X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואה כללי
אודות הפורום
אודות פורום רפואה כללי

פורטל "שאל את הרופא" מפעיל למענכם מספר פורומים העוסקים בתחומי רפואה ספציפיים, כדוגמת משפחה, ילדים וזוגיות. אנו מודעים לכך שלעיתים לא ברור למבקר באתר איזה פורום הוא המתאים ביותר לשאלתו. בדיוק עבור מטרה זו נועד הפורום הכללי, בו ניתן להעלות שאלות מכל תחום ולקבל מענה לסוגיות שאין עבורן פורום י...

פורטל "שאל את הרופא" מפעיל למענכם מספר פורומים העוסקים בתחומי רפואה ספציפיים, כדוגמת משפחה, ילדים וזוגיות. אנו מודעים לכך שלעיתים לא ברור למבקר באתר איזה פורום הוא המתאים ביותר לשאלתו. בדיוק עבור מטרה זו נועד הפורום הכללי, בו ניתן להעלות שאלות מכל תחום ולקבל מענה לסוגיות שאין עבורן פורום ייעודי. צוות הפורטל יבחן את השאלה, ימיין אותה ויעביר אותה אל הפורום או אל אנשי המקצוע המתאימים על מנת שתוכלו לקבל מענה מהיר ומדויק. כאן תוכלו לשאול בין היתר לגבי היריון ולידה, אף-אוזן-גרון, קשיי נשימה, רפואת ילדים, אבחונים ובדיקות, שפעת, שעלת, סוכרת, מחלות לב וריאה, אורח חיים בריא, נזקי עישון ואלכוהול, רפואת משפחה, זכויות החולה, תרופות וטיפולים שונים. בפורום רפואה כללי ניתן להעלות שאלות הנוגעות לכל תחומי הבריאות. צוות האתר ומנהלי הפורום ימיינו את השאלות ויפנו אותן אל המומחים המתאימים לקבלת מענה הולם.

מנהלי פורום רפואה כללי

אין מנהלים לפורום זה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • מיואשת...כאבים בחזה והרגשת מחנק..
    פנינית
    17:29 20/02/16 20/02
    17:29
  • שלום דוקטור!
    קודם כל תודה רבה על האפשרות לשאול ולהתייעץ כאן בפורום.
    אני מיואשת..אשמח לייעוץ שלך . ..
    כמובן שהלכתי במהלך התקופה האחרונה למספר רופאים ועשיתי מספר בדיקות (דם, צילומים..) - וכולם העלו חרס..-ועכשיו אני פונה אליך בפורום- אולי מכאן יגיע עזרי...
    אז ככה- במהלך 9 החודשים האחרונים אני מרגישה רע. שזה אומר- כאבים בחזה, יותר ברום החזה, הרגשה של חנק, שאין לי אויר, בחילות- הקאות-ותחושה של מחנק בגרון- כאילו שמשהו חוסם לי את הנשימה..אני אוכלת, ואחרי מעט אוכל אני "מפוצצת", אין לי תאבון, ובאופן כללי אני מרגישה ממש רע. לא רגיל.
    אני בת 34, נשואה +2, ברקע יש לי APLA ואני מטופלת בקרטיה 100 מ"ג כטיפול מונע בלבד.
    הבדיקות שעשיתי עד עכשיו במהלך החודשים האחרונים הם כאלו: (כל הבדיקות נעשו במהלך ה9 חודשים האחרונים )
    CT חזה -25.9.15 (הלב בגודל תקין, אין עדות לבלוטות מוגדלות במדיאסטינום, איוורור הריאות תקין, גרנולומה תת פלוירלית זעירה באונה ימנית אמצעית)
    CT ראש 19.11.15 - מרקם המוח ללא ממצא פוקלי, קו האמצע שמור, ללא האדרה פתולוגית, מדורי CSF ברוחב תקין, מבנה גרמי שמור
    US שדיים- (תקין) US בלוטת התריס (תקין)
    CT בטן : 14.10.15 במעבר חזה בטן הודגמו מספר מוקדים ריאתיים זעירים סוב פלאורליים באונה אמצעית מימין-ממצאים לא ספציפיים. כבד בגדול רגיל, בסוגמנט 7 של הכבד הודגם ממצא היפודנסי 7 מ"מ לא מקבל האדרה ע"י חומר ניגוד. דרכי מרה לא מורחבות. לא הודגמו אבנים מסויידות בכיס המרה. טחול, לבלב ואדרנלים ללא סטיות, כליות בעלות גודל ציר אפקט נפרואוגרפי תקינים, ללא הידרונפרוזיס. לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בחלל הצפק ואחור ציפקי. כיס שתן בעל גבולות סדירים.
    עשיתי גם אקו לב שיצא תקין, מיפוי עצם ב- 15.7.15 שהראה "קליטה מוגברת בצלע שמאל קדימה-יכול להתאים לשינויים דלקתיים costochondral junotion (הדף ממש מודפס דהוי-זה מה שהבנתי..) (קיבלתי אטופן- הרופא חשב שהכאבים על רקע גרמי-כמובן שלא עזר..)
    עשיתי גם קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה בחודש 11 שיצאה תקינה למעט טחורים..
    עשיתי כ-ל מה שהרופאים המליצו לי-- כל בדיקה וכל קרינה אפשרית..באמת שעשיתי כל כך הרבה בדיקות ואני מודעת לזה..אבל אני מרגישה רע.
    מרגישה ממש רע, הכאבים בחזה והחנק בגרון לא עוזבים אותי מהרגע שאני פותחת עינים עד הרגע שאני נירדמת וחוזר חלילה.באיזור מפתח הלב, ומתחת לחזה, שמקרין לי לגרון באיזור של הבליעה. ( מציינת שלא קשה לי לבלוע אוכל, איו לי כאבים בבליעה עצמה.)
    רופא המשפחה שלי לא יודע מה לומר לי, "אני מרים ידיים" , כך הוא אמר לי, ואחת מההשערות שלו שזה יכול להיות כאבים על רקע נפשי- אבל זה נשלל אחרי שהסכמתי לטיפול של לוריון למתח וחרדות (למרות שאני יודעת מראש שזה לא אני ואין שום קשר ביני לבין מחלות נפשיות) -אבל נתתי צ'אנס וניסיתי גם את זה..
    אחרי כל המגילה שלי, ולאור התסמינים שאני מספרת- האם יש לך כיון לתת לי? האם יש לך השערה חדשה שיכולה לעזור לי עם הכאבים שיש לי? האם יש עוד בדיקה שהית ממליץ לי? ובכלל- איך ממשיכים מפה? כאשר אומרים לי "עשית הרבה בדיקות והכל תקין!"..ואני מרגישה שמשהו לא תקין לגמריי. והאם יש צורך לדעתך לחזור על בדיקה מסוימת?
    תודה רבה על תשומת הלב, ומקווה שרשמתי הכל....
    רוב תודות, פנינית.

• הגב ל: מיואשת...כאבים בחזה והרגשת מחנק..

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר וליד מבריקי
    20:05 28/02/16 28/02
    20:05
  • שלום

לא ציינת מאומה על בדיקות הדם שאני מניח שעשית . יכול להיות שזה אכן נפשי והטיפול הוא לא כדורי לוריבאן . אשמח שתעדכני אותי בתוצאות של הבדיקות דם ואז אענה לך שוב .

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ורד
    07:46 09/08/19 09/08
    07:46
  • היי, אני סובלת מאותן התופעות, אשמח לדעת איך את מרגישה( טוב עבר הרבה זמן ????)

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר רים הנדי
    09:21 10/08/19 10/08
    09:21
  • עשית בירור ממש מקיף
    אני לא חושבת שיש עוד בדיקות לבצע אולי שיקוף בליעה

בברכה,
    ד"ר רים הנדי הינה רופאת משפחה בעלת 9 שנות ניסיון, אשר עבדה לאורך השנים במרפאות פרטיות וציבוריות באזור צפון.
    טלפון: 052-6447697
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    שמעון
    07:49 05/10/22 05/10
    07:49
  • שלום פנינה
    הייתי רוצה לדעת איך את מרגישה היום. האם מצאו את הסיבה לסבל שלך, כי אני נמצא עכשיו באותה סיטואציה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025