X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואה כללי
אודות הפורום
אודות פורום רפואה כללי

פורטל "שאל את הרופא" מפעיל למענכם מספר פורומים העוסקים בתחומי רפואה ספציפיים, כדוגמת משפחה, ילדים וזוגיות. אנו מודעים לכך שלעיתים לא ברור למבקר באתר איזה פורום הוא המתאים ביותר לשאלתו. בדיוק עבור מטרה זו נועד הפורום הכללי, בו ניתן להעלות שאלות מכל תחום ולקבל מענה לסוגיות שאין עבורן פורום י...

פורטל "שאל את הרופא" מפעיל למענכם מספר פורומים העוסקים בתחומי רפואה ספציפיים, כדוגמת משפחה, ילדים וזוגיות. אנו מודעים לכך שלעיתים לא ברור למבקר באתר איזה פורום הוא המתאים ביותר לשאלתו. בדיוק עבור מטרה זו נועד הפורום הכללי, בו ניתן להעלות שאלות מכל תחום ולקבל מענה לסוגיות שאין עבורן פורום ייעודי. צוות הפורטל יבחן את השאלה, ימיין אותה ויעביר אותה אל הפורום או אל אנשי המקצוע המתאימים על מנת שתוכלו לקבל מענה מהיר ומדויק. כאן תוכלו לשאול בין היתר לגבי היריון ולידה, אף-אוזן-גרון, קשיי נשימה, רפואת ילדים, אבחונים ובדיקות, שפעת, שעלת, סוכרת, מחלות לב וריאה, אורח חיים בריא, נזקי עישון ואלכוהול, רפואת משפחה, זכויות החולה, תרופות וטיפולים שונים. בפורום רפואה כללי ניתן להעלות שאלות הנוגעות לכל תחומי הבריאות. צוות האתר ומנהלי הפורום ימיינו את השאלות ויפנו אותן אל המומחים המתאימים לקבלת מענה הולם.

מנהלי פורום רפואה כללי

אין מנהלים לפורום זה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כאב ראש מקבצי
    שי
    07:22 30/04/17 30/04
    07:22
  • לרופאים שלום. יש לי מגיל צעיר כאבי ראש אני די בטוח שמדובר בכאב ראש מקבצי לפי קריאה אינטסיבית באינטרנט. בין השאר דפיקת הראש בקיר מחלישה כאב ראש מקבצי אך לא מיגרנה התמקדות הכאב בצד אחד ובעין תוך ניסיון לדחוף את העין החוצה והדוגמאות עוד רבות. העניין שכל נוירולוג מאבחן אותי אחרת (3 אבחונים שונים) ואני מהנוירולוג האחרון כבר ביקשתי טיפול בחמצן אך בגלל שאבחן מיגרנת לחץ הוא טען שאין טעם לטיפול הזה.
    אציין שבאירופה וארצות קרות הכאב הקבוע שיש לי נמוג וההתקפים המקבציים קורים לעתים פחות תכופות. כך שאני ממש מעוניין בטיפול בחמצן אולי הוא יעזור.

1. מה אני עושה עם עניין האבחנה? שכן עד לאבחנה הנכונה אמשיך לקבל כדןרים שונים של חולי אפילפסיה שלא משפיעים עליי או משפיעים לא לטובה.
    2. למה הנוירולוגים לא מוכנים לאבחן כאב ראש מקבצי? אחד אמר לי שהוא לא יודע מה יש לי אבל לא היה מוכן לרשום מקבצי. כאילו יש מין וטו כזה אצל נוירולוגים בנושא כאב ראש מקבצי.
    3. תוכל אתה כנוירולוג מומחה להסביר איך יודעים אם יש כאב ראש מקבצי שכן אולי אני טועה בעניין ואין לי כזה? לדעתי האישית יש לי "כאב ראש מקבצי כרוני" או כאב ראש מקבצי+מיגרנה כרונית. שכן מדובר בכ2 התפרצויות בשבוע
    בהן עין שמאל בד"כ מתנפחת וכואבת מאוד כאילו משהו דוחף אותה מבפנים החוצה. בנוסף מהלומות פטיש בצד שמאל של הראש אזור הרקות וקצת מעל. בנוסף קיים כאב ראש חלש בעוצמה 2-3 מתוך 10 קבוע כל הזמן ויתכן מאוד שהוא זה שמתפרץ פעמיים בשבוע.

אשמח לדעתך.

• הגב ל: כאב ראש מקבצי

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כאב ראש מקבצי
    ד"ר זאהי סעיד
    05:17 03/05/17 03/05
    05:17
  • אני מבין שעברת בירור כולל הדמיה שהיה תקין.
    אולי להגיע לחוות דעת של רופא נוירולוג בכיר דרך המושלם של הקופות השונות.

בברכה,
    ד"ר זאהי סעיד. מומחה לרפואת משפחה בוגר הטכניון, יועץ מנכ"ל הכללית לשיפור הטיפול הרפואי במגזר הערבי, וסגן מנהל בית חולים העמק, עפולה, לשעבר מנהל רפואי שירותי בריאות כללית מחוז חיפה וגליל מערבי.
    טלפון במרפאה: 04-8620755 - כל הטיפולים ניתנים במסגרת המרפאה.
    מייל: [email protected] \ [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כאב ראש מקבצי
    רונן
    17:56 05/03/22 05/03
    17:56
  • אצלי המקבץ מתחיל פעם בשנתיים למשך חודש חודשיים כשב לילה יכול להגיע גם לחמישה התקפים כמעט כל שעה , הפעם אני ללא תרופות דופק את הראש בקיר, מכה עם אגרופים בכל מיני איזורים בראש, מעסה קלות במהירות, משתמש גם במכשיר עיסוי גב. מקלחת חמה, שותה מים קרים תוך כדי ההתקף ומעסה אפילו את לסת שמאל. מרוב כאב מתפלל למות? גם ביום יש לי התקפים, עדיף להיות לא באור יום מלא ולא באור מנורות מלא.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024