X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום דלקת מפרקים מוקדמת
אודות הפורום
אודות פורום דלקת מפרקים מוקדמת

פורום דלקת מפרקים מוקדמת שע"י יחידת ראומטולוגיה המרכז הרפואי כרמל, חיפה, מנוהל על ידי ד"ר ג'וי פלד הינה מומחית לרפואה פנימית וראומטולוגיה, ורופאה בכירה ביחידה לראומטולוגיה במרכז הרפואי כרמל. כמו כן, שותפים לניהול הפורום גם ד"ר דבי זיסמן וד"ר אמיר חדאד. ד"ר דבי זיסמן הינה מומחית לרפואה פנימ...

פורום דלקת מפרקים מוקדמת שע"י יחידת ראומטולוגיה המרכז הרפואי כרמל, חיפה, מנוהל על ידי ד"ר ג'וי פלד הינה מומחית לרפואה פנימית וראומטולוגיה, ורופאה בכירה ביחידה לראומטולוגיה במרכז הרפואי כרמל. כמו כן, שותפים לניהול הפורום גם ד"ר דבי זיסמן וד"ר אמיר חדאד. ד"ר דבי זיסמן הינה מומחית לרפואה פנימית וראומטולוגיה, ומנהלת היחידה לראומטולוגיה במרכז הרפואי כרמל חיפה, ובמרכז הרפואי "לין", וד"ר אמיר חדאד הוא מומחה ברפואה פנימית וראומטולוגיה המשמש כראומטולוג בכיר ביחידת הראומטולוגיה של בית החולים "כרמל", בשילוב עם מתן ייעוץ ראומטולוגי ב"לין", חיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לדלקת מפרקים מוקדמת, Rheumatoid arthritis, דלקת מפרקים שגרונית, Inflammatory arthritis , כאב מפרקי, קישיון בוקר , כאב גב דלקתי , תרופות ביולוגיות, מטוטרקסט, דלקת מפירקים בעמוד השדרה, דלקת מיפרקים בעמוד השידרה ועוד. הנכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות היחידה על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום דלקת מפרקים מוקדמת

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • דלקת פרקים שגרונית? מחלת פרקים ניוונית? HELP
    אורית
    02:05 28/05/19 28/05
    02:05
  • אני גרה ברומא
    מזה כמה שנים אני סובלת מכאבי גב תחתון איומים. הלכתי לאורטופד ששלח אותי לעשות mri ושם התגלה לי פריצת דיסק ב L1--S5 ובליטות דיסק רבות לא רק ב L1-S5. הופנתי לעשות ריזוטומיה אך פחדתי לעשות והופנתי לנוירוכירורג שאמר שבנוסף לפריצת הדיסק והבלטים יש לי בוודאות לפי בדיקת ה mri מחלה ניוונית היקפית חמורה במפרקי הגב (?). מזה כחצי שנה אם לא יותר החלו לי כאבים איומים במפרקי כל אצבעות הידיים שאפילו אוקסיקונטין 20 מ"ג פעמיים ביום לא עוזרים לכאבים גם בידיים וגם בגב. האצבעות הפכו קשות כמו אבן ואינני יכולה לסגור את האצבעות לאגרוף, אינני יכולה לפתוח אפילו בקבוק קטן של מים, שלא נדבר על שריכת שרוכים בנעלים. אינני יכולה גם ליישר את האצבעות עד הסוף. כל המפרקים בכפות הידיים כולל כל המפרקים של כל האצבעות הפכו מאובנים קשים ואדומים. כל פעולה פשוטה המצריכה שימוש בידיים הופכת למסכת ייסורים. במקביל אני מתקשה בהליכה דבר שבחיים לא סבלתי ממנו ואחרי חמש דקות הליכה אני צריכה לעצור ומתפתלת מכאבים. כשאני מתכופפת גם הברכיים כואבות וגם האגן והמפרקים בצידי הירכיים כואבים בצורה בלתי מתקבלת על הדעת. אני נעזרת במקל הליכה דבר שבחיים לא נעזרתי בו. אני בת 51 . בנוסף התגלתה לי אנמיה ומעולם לא סבלתי מאנמיה למרות שכל הזמן אני עייפה ולאחרונה אני סובלת מגלי חום קשים . ראומטולוג הפנה אותי לבדיקת דם שנקראת וולר רוז אם אינני טועה ומבטאת אותה נכון והיא יצאה חיובית. אני מפחדת לחזור אל הראומטלוג עם התשובה החיובית הזאת. השאלה היא האם יש קשר בין מחלת הפרקים הניוונית שיש לי בגב לשאר הכאבים שלי במפרקים באזורים שפרטתי. ומה זה אומר וולר רוז חיובי? האם כל הסימנים מצביעים אכן על דלקת פרקים שגרונית? ואם כן, מה עושים עם הכאבים האיומים הללו? הפכתי לחצי בן אדם... רק בוכה מכאבים ובעלי כבר לא יכול הרגיע אותי. אפילו אוקסיקונטין/אוקסיקודונה 20מ"ג פעמיים ביום לא משכחים את כאבי הגב והפרקים בידיים האיומים. הידיים הפכו אותי לשבר כלי. אנא. עזרי לי. האם מדובר ב Artitis או osteoarthritis מה ההבדל בין שניהם? איזה עוד בדיקות דם צריך לעשות כדי לברר את מקור הכאבים האיומים. זה פשוט גורם לי לדיכאון. הכאבים והרגשת חוסר האונים גורמים לי לדיכאון

• הגב ל: דלקת פרקים שגרונית? מחלת פרקים ניוונית? HELP

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דלקת פרקים שגרונית? מחלת פרקים ניוונית? HELP
    ד"ר ג'וי פלד
    13:18 24/06/19 24/06
    13:18
  • אורית שלום,
    הספור שלך מאוד מורכב ולכן אני ממליצה שתחזרי לראומטולוג על מנת שישלים את הבירור וינחה אותך לגבי המשך טיפול.
    בהצלחה!

בברכה,
    ד"ר ג'וי פלד, מומחית לרפואה פנימית וראומטולוגיה, ורופאה בכירה ביחידה לראומטולוגיה במרכז הרפואי כרמל, חיפה, ובמרכז הרפואי "לין", חיפה.
    טלפון: 04-8250486
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: דלקת פרקים שגרונית? מחלת פרקים ניוונית? HELP

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025