סלע
    16:00 13/02/22 13/02
    16:00
  • מוטי שלום
    אני לא מכיר לפרטים את הסטטיסטיקה ולכן במקום שאתחיל לחפש, תוכל לשאול את האונקולוג שמטפל בך.
    בכל מקרה מנקודת ראותו של החולה איני חושב שהאחוזים המדויקים משנים משהו ורק מכניסים לחץ נוסף שלא מוסיף שום דבר להחלטה על הטיפול

בברכה,
    פרופסור גיל בר-סלע מומחה לאונקולוגיה רפואית ורדיותרפיה, מנהל המרכז למחלות הסרטן במרכז הרפואי העמק - "בית שולמית"
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-6495725

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    מוטי
    16:10 13/02/22 13/02
    16:10
  • מסכים איתך פרופסור .. שוב תודה לך .. בגדול רציתי להיות בטוח שיש החלמה מלאה בגליומה דרגה 1 כי אין הרבה אינפורמציה לדרגה 1 לרוב

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025