X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח
אודות הפורום
אודות פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, ט...

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, טיפולים אפשריים, שיקום ומניעה. בין היתר, ניתן לשאול בפורום בנושאי שבץ מוחי, אפילפסיה, כאבי ראש, הפרעות תנועה, מחלות עצב שריר, מחלות דלקתיות של המוח ובדיקות נוירולוגיות שונות. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר סיון בלוך דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי מהיר.

מנהלי פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • התחלת גמגום וכאבי ראש
    מי
    10:38 14/05/20 14/05
    10:38
  • שלום. אני בת 25 ובריאה לרוב. יש לציין שהמצב רוח הכללי שלי טוב ואין לי בעיות של דכאון או הפרעות נפשיות כלשהן. בשנה וחצי האחרונות שמתי לב שהתחילה לי בעיית דיבור קלה מאד וגם בקריאה עם עצמי אני נתקעת המון על מילים ומתקשה. אך בתקופה האחרונה זה העלה שלב ואני נתקעת בדיבור גם עם אנשים. לדו"ג: כל יום אני קוראת פרק תהילים ונתקעת ממש על כל מילה ולא מצליחה להוציא אותה מהפה בקלות ומרגישה בזמן הזה מעין לחץ במצח ובקדמת הראש. וגם ההספק שלי בלמידה הואט ואני כל פעם צריכה לחזור על החומר כדי לקלוט (דבר שלא היה ככה לפני). בנוסף בחודשים האחרונים עין שמאל שלי קפצה כל יום במשך חודשיים ברציפות והנויורולוג אמר שזה לחץ מתקופת מבחנים וזה עבר.. אך בזמן האחרון התחילו לי לחצים בראש שבאים והולכים ובשישי האחרון היה לי כאב ראש עצום ששיתק אותי למיטה וגרם לי לכאבים בלסת ובעצמות הראש. אני ממש מודאגת מהמצב ומפחדת גם בנוסף שלא תהיה לי פגיעה בדיבור.. כשהייתי אצל אותו נויורלוג הוא אמר שזה רק לחץ ואולי הפרעות קשב אבל זה מרגיש לי לא תקין כי מדובר בתקופה ארוכה מאד ובפגיעה באורח חיים.. מה יכולה להיות הסיבה והאם אני אבקש סיטי מהרופא זה יעזור?

• הגב ל: התחלת גמגום וכאבי ראש

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • התחלת גמגום וכאבי ראש
    ד"ר סיון בלוך
    15:13 14/05/20 14/05
    15:13
  • ממליצה לך לפנות קודם לנוירולוג שיערוך בדיקה מקיפה ולאחריה יוכל להחליט האם יש צורך בבדיקות עזר ואלו בדיקות יש לערוך
    בברכת בריאות שלמה

בברכה,
    ד"ר סיון בלוך הינה מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי. משמשת כרופאה בכירה וכמנהלת שירות שבץ בבית החולים כרמל, וכמנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית במרכז הרפואי לין. שבחיפה.
    טלפון: 04-8250690
  • הגב ל: התחלת גמגום וכאבי ראש

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026