X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום פוריות והפריה חוץ גופית
אודות הפורום
אודות פורום פוריות והפריה חוץ גופית

פורום פוריות והפריה חוץ גופית מנוהל במשותף על ידי ד"ר אמיר ויס, מומחה למיילדות וגינקולוגיה, רופא בכיר ביחידת IVF ואחראי על מרפאות הפלות חוזרות במרכז הרפואי העמק, ועל ידי ד"ר יואל גסילביץ', מומחה לגינקולוגיה מיילדותית וטיפולי פוריות, מנהל יחידת הפריה חוץ גופית, פוריות ובנק הזרע במרכז הרפואי...

פורום פוריות והפריה חוץ גופית מנוהל במשותף על ידי ד"ר אמיר ויס, מומחה למיילדות וגינקולוגיה, רופא בכיר ביחידת IVF ואחראי על מרפאות הפלות חוזרות במרכז הרפואי העמק, ועל ידי ד"ר יואל גסילביץ', מומחה לגינקולוגיה מיילדותית וטיפולי פוריות, מנהל יחידת הפריה חוץ גופית, פוריות ובנק הזרע במרכז הרפואי. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים לפוריות, הפריות חוץ גופיות והפלות חוזרות: טיפול הורמונאלי, שאיבת ביציות, שיטת הפריה במבחנה, הפריה באמצעות IVF או מיקרומניפולציה (ICSI), הצלחת הפריה, התפתחות עוברים, מעקב אחרי התפתחות העוברים, בחירה נכונה של העוברים, מספר העוברים המוחזרים לרחם, הריון מרובה עוברים, העברת בלסטוציסט, עוברים מוקפאים, כשל חוזר בהשרשה, חסימת חצוצרות, פרוטוקול הפרייה חוץ גופית, הפלות חוזרות, גרוי יתר שחלתי, ביציות, תאי זרע. הנכם מוזמנים לפנות אל ד"ר ויס ואל ד"ר גסילביץ' דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום פוריות והפריה חוץ גופית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • נטילת אנדומטרין אחרי הזרעה
    אלונה
    08:39 31/03/18 31/03
    08:39
  • שלום לך.
    בעבר קראתי שאנדומטרין בטיפול הורמונלי(שאיננו הפריה)מיותר.
    האם תמיד מיותר?
    קראתי שבגילי 43,יתכן שהגוף הצהוב לא עובד במלוא העוצמה ולא מפריש מספיק פרוגסטרון ואז צריך אנדומטרין.
    הפרוגסטרון שלי היה 3.3 בבדיקת דם יום-יומיים לפני הביוץ
    והחלטתי לא לעשות אחרי הביוץ בדיקת דם לפרוגסטרון וגם לא לבקר אצל הרופא המטפל שיבחן את הגוף הצהוב באולטרסאונד(ושעל סמך זה אפשר לדעת האם צריך או לא אנדומטרין)
    האם לקחתי סיכון ויתכן שבגלל ההתנהלות שלי תהיה לי הפלה על רקע אי נטילת אנדומטרין?סבלתי בשנתיים האחרונות מ-4 הפלות טבעיות.בהנחה שאין שום בעיה אחרת(איכות ירודה של בייציות,קרישיות יתר וכל יתר הסיבות האפשריות להפלה טבעית)האם יתכן שאי נטילת אנדומטרין בנסיבות שלי יכולה להוביל לכך שלא תהיה קליטה או שתהיה שוב הפלה?

  • הגב ל: נטילת אנדומטרין אחרי הזרעה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • נטילת אנדומטרין אחרי הזרעה
    ד"ר אמיר ויס
    08:25 01/04/18 01/04
    08:25
  • אחרי מועד הביוץ במידה ולא נקלט הריון תגיע המחזור אחרי כשבועיים. במידה והמחזור מקדים זה יכול להיות סימן של תפקוד לקוי של הגופיף הצהוב. בדיקת רמות של פרוגסטרון לא נחשבת לבדיקה מהימנה ואין ערכי יחוס ברורים לרמה שנחשבת תקין או לא תקין. כמו כן אין הוכחה בספרות שטיפול באנדומטרין מונעת הפלות. יש נגזרת של פרוגסטרון שנקרא דופסתון שיתכן ומפחיתה את השכיחות של הפלות. מומלץ לדון על זה עם הרופא המטפל.

    בברכה,
    ד"ר אמיר ויס, מומחה למיילדות וגינקולוגיה, המשמש כרופא בכיר ביחידת הפריה חוץ גופית וכאחראי על מרפאת הפלות חוזרות במרכז רפואי העמק שבעפולה.
    טלפון: 04-6494128
    מייל: [email protected] \ [email protected]
    לקביעת תור: 04-6492024
  • הגב ל: נטילת אנדומטרין אחרי הזרעה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2021