X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח
אודות הפורום
אודות פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, ט...

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, טיפולים אפשריים, שיקום ומניעה. בין היתר, ניתן לשאול בפורום בנושאי שבץ מוחי, אפילפסיה, כאבי ראש, הפרעות תנועה, מחלות עצב שריר, מחלות דלקתיות של המוח ובדיקות נוירולוגיות שונות. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר סיון בלוך דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי מהיר.

מנהלי פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • קשיי נשימה חמורים
    דייב
    14:57 22/01/18 22/01
    14:57
  • שלום, בן 55, לפני מספר חודשים עברתי אירוע מוחי ומאז חלה הידרדרות קשה במצב הנשימה שלי, ויש ירידה הדרגתית בראיה שלי וביכולת הכתיבה, אני כמעט לא מצליח בכלל לישון בלילה בגלל קוצר הנשימה שלי שחונק אותי בעיקר בלילה, וגם ביום אני לא יכול לתפקד, העיניים כל הזמן נעצמות לי אבל אני לא יכול ממש להירדם, הראש נופל מרוב עייפות כל הזמן, כמעט איבדתי את ההכרה מספר פעמים כשקיבלתי סחרחורות וטשטוש ראיה וראיתי חושך בעיניים והצלחתי איכשהו לצאת מזה, ב CT ראו מוקד היפודנסי קטן בפונס מצד ימין יתכן שמדובר באוטם ומוקד היפודנסי בצנטרום סמיאובלה משמאל במקביל לחדר האוקסיפיטילי יכול להתאים לאוטם נוסף,האם קוצר הנשימה הקשה הזה יכול להיות קשור לאירוע מוחי הנ"ל? הרופאים חושבים שקשור לחרדות אבל זה חזק מידיי החנק הזה וגם יש סימנים נוספים של פגיעה בראייה וכתיבה שמדאיגים אותי, סחרחורות יש לי באופן קבוע וגם שיעול עם ליחה דמית לפעמים, אבי נפטר לפני 8 חודשים וקיבלתי כדורים של קסנקס וסרוקסט שרק החמירו את החרדות והפסקתי אותם לפני כחודשיים, עכשיו הרופאים רוצים להחזיר אותי לכדורי הרגעה מאותם סוגים שקיבלתי קודם, מה דעתך בנדון?
    איך לחזור לנשימה תקינה ?

• הגב ל: קשיי נשימה חמורים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • קשיי נשימה חמורים
    פרופסור איתן אוריאל
    14:04 06/02/18 06/02
    14:04
  • אתה מתאר תלונות רבות שלא ברור עד כמה הן קשורות לארוע המוחי. יש צורך בהערכה על ידי נויורלוג וכן רופא פנימאי כדי להבין מה נפגע בארוע המוחי ומה ההאם קיים קשר לתלנותיך.

בברכה,
    פרופ' איתן אוריאל, מומחה לנוירולוגיה כללית ולמחלות כלי הדם במוח (שבץ מוחי), המשמש כמנהל המחלקה הנוירולוגית בבית החולים בילינסון.
  • הגב ל: קשיי נשימה חמורים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026