X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום פוריות והפריה חוץ גופית
אודות הפורום
אודות פורום פוריות והפריה חוץ גופית

פורום פוריות והפריה חוץ גופית מנוהל מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים לפוריות, הפריות חוץ גופיות והפלות חוזרות: טיפול הורמונאלי, שאיבת ביציות, שיטת הפריה במבחנה, הפריה באמצעות IVF או מיקרומניפולציה (ICSI), הצלחת הפריה, התפתחות עוברים, מעקב אחרי התפתחות העובר...

פורום פוריות והפריה חוץ גופית מנוהל מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים לפוריות, הפריות חוץ גופיות והפלות חוזרות: טיפול הורמונאלי, שאיבת ביציות, שיטת הפריה במבחנה, הפריה באמצעות IVF או מיקרומניפולציה (ICSI), הצלחת הפריה, התפתחות עוברים, מעקב אחרי התפתחות העוברים, בחירה נכונה של העוברים, מספר העוברים המוחזרים לרחם, הריון מרובה עוברים, העברת בלסטוציסט, עוברים מוקפאים, כשל חוזר בהשרשה, חסימת חצוצרות, פרוטוקול הפרייה חוץ גופית, הפלות חוזרות, גרוי יתר שחלתי, ביציות, תאי זרע. הנכם מוזמנים לפנות אל מערכת האתר דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום פוריות והפריה חוץ גופית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • השפעת דקפפטיל על המחזורים הבאים
    תמר
    11:08 04/09/19 04/09
    11:08
  • שלום,
    עברתי שאיבה ולפניה קיבלתי 3 דקפפטיל. הבנתי שאמורה לקבל וסת 5 ימים אחרי.
    לאחר קבלת הווסת- לא הוחלט אם יהיה סבב שאיבה או החזרה (תלוי ב-PGD):
    1. במקרה של סבב שאיבה נוסף- בגלל אילוצים שלא קשורים אלינו, הרופא אמר שנתחיל הורמונים שבוע לאחר קבלת הווסת, ושזה בסדר כי לדקקפטיל יש עדיין אפקט מדכא. רציתי לוודא שאכן נכון כי יודעת שבפרוטוקול ארוך כדי לדכא את הציר לוקחים דקפפטיל כל יום (ובמקרה שלי מסתמכים רק על אלה שנלקחו חד פעמי).
    2. במקרה של סבב החזרה- האם יהיה אפשרי על בסיס טבעי עם לטרוזול ואוביטרל? האם הדקפפטיל לא ישפיע וידכא את הציר?
    תודה רבה

  • הגב ל: השפעת דקפפטיל על המחזורים הבאים

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • השפעת דקפפטיל על המחזורים הבאים
    ד"ר אמיר ויס
    13:40 04/09/19 04/09
    13:40
  • השאלה אם עדיין תהיה דיכוי שבועיים אחרי זריקת חד פעמית של 0.3 מג' דקפפטיל. התשובה היא שביום שאת צריכה להתחיל הורמונים, וזה לא משנה אם מדובר בגונדוטרופינים או לטרזול, עושים בדיקת זקיקים ובדיקת דם לאסטרדיול, פרוגסטרון ו-LH ויהיה ניתן לדעת אם עדיין יש דיכוי או לא. אין צורך לנחש.

    בברכה,
    ד"ר אמיר ויס, מומחה למיילדות וגינקולוגיה, המשמש כרופא בכיר ביחידת הפריה חוץ גופית וכאחראי על מרפאת הפלות חוזרות במרכז רפואי העמק שבעפולה.
    טלפון: 04-6494128
    מייל: [email protected] \ [email protected]
    לקביעת תור: 04-6492024
  • הגב ל: השפעת דקפפטיל על המחזורים הבאים

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026