X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום פוריות והפריה חוץ גופית
אודות הפורום
אודות פורום פוריות והפריה חוץ גופית

פורום פוריות והפריה חוץ גופית מנוהל מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים לפוריות, הפריות חוץ גופיות והפלות חוזרות: טיפול הורמונאלי, שאיבת ביציות, שיטת הפריה במבחנה, הפריה באמצעות IVF או מיקרומניפולציה (ICSI), הצלחת הפריה, התפתחות עוברים, מעקב אחרי התפתחות העובר...

פורום פוריות והפריה חוץ גופית מנוהל מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים לפוריות, הפריות חוץ גופיות והפלות חוזרות: טיפול הורמונאלי, שאיבת ביציות, שיטת הפריה במבחנה, הפריה באמצעות IVF או מיקרומניפולציה (ICSI), הצלחת הפריה, התפתחות עוברים, מעקב אחרי התפתחות העוברים, בחירה נכונה של העוברים, מספר העוברים המוחזרים לרחם, הריון מרובה עוברים, העברת בלסטוציסט, עוברים מוקפאים, כשל חוזר בהשרשה, חסימת חצוצרות, פרוטוקול הפרייה חוץ גופית, הפלות חוזרות, גרוי יתר שחלתי, ביציות, תאי זרע. הנכם מוזמנים לפנות אל מערכת האתר דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום פוריות והפריה חוץ גופית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • הזרעה והצלחה
    אר
    07:14 26/07/19 26/07
    07:14
  • שלום,תוצאותמעקב זקיקים 18 מ"מ,רירית:8מעבדה-poml 1327, follicular-72-530, modylepeak -235-1310, luteal-205-786, postmenpausal-<118
    ביום חמישי עשיתי את הבדיקות וההזרעה היום יום שישי, האם יכול להיות שאפספס את הביוץ?(מטופלת כדורי אסטר'3 פעמים, ללא האוביטרל).
    יש סיכוי ההצלחה?

• הגב ל: הזרעה והצלחה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הזרעה והצלחה
    א
    23:36 27/07/19 27/07
    23:36
  • עוד דבר חשוב,אנו זוג דתי ביום חמישי לא קיימנו יחסים בגללשאני צריכה לטבול ר יום שישי, מה שכן אושר לי דרך מכון פועה לעשות את הזרעה בשישי. האם זה שעשינו את ההזרעה ביום שישי ולא קיימנו יחסים ביום חמישי, יכול לפגוע בהצלחת ההזרעה. האם קיום יחסים על פי הנתונים הנל היה משמעותי ליום חמישי או שתזמון ההזרעה ליום שישי מכסה על כך?(חוששת שלא קיימנו יחסים בחמישי וזה אולי גרם לפספוס התזמון.)

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הזרעה והצלחה
    ד"ר אמיר ויס
    09:21 28/07/19 28/07
    09:21
  • על פי הנתונים ששיתפת לא ניתן לקבוע מתי תהיה הביוץ. בנוסף לבדיקת אסטרדיול צריך לדעת רמת פרוגסטרון ו-LH.
    האם את לוקחת אסטרופם לאורך כל הטיפול או רק בימים הראשונים של הוסת?

בברכה,
    ד"ר אמיר ויס, מומחה למיילדות וגינקולוגיה, המשמש כרופא בכיר ביחידת הפריה חוץ גופית וכאחראי על מרפאת הפלות חוזרות במרכז רפואי העמק שבעפולה.
    טלפון: 04-6494128
    מייל: [email protected] \ [email protected]
    לקביעת תור: 04-6492024

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הזרעה והצלחה
    א
    16:31 02/08/19 02/08
    16:31
  • שלום ד"ר, מצרפת קובץ של בגיקת מעבדה שהייתה לי לפני ההזרעה.
    לגבי האסטרופם אני לוקחת 3 פעמים ביום מהיום השלישי לווסת עד ליל הטבילה לפעמים עד יום ה13, 14.

ההזרעה הנוכחית על פי הנתונים בשרשור התגובות, לקחתי 3 פעמים ביום מהיום השלישי ועד היום ה 10, ביום ה11 לקחתי כדור אחד והרופא ביקש שאפסיק כי למחרת הייתה לי את ההזרעה ביום ה 12(ללא אוביטרל וללא שום תמיכה).
    פשוט מרגיש לי שהביוץ היה ביום ה11 ולא ביום ה12 להזרעה.
    ולכן נראה לי ששוב פיספסנו את הניסיון ואת התזמון (עוד לא קיבלתי ווסת אבל יש לי תסמינים טרום ווסתים).

קבצים מצורפים:

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הזרעה והצלחה
    ד"ר אמיר ויס
    10:49 05/08/19 05/08
    10:49
  • לפי הבדיקה ששלחת לי כנראה שלא פספסת את הביוץ. רצוי להתייעץ עם הרופא המטפל.

בברכה,
    ד"ר אמיר ויס, מומחה למיילדות וגינקולוגיה, המשמש כרופא בכיר ביחידת הפריה חוץ גופית וכאחראי על מרפאת הפלות חוזרות במרכז רפואי העמק שבעפולה.
    טלפון: 04-6494128
    מייל: [email protected] \ [email protected]
    לקביעת תור: 04-6492024

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026