X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית
אודות הפורום
אודות פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית

פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית מנוהל על ידי ד"ר אוהד בן-נון שהינו רופא פלסטיקאי מומחה בכירורגיה פלסטית. מטרת הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושאי ניתוחי עיצוב הגוף, מתיחת פנים/הרמת פנים עם ובלי ניתוח, מתיחת פנים עם חוטים, ניתוחי עפעפיים - בלפרופלסטיה, ניתוחי אף - רינופלסטיה, ניתוחי שחז...

פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית מנוהל על ידי ד"ר אוהד בן-נון שהינו רופא פלסטיקאי מומחה בכירורגיה פלסטית. מטרת הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושאי ניתוחי עיצוב הגוף, מתיחת פנים/הרמת פנים עם ובלי ניתוח, מתיחת פנים עם חוטים, ניתוחי עפעפיים - בלפרופלסטיה, ניתוחי אף - רינופלסטיה, ניתוחי שחזור אוזן - מיקרוטיה, ניתוחי עיצוב אוזניים - אוטופלסטיה, חומרי מילוי ובוטוקס, עיבוי שפתיים, שאיבת שומן, ניתוחי שדיים, הגדלת שדיים, הקטנת שדיים, הרמת שדיים, שחזור שד, מתיחת בטן, תיקון דופן בטן, עיצוב ירכיים, ניתוחי עיצוב הגוף אחר הרזייה, גידולי עור, ניתוח מוהס, טיפול בצלקות ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בד"ר אוהד בן-נון, רופא בכיר ומנוסה בתחומו, על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • הסרת פיוג'ניק גרנולומה
    משה
    17:15 18/01/18 18/01
    17:15
  • לבת שלי יש נגע עור קטן שאובחן כ-פיוג'ניק גרנולומה. רופא העור הפנה אותה לניתוח הסרה. הפלסטיקאי של הקופה טען שהוא לא מנתח עם לייזר. מכיוון שמדובר באיזור חשוף ובולט, אני מנסה לברר מהם דרכי טיפול שיקטינו את הצלקת (למשל לייזר)? התחושה שהפלסטיקאי של הקופה לא הציע את כל האפשרויות.
    האם זה משנה אם לבצע את זה במסגרת קופת חולים (מכבי) או באופן פרטי (יש לנו ביטוח פרטי)?

• הגב ל: הסרת פיוג'ניק גרנולומה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הסרת פיוג'ניק גרנולומה
    ד"ר אוהד בן-נון
    11:03 19/01/18 19/01
    11:03
  • שלום משה.
    גרנולומה פיוגנית Pyogenic granuloma היא תהליך שפיר ושכיח, הנובע משגשוג כלי דם נימיים.

באם האבחנה ברורה ניתן לעיתים לטפל ללא ניתוח כגון במשחה המכילה סטרואידים או חוסמי בטא. טיפול זה לא תמיד מביא לשיפור מספק.

ישנם מספר סוגי מכשירי לייזר בהם ניתן להשתמש לטיפול בנגע כזה. חלקם פועלים לכיווץ כלי הדם ללא פגיעה בעור. בשיטה זו נדרשים לרוב מספר טיפולים אולם יכולה להביא לשיפור ללא צלקת. מגוון מכשירי לייזר קימים לרוב במרפאות כירורגיה פלסטית בבתי החולים הגדולים ובחלק קטן מהמרפאות הפרטיות.

הטיפול השכיח כולל ניתוח זעיר המבוצע בהרדמה מקומית. החלק הבולט של הנגע מוסר ונשלח לבדיקה פתולוגית (ביופסיה). בסיס הנגע מטופל בצריבה. ניתן לבצע צריבה בלייזר כגון CO2 LASER אולם במקרה זה אינני רואה יתרון לליזר דו פחמני על פני שיטות צריבה אחרות (כגון מחט חשמלית) הקיימות גם בקופ"ח. בשיטה זו לרוב מספיק טיפול אחד, ניתן להגיע לאבחנה ברורה בעזרת הביופסיה. נישאר פצע קטן שמחלים לבד והצלקת לרוב איננה משמעותית.

במקרה זה אינני רואה יתרון לרפואה פרטית. גם באם נבחר טיפול בלייזר - הטיפול קיים גם ברפואה הציבורית.

בברכה,
    ד"ר אוהד בן-נון
    מומחה בכירורגיה פלסטית
    טלפון: 04-8300013; 050-6268258.
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הסרת פיוג'ניק גרנולומה
    קורין
    01:37 19/05/19 19/05
    01:37
  • שלום ד"ר אוהד בן נון
    הנני גרה בקליפורניה באזור הbay
    Area ליד סן פרנסיסקו , אני בהריון שבוע 34 וכמה ימים ולפני כחודש צמח לי נגע עור על השפה העליונה שאובחן כ- פיוג' ניק גרנולומה. רופא העור הפנה אותי למנתח פלסטי לעשות ניתוח להסרה במידה והמשחה לא תעזור , מאז עברו שבועיים והנגע רק צמח ונהיה גדול ויורד עד השפה מדמם מאוד כשנפתח. מה האפשרויות טיפול בהריון? האם זה נפוץ בהריון? דיברתי עם מנתח פלסטי שאמר שזה ילך ויגדל והמלצתו היא להסיר את הנגע הפנה אותי למנתח פלסטיק של הביטוח, מחכה דרכם למענה בנושא
    מה לגבי צלקת באזור של השפה העליונה ? איזה טיפול עדיף?
    בברכה ותודה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הסרת פיוג'ניק גרנולומה
    ד"ר אוהד בן-נון
    14:28 19/05/19 19/05
    14:28
  • שלום קורין
    ניתן לבצע את הסרת הנגע בהריון באם טיפול שמרני לא הועיל
    ראי תשובתי לפניה אחרת בנושא זה לגבי טיפולים אפשריים. באם ניתן טיפול תרופתי יש לוודא התאמתו להריון.
    טיפולים אחרים כגון לייזר ניתנים אף הם לביצוע. רצוי ליטול ביופסיה בכל מקרה.
    בהנחה שנגע קטן הצלקת צפויה להיות קטנה אף היא.

בברכה,
    ד"ר אוהד בן-נון
    מומחה בכירורגיה פלסטית

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הסרת פיוג'ניק גרנולומה
    ששון
    19:38 18/06/21 18/06
    19:38
  • האם ניתן לבצע את הניתוח במרפאות קופח כללית או בבית חולים ?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הסרת פיוג'ניק גרנולומה
    ד"ר אוהד בן-נון
    08:33 20/06/21 20/06
    08:33
  • את הניתוח ניתן לבצע בבתי חולים ובחדרי פעולות / ניתוחים של קופות החולים. לא בכל מרפאה

בברכה,
    ד"ר אוהד בן-נון
    מומחה בכירורגיה פלסטית

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024