X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח
אודות הפורום
אודות פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, ט...

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, טיפולים אפשריים, שיקום ומניעה. בין היתר, ניתן לשאול בפורום בנושאי שבץ מוחי, אפילפסיה, כאבי ראש, הפרעות תנועה, מחלות עצב שריר, מחלות דלקתיות של המוח ובדיקות נוירולוגיות שונות. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר סיון בלוך דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי מהיר.

מנהלי פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • הסרת שיער בלייזר לחולי אפילפסיה
    סער
    19:15 24/02/19 24/02
    19:15
  • שלום, אני חולה אפילפסיה פוטוסנסיטיבית, ללא התקפים מעל 15 שנה, לוקח דפאלפט 800 מ"ג ביום באופן קבוע. נאמר לי ע"י אחד המכונים להסרת שיער בלייזר שלא ניתן לבצע את הטיפול בגלל השימוש בתרופה - האם מהווה סיכון? תודה

• הגב ל: הסרת שיער בלייזר לחולי אפילפסיה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר סיון בלוך
    10:52 25/02/19 25/02
    10:52
  • התרופה יכולה לגרום לרגישות עורית מהטיפול כמו כן לעיתים התרופה גורמת לירידה בטרומבוציטים ויתכן שהמכון חושש מדימומימים קלים בעור בתגובה לטיפול ויתכן שבשל כך יש הוראה להימנע מהטיפול במטופלים שנוטלים התרופה. בנוסף יש חשש שהלייזר יהווה גירוי פוטוסנסטיבי ויגרום להתקף.
    בברכת בריאות שלמה.

בברכה,
    ד"ר סיון בלוך הינה מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי. משמשת כרופאה בכירה וכמנהלת שירות שבץ בבית החולים כרמל, וכמנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית במרכז הרפואי לין. שבחיפה.
    טלפון: 04-8250690

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ברקת
    21:26 12/08/21 12/08
    21:26
  • אובחנתי באפילפסיה בשינה בהיותי בהריון לפני 20 שנה ובעקבות 3 התקפים בשליש אחרון. מאז חוויתי התקף יחיד לפני 16 שנים כשהפסקתי טיפול תרופתי בהמלצת הרופא. היום אני לוקחת 400 מג טגטול רק כדי שלא יחזור. לאחרונה לאחר 8 טיפולי לייזר אמרו במכון שעשו טעות ונאלצים להפסיק טיפולים. האם יש מה לעשות ?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026