X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום מחלות וטיפולי רשתית
אודות הפורום
אודות פורום מחלות וטיפולי רשתית

פורום מחלות וטיפולי רשתית מנוהל על ידי ד"ר יורה ברק, מומחה מוביל בתחומו הנמנה על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. ד"ר יורה ברק משמש כמנהל יחידת הרשתית במערך העיניים של בית החולים רמב"ם בחיפה. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם לשאול שאלות במגוון תחומים הקשורים לבריאות, ל...

פורום מחלות וטיפולי רשתית מנוהל על ידי ד"ר יורה ברק, מומחה מוביל בתחומו הנמנה על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. ד"ר יורה ברק משמש כמנהל יחידת הרשתית במערך העיניים של בית החולים רמב"ם בחיפה. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם לשאול שאלות במגוון תחומים הקשורים לבריאות, למחלות ולטיפולים ברשתית: היפרדות רשתית מדופן העין, ניוון רשתית, דלקות ברקמות העין, בצקת ברשתית, טיפול תרופתי וניתוחי רשתית, טיפולי לייזר וזריקות אווסטין. הנכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום ו/או לפנות ישירות אל ד"ר יורה על מנת לקבל מענה מהיר לשאלותיכם.

מנהלי פורום מחלות וטיפולי רשתית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • פתרון לבעיה ברשתית שנראה לא טוב
    צעירה
    21:04 21/02/22 21/02
    21:04
  • שלום וברכה
    אני בת 29 יש לי בעיה ברשתית מי פגות וכתוצאה מי לקיחת תרופות וגם קוצר ראיה גבוה הייתי אצל רופאת עיניים רשתית שלא התייחסה למצב ולא נתנה לי לדבר אחרי יום שביליתי באיכילוב ודיי פחדתי אני בת 29 לפני כמה שנים אני כבר סובלת מי בעיה ברשתית כנראה על רקע לבישת משקפיים לא טובים ואני חייבת להיות רגועה כי אני סייעת לרופא שיניים ואני צריכה להיות בעבודה כי אני עובדת לבד...
    לפני כמה שנים גלו לי בעין ימין קרע קטן שהיה צריך להיות מוקף בלייזר כשהגעתי להדסה עין כרם בזמנו אבחנו לי קרעים פרסיים בעין שמאל ומי אז לא היה לי טיפול לאחרונה יש לי סימפטומים ברשתית בעין ימין של זובבוים מי שדה ראיה עין שמאל כבר עשיתי לייזר לרשתית גם שנה שעברה לפני חודש הייתי אצל רופאה שלא התייחסה למצב ונתנה לי ללכת הביתה בלי טיפול ומי אז אני לא שקטה בעין ימין הסברתי למישהי על הסימפטומים של הבעיה ולא צריך לכאוב השאלה היא מה שהרופאה כתבה לי במסמך אמור להיות התקדמות של היפרדות רשתית
    תודה רבה
    בבדיקה היום:
    מקטעי קדמיים שקטים, cornea steep , אין lines vogt , עדשות זכות , זגוגיות צלולות, דסקות בגבול חד צבע תקין, מקולות
    שטוחות, רשתיות צמודות , שינויי ציסטיים לטיס בהיקף ללא קרעים, שינויים פיגמנטריים בעיקר משמאל. כלי דם סך הכל בגדר
    הנורמה
    מה אומר המצב שינוי ציסטיים לטיס בהקף ללא קרעים האם מצריך אבחון של אולטרהסאונד באיכילוב בגלל עין ימין ??? רצו לעשות לי צילום איידון של ההקף ולא היה להם את הצילום בגלל לי לא היה התחייבות לזה
    אשמח לתשובה תודה רבה

• הגב ל: פתרון לבעיה ברשתית שנראה לא טוב

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024