X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואה משלימה
אודות הפורום
אודות פורום רפואה משלימה

פורום רפואה משלימה מנוהל על ידי מערכת האתר. בפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לרפואה משלימה, כגון טיפול בבעיות של ילדים: קשיי למידה, קשב וריכוז, בכי, הרטבה, היפראקטיביות, וכן בעיות של בני נוער המתמודדים עם קשיי ההתבגרות. בנוסף, בפורום ניתן לשאול בין היתר על טיפול בבעיות בזוגיות ובמציאת...

פורום רפואה משלימה מנוהל על ידי מערכת האתר. בפורום ניתן לשאול מגוון שאלות הקשורות לרפואה משלימה, כגון טיפול בבעיות של ילדים: קשיי למידה, קשב וריכוז, בכי, הרטבה, היפראקטיביות, וכן בעיות של בני נוער המתמודדים עם קשיי ההתבגרות. בנוסף, בפורום ניתן לשאול בין היתר על טיפול בבעיות בזוגיות ובמציאת זוגיות, טיפול בטראומות מכל הסוגים, טיפול בבעיות נפשיות, טיפולי רפואה משלימה לשיפור הבריאות והתמודדות עם מחלות, וכן בכל הקשור לפרנסה וקריירה. הנכם מוזמנים לפנות אל יוסי גולד דרך הפורום ולקבל מענה לשאלותיכם בהקדם האפשרי.

מנהלי פורום רפואה משלימה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • איך אפשר לזהות בגידה?
    חן
    20:26 15/11/20 15/11
    20:26
  • אני יודעת שכתבו הרבה באינטרנט על איך יודעים שהגבר בוגד, אבל לך תדע מה נכון ומה שטויות, איך באמת האישה יכולה לדעת על בטוח שיש מצב שהגבר שלה עושה חגיגות מהצד. אני יודעת שדיבור קצר מה שקוראים לקוני יכול להיות מהלחץ בעבודה וגם עוד סימנים לא בטוח שעושים את העבודה אם אני רוצה להיות בטוחה במאה אחוז ולא לפדח סתם את הגבר שלי עם משפט שדה. מה אתה חושב יכול לתת לי ביטחון שצריך לבדוק משהו?

• הגב ל: איך אפשר לזהות בגידה?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • איך אפשר לזהות בגידה?
    יוסי גולד
    21:15 15/11/20 15/11
    21:15
  • במקום לקחת בלש פרטי ולחטט בטלפון, אולי הגיע הזמן לעשות עבודה ולשחרר מתח ולהגיע לבחירה?
    וכן לעבוד על זוגיות תקינה ומה שיש לתקן.
    "כל עוד הנר דולק דע שאפשר לתקן."
    אם מנסים למצוא סימנים שמתפרשים סובייקטיבית אנחנו בבעייה.
    בספרו של פאולו קאול "קצרצרים" יש סיפור מחכים על הגרזן שאבד והבחור הסתכל על השכן וכל הזמן מצא סימנים למה השכן ואשתו גנבו את הגרזן.
    יום אחד הגרזן נמצא פשוט לא שמו אותו במקום הנכון וכל הסימנים השתנו. והכל חזר למקומו בשלום.
    אשמח לדבר
    יוסי גולד 0505452628

בברכה,
    יוסי גולד הוא מטפל ומורה בשיטת "מוח אחד" כבר 27 שנים.
    מבוטחים: פרטיים.
    דוא"ל: [email protected]
  • הגב ל: איך אפשר לזהות בגידה?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025