X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח
אודות הפורום
אודות פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, ט...

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, טיפולים אפשריים, שיקום ומניעה. בין היתר, ניתן לשאול בפורום בנושאי שבץ מוחי, אפילפסיה, כאבי ראש, הפרעות תנועה, מחלות עצב שריר, מחלות דלקתיות של המוח ובדיקות נוירולוגיות שונות. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר סיון בלוך דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי מהיר.

מנהלי פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • אוזניים ואלף בדיקות
    נופר
    16:15 25/09/20 25/09
    16:15
  • שלום,מקרה קצת מורכב והלוואי שיהיה פה סוג של כיוון..
    אני סובלת מכאבי אוזניים, לא כמו דלקת, סתימות, רישרושים,רעשים.
    זה קורה כל היום כל יום.
    הייתי אצל אאג ששלל גידול,מים ושעווה ושלח לבדיקת שמיעה.
    אני מהאינטואציות שלי וממה שאני מכירה את עצמי ויודעת ומודעת - בדיקת שמיעה זה לא הכיוון בטח לא כשהאוזניים שלי סתומות.
    עשיתי תור לאאג בוולפסון שלחץ לי על החיבור בין הלסת לאוזניים וצרחתי מזה שנסתמו וכאבו (קצת) שלח אותי עם הפנייה לפה ולסת.
    הבעיה היא שכל פעם שאני עושה כושר זה כואב לי והן נסתמות.
    כשאני מטה את הראש הצידה זה נסתם עם כאב חד קטן כזה, מרגישה רגישות לרעשים, במיוחד- של כלים ודברים שעושים רעשים חדים כאלו.. צורמים.
    בקיצור, הבנתם. אני כן כבר חצי שנה מתעסקת עם הפה והלשון וחורקת שיניים, אבל אני לא יודעת בדיוק להגיד, מהסיבה שזה מחמיר כשאני מתכופפת או עושה פעילות. קבעתי תור לסיטי ראש, סתם פשוט הרגיש לי שצריך להקיף הכל.
    מישהו יכול להעלות השערה? קרה לכם מקרה כזה? כיוון? משהו? מיואשת מרופא לרופא????

אודה לכם מאוד,
    שנה טובה, שבת שלום וגמר חתימה טובה.

נ.ב לקחו משטחי אוזניים הכל נקי.
    אהה וגם אפילפטית, לוקחת 400מ"ג למוגין, פרכוס מסוג טוני קולוני, 4 שנים לא פרכסתי.

• הגב ל: אוזניים ואלף בדיקות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אוזניים ואלף בדיקות
    ד"ר סיון בלוך
    10:53 27/09/20 27/09
    10:53
  • יתכן ומדובר בשחיקה של הלסתות ובהחלט יש מקום לבדיקת רופא פה ולסת
    בברכה

בברכה,
    ד"ר סיון בלוך הינה מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי. משמשת כרופאה בכירה וכמנהלת שירות שבץ בבית החולים כרמל, וכמנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית במרכז הרפואי לין. שבחיפה.
    טלפון: 04-8250690
  • הגב ל: אוזניים ואלף בדיקות

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תודה רבה-אמרו לי משהו על
    נופר
    17:28 27/09/20 27/09
    17:28
  • טילטון או משהו כזה.. סתם איזו שכנה ששמעה מאמא שלי..
    יש מצב?
    האם יכול להיות שזו בכלל בעיה נירולוגית?
    והייתי אצל רופא שיניים לפני חודש, לא אמר משהו חריג. עשו לי קיבוע פנימי מחדש (היה לי גשר) והוא יצא מהמקום אז חידשו.

• הגב ל: תודה רבה-אמרו לי משהו על

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026