X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום דלקת מפרקים מוקדמת
אודות הפורום
אודות פורום דלקת מפרקים מוקדמת

פורום דלקת מפרקים מוקדמת שע"י יחידת ראומטולוגיה המרכז הרפואי כרמל, חיפה, מנוהל על ידי ד"ר ג'וי פלד הינה מומחית לרפואה פנימית וראומטולוגיה, ורופאה בכירה ביחידה לראומטולוגיה במרכז הרפואי כרמל. כמו כן, שותפים לניהול הפורום גם ד"ר דבי זיסמן וד"ר אמיר חדאד. ד"ר דבי זיסמן הינה מומחית לרפואה פנימ...

פורום דלקת מפרקים מוקדמת שע"י יחידת ראומטולוגיה המרכז הרפואי כרמל, חיפה, מנוהל על ידי ד"ר ג'וי פלד הינה מומחית לרפואה פנימית וראומטולוגיה, ורופאה בכירה ביחידה לראומטולוגיה במרכז הרפואי כרמל. כמו כן, שותפים לניהול הפורום גם ד"ר דבי זיסמן וד"ר אמיר חדאד. ד"ר דבי זיסמן הינה מומחית לרפואה פנימית וראומטולוגיה, ומנהלת היחידה לראומטולוגיה במרכז הרפואי כרמל חיפה, ובמרכז הרפואי "לין", וד"ר אמיר חדאד הוא מומחה ברפואה פנימית וראומטולוגיה המשמש כראומטולוג בכיר ביחידת הראומטולוגיה של בית החולים "כרמל", בשילוב עם מתן ייעוץ ראומטולוגי ב"לין", חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לדלקת מפרקים מוקדמת, Rheumatoid arthritis, דלקת מפרקים שגרונית, Inflammatory arthritis , כאב מפרקי, קישיון בוקר , כאב גב דלקתי , תרופות ביולוגיות, מטוטרקסט, דלקת מפירקים בעמוד השדרה, דלקת מיפרקים בעמוד השידרה ועוד. הנכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות היחידה על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום דלקת מפרקים מוקדמת

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כאבי רגליים בזמן הליכה וכאבי אגן
    אני
    13:48 11/06/21 11/06
    13:48
  • שלום אני בת 69, כל חיי צועדת מרחקים בהליכה נמרצת. בשנים האחרונות הגו שלי התקלקל ואף מומחה לא מוצא פתרון. עלי לציין שאובחנה אצלי דלקת מפרקים פסוריאטית ואני נוטלת XAJANS(טיפול ביולוגי), שעצר את הפסוריאזיס. כאבים עדיין יש מדי פעם באברים שונים. אבל כאבי הרגליים בהליכה פשוט עצרו את חיי. בהתחלה זה היה לפעמים, בעליות בעיקר, אבל כשהתעקשתי להמשיך הצלחתי לצעוד הרבה. היום אני במצב שאחרי כמה צעדים מתחילים כאבים חזקים(לאורך הירכיים והשוקיים) ששום מנוחה לא עוזרת להמשך הליכה. נבדקתי ע"י כמה מומחי גב, 1 טען שיש היצרות מלאה של ע"ש, 2 ענו שיש הצירות קלה ואחרונה טענה שאין היצרות בכלל ושלחו אותי לכירורג כלי דם. עשו לי דופלר כלי דם רגליים ואמרו שאין משהו שיסביר כאבי רגליים בהליכה. הלכתי לרופא כאב ששלח אותי לסי.טי אגן, ונאמר לי שכאבי הרגליים בהליכה לא מוסברים ע"י אף אחת מהבדיקות(אםאר.איי אגן, דופלר כלי דם, סי.טי ע"ש, צילום ע"ש) אין לי יותר למי לפנות במקצועות הרפואה!!!! יש לך הארה עבורי? תודה עלה בדעתי: האם יש מצב שאלו תופעות לוואי של ה-XELZANZ?

ובלי קשר אולי יש לכם עצה(חוץ ממשככי כאבים), האם יש מה לעשות במצב האגן שלי? מצרפת תוצאות סי טי: להלן ממצאי סריקה טומוגרפית ממוחשבת של עצמות האגן הבדיקה בוצעה בחתכים אקסיאלים עם שחזורים במישורים קורונלים וסגיטלים, ללא הזרקת חומר ניגוד. סיבת הבדיקה: בירור כאבים בפרקי הירכיים. ממצאים: לא הודגמו שברים או ממצאים פוקאליים חשודים בעצמות הנצפות. יש עדות לאוסטאופורוזיס כללית. הודגמה סקלרוזיס יתר ניכרת של אזורים סוב-כונדרליים של העצמות האיליאקליות במפרקים הסקרו-איליאקליים, עם אי-סדירות ניכרת של המשטחים הפרקיים החשודים לארוזיות. הממצאים תומכים בסקרו-איליאיטיס כרונית ופעילה. הפרקי הסקרלי מצד ימין. יש לציין כי המשטחים הפרקיים הסקרליים הודגמו יחסית שמורים, למעט סקלרוזיס יתר מינימלית ואי-סדירות קלה במשטח ראשי הירכיים הודגמו שמורים, ללא עדות ל-AVN. פרקי הירכיים הודגמו שמורים. מסת השרירים בהיקף האגן הודגמה שמורה.

• הגב ל: כאבי רגליים בזמן הליכה וכאבי אגן

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025