X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום ניתוח קטרקט
אודות הפורום
אודות פורום ניתוח קטרקט

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"ם, לשעבר מנהל מחלקת...

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"ם, לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים פוריה. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות בתסמינים של קטרקט, היווצרות המחלה, צורך בניתוח, הליכי אבחון וטיפול מקדימים, סוגי ניתוחים, עדשות מתאימות ומיוחדות, סיכונים וכאבים, והתאמה אישית לניתוח קטרקט. הנכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום ו\או לפנות אל פרופסור גרזוזי וד"ר נפתלי על מנת לקבל מענה מהיר ומקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום ניתוח קטרקט

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • האם משה מספר המשקפיים בניתוח קטרקט
    מרים
    10:46 04/07/16 04/07
    10:46
  • שלום רב.
    יש לי קטרקט כבר הרבה שנים. מספר המשקפיים שלי מינוס 10 או מינוס 10.5. רופא העיניים שאני הולכת אליו לבדיקה כל שנה אמר לי שלנתח קטרקט במספר גבוה זה בעייתי לכן הוא לא ממהר לנתח. בינתיים בזמן האחרון אני ממש סובלת מסנוורים שמפריעים לי ומאי נוחות כללית בראייה. האם זה נכון? האם כשיש מספר גבוה במשקפיים זה יותר בעייתי לניתוח? ואם כן מה הסיבה? והאם יש לכם המלצות לתת לי? תודה.

• הגב ל: האם משה מספר המשקפיים בניתוח קטרקט

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • האם משה מספר המשקפיים בניתוח קטרקט
    ד"ר מודי נפתלי
    20:07 04/07/16 04/07
    20:07
  • שלום מרים,
    רופא העיניים צודק לחלוטין שניתוח בעיניים עם מספר כה גבוה יותר מסוכן מאשר באוכלוסיה הרגילה. יחד עם זאת אני חייב לחלוק עליו בהקשר לדחיית הניתוח מהסיבות הבאות:
    1. ככל שהניתוח נידחה הקטרקט נעשה קשה יותר וצורך אנרגיות גבוהות יותר לצורך ריסוקו ושאיבתו. ככל שהאנרגיות בהם משתמשים בניתוח גבוהות יותר הסכנות לסיבוכים גבוהות יותר ולכן כדאי לנתח עיניים בסיכון גבוה כאשר הקטרקט עדין לא קשה.
    2. את סובלת כרגע הן ממספר גבוה מאד והן מסינוורים כאשר למעשה יש לכך פתרון ואת רק דוחה אותו. היות וממילא בסופו של דבר תגיעי לניתוח, איזו סיבה יש לסבול קודם מספר שנים?
    3. את (ולצערי גם אני) לא ניהיים צעירים יותר ולא בריאים יותר, בעיות בריאותיות אחרות עלולות בעתיד להכביד על הניתוח וההיפך, ראיה לקויה עלולה לגרום לבעיות בריאותיות כמו נפילות שברים וכו' (יש על כך עבודות מבוקרות בספרות המקצועית).
    לכן, למרות שהרופא שלך צודק לחלוטין אני חייב לחלוק על המסקנה שלו. ולדעתי אל תידחי את הניתוח.
    בהצלחה רבה.

• הגב ל: האם משה מספר המשקפיים בניתוח קטרקט

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תודה
    מרים
    07:02 09/07/16 09/07
    07:02
  • שלום רב ד"ר מודי נפתלי.
    תודה רבה עבור התשובה המפורטת. עזרת לי הרבה מאד. תודה. מרים.

• הגב ל: תודה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026