X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אנדואורולוגיה ואבנים
אודות הפורום
אודות פורום אנדואורולוגיה ואבנים

פורום אנדואורולוגיה ואבנים מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם כדי לתת מענה לשאלות ולקבל תשובות מקצועיות במגוון נושאים, ביניהם:
מה זה אבנים בכליות, איך נוצרות אבנים בכליות, למה נוצרות אבנים בכליות, סיבות שכיחות למחלת אבנים בכליות, האם יש גורמי סיכון לאבנים בכליות, סיבות שכיחות להו...

פורום אנדואורולוגיה ואבנים מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם כדי לתת מענה לשאלות ולקבל תשובות מקצועיות במגוון נושאים, ביניהם:
מה זה אבנים בכליות, איך נוצרות אבנים בכליות, למה נוצרות אבנים בכליות, סיבות שכיחות למחלת אבנים בכליות, האם יש גורמי סיכון לאבנים בכליות, סיבות שכיחות להופעת אבנים בדרכי שתן, מהם הסימנים של אבנים בכליות, האם אבנים בכליות מסוכנות, למה יכולות לגרות אבנים בכליות, האם ומתי צריך לטפל באבנים בכליות, אילו סוגי טיפול באבנים קיימים, מה הבדל בין הסוגים השונים של טיפולים באבני כליות, האם נדרש אשפוז לצורך טיפול באבני כליות, האם אבנים בכליות היא מחלה חוזרת, ומהן הדרכים למניעת אבנים בכליות. הנכם מוזמנים לפנות אל מערכת האתר ולקבל תשובות לשאלותיכם וללמוד גם מהתשובות שניתנו לגולשים אחרים בפורום.

מנהלי פורום אנדואורולוגיה ואבנים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • אבנים בכליות
    דן
    18:02 23/07/19 23/07
    18:02
  • שלום רב.
    במרץ היה דימום בשתן. עשיתי בדיקות דם שתן ואולטרסאונד. יצא לי אבן בכליה ימנית בגודל 0.8 מ"מ בגביע התחתון ואבן בגודל 0.6 מ"מ כליה שמאלית. עשיתי גם סיטי שהראה אבן בגודל 0.6 מ"מ בכליה שמאלית. מאז ועד היום הורדתי 15 קילו. הייתי בבית חולים קבעו לי תור לניתוח דרך איבר המין להחדיר צינור ולרסק את האבן עם הרדמה כללית. בחודשיים האחרונים ללא דימום אני מרגיש טוב השתן יוצא בזרם תקין והחלטתי לחזור על האולטרסאונד. באולטרסאונד לפני שבועיים לא ראו אבנים אבל כליה ימנית התוצאה הידרופרוזיס בדרגה קלה. הגעתי לבית חולים והחלטתי לבטל את הניתוח מאחר ואני מרגיש מצויין גם בבדיקות שתן השתן היה נקי ללא אבנים. שאלותי הם: כדאי לעשות שוב סיטי? יכול להיות שהאבנים התפוררו ויצאו בשתן למרות הגודל שלהם? לפני חודש היה לי כל הלילה כאבים חזקים בצד הרופא אמר שאולי האבן בצד שמאל התפוררה ויצאה אבל התוצאה שיש הידרופוזיס קל מראה שיש לי אבן. מה דעתך? תודה מראש
    אני בן 25.

• הגב ל: אבנים בכליות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אבנים בכליות
    ד"ר גנאדי זליצ'נקו
    20:28 25/07/19 25/07
    20:28
  • שלום לך. שאתה מרגיש טוב , זא לא אומר שאבן יצאה . צריך לוודא שאתה ללא אבנים .
    בדיקה הטובה ביותר לגילוי אבנים זה בדיקת CT בטן , אך הבדיקה היא מלווה בקרינה , לכן לא מומלץ לעשות אותה ללא צורך. רוב האבנים ניתן לראות גם בצילום בטן. אני ממליץ לפנות לאורולוג שעוקב אותך ולהחיט ביחד על אופשרויות של המעקב . ואל תישקח המלצות כלליות למניעת אבנים - שתיה רבה ופעילות גופנית .
    בברכה .

בברכה,
    ד"ר גנאדי זליצ'נקו, מומחה לכירורגיה אורולוגית עם תת התמחות באנדואורולוגיה וטיפול באבנים בדרכי השתן.
    מנהל שירות אנדואורולוגי במרכז רפואי "העמק". תחומי עיסוק: טיפול באבנים בכליות ודרכי השתן, היצרויות בדרכי השתן, גידולים בדרכי השתן העליונות ועוד.
    מספר טלפון במרפאה אורולוגית, מרכז רפואי העמק: 04-6494130
    מספר טלפון במחלקה אורולוגית, מרכז רפואי העמק: 04-6494306
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: אבנים בכליות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026