X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח
אודות הפורום
אודות פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, ט...

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, טיפולים אפשריים, שיקום ומניעה. בין היתר, ניתן לשאול בפורום בנושאי שבץ מוחי, אפילפסיה, כאבי ראש, הפרעות תנועה, מחלות עצב שריר, מחלות דלקתיות של המוח ובדיקות נוירולוגיות שונות. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר סיון בלוך דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי מהיר.

מנהלי פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • בדיקת NCT עצב תנועתי בעין
    יענקלה
    12:39 28/11/18 28/11
    12:39
  • שלום,
    אני חולה המוטולוגי (מילומה נפוצה)ברקע ניתוח מעקפים,סכרת ונורופתיה תופעות הלוואי של הטיפולים הביולוגים. לפני כשבועיים הובהלתי למיון עקב חשד לאירוע מוחי, ועם כאב ראש נוראי שלא פסק. למרות שהאירוע הסתיים עד להגעתי לבית החולים (אך לא הכאב ראש שאני עדיין סובל ממנו מדי פעם) נשלחתי לCT מוח שיצא תקין בלי ממצאים מיוחדים. הנוירולוג שבדק אותי סבר שזו הייתה כנראה תוצאה של ירידת לחץ דם פתאומית עקב כדור שהתחלתי לקחת (טרייסט) בשל עליית לחץ דם פתאומית שהחלה יום קודם. עקב מצבי הטוב נשלחתי הביתה עם המלצות למספר בדיקות בינהן (כולל דופלר צווארי ו EMG ראש) שכולן יצאו תקינות. כמו"כ נשלחת לעבור בדיקה נוספת בשם NCT עצב תנועתי בעין שמאל שנראתה לה קטנה יותר מעין ימין.הרופאה הסבירה לי שהבדיקה מאד לא נעימה בלשון המעטה. הערה: ההפרש בגודל העיניים הוא מאז שאני זוכר את עצמי..בנוסף אני מטופל מזה 20 שנה בעיניים מאחר ובעברי 2 נתוחי קטרט, נתוח לייזר עקב לחץ תוך עיני בעקבות גלאקומה ובשלב זה (בדיקה שנעשתה לפני כחודש) מצב העיניים שלי תקין. ואני שואל האם אפשר לוותר על הבדיקה הכואבת. גם ככה אני סובל מכאבים שונים עקב מחלת המילומה . עם מי עליי להתייעץ? נויורולוג או רופא עיניים? תודה וסליחה על השאלה הארוכה...

• הגב ל: בדיקת NCT עצב תנועתי בעין

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בדיקת NCT עצב תנועתי בעין
    ד"ר סיון בלוך
    13:18 03/12/18 03/12
    13:18
  • במידה וההבדל במפתח העיניים ישן (שנים רכבות) ואין תלונות כי לעיתים מפתח העין קטן יותר מהרגיל ואין תלונות על ראייה כפולה נראה כי ניתן יהיה לוותר על הבדיקה. מומלץ לפנות לנוירולוג לבדיקה והוא יוכל להתרשם באופן וודאי אם אכן ניתן לוותר על הבדיקה.
    הרבה בריאות.

בברכה,
    ד"ר סיון בלוך הינה מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי. משמשת כרופאה בכירה וכמנהלת שירות שבץ בבית החולים כרמל, וכמנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית במרכז הרפואי לין. שבחיפה.
    טלפון: 04-8250690
  • הגב ל: בדיקת NCT עצב תנועתי בעין

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026