X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח
אודות הפורום
אודות פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, ט...

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, טיפולים אפשריים, שיקום ומניעה. בין היתר, ניתן לשאול בפורום בנושאי שבץ מוחי, אפילפסיה, כאבי ראש, הפרעות תנועה, מחלות עצב שריר, מחלות דלקתיות של המוח ובדיקות נוירולוגיות שונות. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר סיון בלוך דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי מהיר.

מנהלי פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • עבר הווה ועתיד
    ינאי
    09:55 02/09/22 02/09
    09:55
  • שלום,
    לא פשוט עבורי אבל זה המצב. מגיל מוקדם, בן בערך 9 שנים, שאפתי סמים. בהתחלה ללא ידיעה משהו שתואר לי כמו קסם (כלל הזיות חזקות) זה היה מטהר אוויר בכמיות ולטווח ארוך. בהמשך הבנתי שזה לא קסם ואכן מדובר בסמים אך הייתי כבר בפנים עד גיל 17 זה המשיך עם דבק מגע וקאנביס וסמים כימיקלים שונים. סיפור טמוע ומיותר אך זה המצב וזה הסיפור. שאלותי:
    1. האם רעידות בידיים וחפצים כמעט תמיד נופלים מיד שמאל מוסברים על-ידי העבר? חוסר תחושה ברגל. קימיים בעיות בעמוד שדרה וניתוחים והרבה אבחנות
    2. האם בספרות הרפואית מכירה את הנושא? כלומר יש השערה מה צופה לי בעתיד? משהו שאני יכול לעשות כדי למנוע או לשפר זאת? אני שואל כי בריא זה לא ולכל דבר יש השפעות גם שמדובר בגיל מוקדם והגוף במקרים מסוימים מצליח לתקן את עצמו כנראה שלא אצא מזה בלי "שריטה"
    3. בני נולד עם עיקוב התפתחות ואיפלפסיה מורכבת מטופל ב- 3 תרופות. מעשי עבר תרמו או ישפיעו למצב הזה?
    4. תעלות אוזניים (אאוסטכיאן) סתומות. האם יתכן שתעלות נדבקו מאדי הדבק?
    5. לעיתים אני מריח ריח שלא קיים כמו בושם או שריפה או שילוב שלהם. יתכן וקשור ללחץ או לריח של סיגריות. יכול להיות מדובר בנזק או בפלאש-באק?
    לאחרונה, עקב תעלות סתומות באוזניים בוצעו הדמיות מח ונמצאו תקינות.

• הגב ל: עבר הווה ועתיד

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עבר הווה ועתיד
    ד"ר סיון בלוך
    08:44 05/09/22 05/09
    08:44
  • תעלות אוזניים לא קשור לצריכת חומרים
    במידה והיום אתה לא נוטל כלום הרי שהקליניקה של ריחות שרק אתה מריח דורשת בירור לשלול מוקד אפילפטי\
    לגבי רעידות וכו- יש לבדוק אותך ולשלול סיבות אחרות לרעד
    בשורה תחתונה כדאי לפנות לחבדיקה נוירולוגית לאחריה ניתן לחשוב על סיבות לתלונותיך ולנסות להמליץ על מניעת נזק עתידי
    בברכה

בברכה,
    ד"ר סיון בלוך הינה מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי. משמשת כרופאה בכירה וכמנהלת שירות שבץ בבית החולים כרמל, וכמנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית במרכז הרפואי לין. שבחיפה.
    טלפון: 04-8250690

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עבר הווה ועתיד
    ינאי
    11:12 07/09/22 07/09
    11:12
  • לבן שלי יש איפלפסיה! מטופל בשלוש תרופות. ריח שרפה / בושם גם קשור?! במהלך בדיקת שינה בגלל דום נשימתי בוצע EEG (חלקי) לפי הבנתי מדובר על EEG לא מלא. ביקשתי מורחב כל הניתן כדי לדעת אם קיבל את זה ממני. יצא תקין וכך גם בשתי בדיקות אחרות. ניתן להניח שתפקוד חשמלי אכן תקין? עברתי שבוע שעבר MRI מוח והתקשרו עכשיו מב"יח לבקש ביצוע נוסף בחתך אחר. בוצע הדמייה בגלל טסטרון נמוך אני בחרדה.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עבר הווה ועתיד
    ינאי
    09:35 28/09/22 28/09
    09:35
  • DECREASED CMAP AND SNAP AMPLITUDES IN THE LEGS, SLOW NC V OF PERONEUS AND TIBIALIS. NORMAL F-WAVES
    NEEDLE EMG: SILENT AT REST. NEUROGENIC MUPS IN VOLITION IN THE LEGS PREDOMINANTLY L-4-5 ROOT DISTRIBUTION AND LT C-5-6 ROOT DISTRIBUTION

זה באמת נכון? או כמו שאומרים רק EMG מבית חולים שלא נעשה בקהילה אכן אמין. נופלים לי 8/10 פעמים דברים מכף היד. שריר קופץ. רעד בכפות ידיים. כאבים וחוסר תחושה ברגל ימין מעל הברך (בעמידה ושכיבה). חוסר תחושה במפשעות ובמותניים. הקרנות כאבים בעכוזים וברגלים. כאב ביד שמאל משריר עד כף היד. 

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026