X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום פוריות והפריה חוץ גופית
אודות הפורום
אודות פורום פוריות והפריה חוץ גופית

פורום פוריות והפריה חוץ גופית מנוהל מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים לפוריות, הפריות חוץ גופיות והפלות חוזרות: טיפול הורמונאלי, שאיבת ביציות, שיטת הפריה במבחנה, הפריה באמצעות IVF או מיקרומניפולציה (ICSI), הצלחת הפריה, התפתחות עוברים, מעקב אחרי התפתחות העובר...

פורום פוריות והפריה חוץ גופית מנוהל מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים לפוריות, הפריות חוץ גופיות והפלות חוזרות: טיפול הורמונאלי, שאיבת ביציות, שיטת הפריה במבחנה, הפריה באמצעות IVF או מיקרומניפולציה (ICSI), הצלחת הפריה, התפתחות עוברים, מעקב אחרי התפתחות העוברים, בחירה נכונה של העוברים, מספר העוברים המוחזרים לרחם, הריון מרובה עוברים, העברת בלסטוציסט, עוברים מוקפאים, כשל חוזר בהשרשה, חסימת חצוצרות, פרוטוקול הפרייה חוץ גופית, הפלות חוזרות, גרוי יתר שחלתי, ביציות, תאי זרע. הנכם מוזמנים לפנות אל מערכת האתר דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום פוריות והפריה חוץ גופית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • בבקשה תשובה בהקדם....
    אנונימות
    13:57 02/11/19 02/11
    13:57
  • היי, אני בת 29 ואני ובעלי מנסים כבר כמעט שנה וחצי.
    המחזור שלי לא כל כך סדיר (יכול להיות 28 יום ויכול להיות 36 יום והיו גם פעמיים מקרים של 45 ו42 יום). כל הבדיקות שעשינו עד עכשיו תקינות (בדיקת זרע, בדיקות הורמונליות) ועכשיו נשלחתי לעשות צילום רחם שזה סיוט לקבוע תור כי צריך להיות אחרי מחזור נקייה ממנו עד 14 יום ואני לא יודעת לקלוע והתורים ממש רחוקים!!)
    המצב הוא כזה... התור שלי היה אמור להיות ביום שלישי הקרוב, עדיין לא קיבלתי מחזור (אני ביום ה36 כבר מאז המחזור, כך שאת הצילום רחם אצטרך לדחות ובתקווה לבטל לגמרי). העניין הוא שהפעם הרגשתי את הביוץ, אני בטוחה! היה לי כאב בבטן התחתונה מצד שמאל, כאב חד כזה לאיזה רבע שעה, וגם הקרין לי לגב התחתון, ואז זה עבר, ובאותו יום דאגנו לקיים יחסים, בדרך כלל אני לא מרגישה את הביוץ שלי.
    את הביוץ הרגשתי ב12.10 כך שעברו הרבה מעל 14 יום ולא קיבלתי עדיין מחזור.
    אני לא מרגישה שום דבר שונה בגוף שלי... וגם עשיתי לפני 3 ימים בדיקת הריון ויצא שלילי. האם יכול להיות שבכל זאת אני בהריון???? מה שתיארתי זה ביוץ לא?
    ממש אשמח לקבל תשובה בהקדם...
    קבעתי לי בכל מקרה תור לבדיקת דם מחר בבוקר אני צריכה לדעת אם לדחות או הצילום רחם או לבטל לגמרי..

• הגב ל: בבקשה תשובה בהקדם....

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בבקשה תשובה בהקדם....
    ד"ר אמיר ויס
    08:50 03/11/19 03/11
    08:50
  • בדיקת דם להריון בדרך כלל מדוייקות. אם הבדיקה היתה שלילית לפני שלושה ימים ושוב היום היא שלילית אז ניתן לקבוע בסבירות מאוד גבוה שאין הריון. לא ניתן לדעת בדיעבד אם הכאב שחשת הינו ביוץ או לא. במידה וביחד עם בדיקת ההריון תשלחי בדיקת פרוגסטרון והיא גבוהה אז זה סימן שהיה ביוץ אבל לא ניתן לקבוע מועד. אם הפרוגסטרון נמוך ולא קיבלת מחזור כנראה שלא היה ביוץ. בהצחלה

בברכה,
    ד"ר אמיר ויס, מומחה למיילדות וגינקולוגיה, המשמש כרופא בכיר ביחידת הפריה חוץ גופית וכאחראי על מרפאת הפלות חוזרות במרכז רפואי העמק שבעפולה.
    טלפון: 04-6494128
    מייל: [email protected] \ [email protected]
    לקביעת תור: 04-6492024

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בבקשה תשובה בהקדם....
    אנונימית
    08:51 03/11/19 03/11
    08:51
  • תודה רבה לך!
    עשיתי בדיקת דם הבוקר, אמתין לתשובה.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בבקשה תשובה בהקדם....
    ד"ר אמיר ויס
    09:02 03/11/19 03/11
    09:02
  • בהצלחה

בברכה,
    ד"ר אמיר ויס, מומחה למיילדות וגינקולוגיה, המשמש כרופא בכיר ביחידת הפריה חוץ גופית וכאחראי על מרפאת הפלות חוזרות במרכז רפואי העמק שבעפולה.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בבקשה תשובה בהקדם....
    אנונימית
    13:25 03/11/19 03/11
    13:25
  • לצערי הבדיקה שלילית... :(

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בבקשה תשובה בהקדם....
    אנונימית
    07:53 10/11/19 10/11
    07:53
  • היי דוקטור, בהמשך למה שהתכתבנו כאן. הלכתי בכל זאת לצילום רחם ביום שני והסברתי לרופאה את הסיטואציה שעדיין לא קיבלתי ובדיקת הריון שתן ודם שליליים, היא התייעצה בטלפון עם מומחה והוחלט שלא לקחת את הסיכון למרות שגם באותו בוקר בדיקת הריון שלילית, כי יכול להיות סיכוי קטן שאני בהריון והם לא רוצים להרוס לי את הסיכוי.
    היום כבר יום 44 ועדיין לא קיבלתי, עשיתי בדיקת הריון גם אתמול בבוקר והבדיקה יצאה שלילית.
    מה שמאוד מוזר זה ששלשום בערב יצא לי נוזל שקוף צהוב מימי מהפטמה...... בחיים לא קרה לי דבר כזה ואני קצת לחוצה עכשיו מזה. אני כבר לא יודעת מה קורה...

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בבקשה תשובה בהקדם....
    ד"ר אמיר ויס
    09:34 10/11/19 10/11
    09:34
  • את צריכה לפנות לרופא המטפל שלך. יעוץ אינטרנטי אינו תחליף. בהצלחה

בברכה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026