X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום ניתוח קטרקט
אודות הפורום
אודות פורום ניתוח קטרקט

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"ם, לשעבר מנהל מחלקת...

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"ם, לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים פוריה. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות בתסמינים של קטרקט, היווצרות המחלה, צורך בניתוח, הליכי אבחון וטיפול מקדימים, סוגי ניתוחים, עדשות מתאימות ומיוחדות, סיכונים וכאבים, והתאמה אישית לניתוח קטרקט. הנכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום ו\או לפנות אל פרופסור גרזוזי וד"ר נפתלי על מנת לקבל מענה מהיר ומקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום ניתוח קטרקט

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • התייעצות לגבי ניתוח קטקרט
    נעה
    15:35 12/12/21 12/12
    15:35
  • שלום. שבועיים אחרי ניתוח קטרקט בעין ימין. בה היה קטרקט קורטיקלי אחורי דיפוזי והראיה שלי היתה מטושטשת לחלוטין מקרוב ומרחוק. כיום רואה טוב לקרוב (בעין המנותחת רואה טוב יותר מאשר בעין הלא מנותחת שבה יש MINIMAL OPACITY) אבל בראיה לרחוק רואה פחות טוב בעין המנותחת בה הושתלה עדשה רגילה לראיה לרחוק מאשר בעין הלא מנותחת. 1. האם הראיה לרחוק בעין המנותחת תצשתפר ואם כן מתי? 2. אם הושתלה עדשה לאראיה לרחוק איך זה שאני רואה טוב לקרוב (לא מתלוננת והאמת שמחה). 3. מהססת האם לנתח בעוד כשבועיים את העין השניה בה אני לא רואה טוב לקרוב ללא משקפי ראיה אבל רואה לרחוק. לא רוצה שיהיה מצב בו לא אראה טוב לרחוק גם בענין השניה שעדיין לא נותחה. אודה לעצה.

• הגב ל: התייעצות לגבי ניתוח קטקרט

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שכחתי לציין שיש לי אסטיגמטיזם - המשך השאלה הקודמת.
    הכנעה
    15:44 12/12/21 12/12
    15:44
  • שכחתי להוסיף ששכרגע מסתדרת עם העין הלא מנותחת עם MINIMAL OPACITY. מכי הראיה לרקריאה. (שמפריעים לעין המנותחת...
    ) החשש שלי שהראיה לרחוק תפגם אם אנתח את העין שבה אני רואה למעשה ללא צורך במשקפים.. (טלויזיה למשל) לנהיגה לא רואה את השלטים הרחוקים. שכחתי לציין שיש לי אסטיגמטיזם.

• הגב ל: שכחתי לציין שיש לי אסטיגמטיזם - המשך השאלה הקודמת.

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • התייעצות לגבי ניתוח קטקרט
    ד"ר מודי נפתלי
    20:31 29/12/21 29/12
    20:31
  • שלום נעה
    הראיה בעין המנותחת למרחק תשתפר אם משקפיים. לשאלה 2. אני חוזר ומדגיש בפורום שהחישובים שאנו עושים לפני הניתוח אינם מתמטיקה. זו רפואה ותמיד יתכנו שינויים. ייתכן בהחלט שהשתילו עדשה לרחוק ויצא בסוף לקרוב וגם להיפך. זה לא ביטוח. לשאלה 3: אם את רואה טוב עם משקפיים אין מקום לניתוח. הניתוח לא מיועד להוריד משקפיים אלא לשפר את הראיה.

• הגב ל: התייעצות לגבי ניתוח קטקרט

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אחרקי ניתוח קטרקט בעין השניה
    נעה
    11:43 30/12/21 30/12
    11:43
  • תודה עבור המענה בנתיים חלפו שעבועיים והחלטתי להסיר את הקטרקט גןם בעין השניה הרופא המנתח אמר שהיה לי שם קטרקט בינוני. האמת לא הפאריע לראיה אבל ראיתי חוטים שחורים ממידי פעם. שוב שותלה עדשה רגילה למרחק. א. לפני הניךוח ראיתי טוב לרחוק כלומר לנהיגה משקפייםא בל לא היתה בעיה לצפות בטלויזיה. אחרי הניתוח הראיה שהיתה טובה יותר בעיםן השניה שנותחה ביום א האחרון השתוותה לרמת הראיה בעיןש נותחה לפני חודש ושבוע. אני רואה בתי העיניים מטושטש טלויזיה ורואה ברמה די טובה קריאה בטלפון הנייד והמשך המחשב. לא מיבנה איך המתמטיקה עבדה הפוך אצלי. הושתלה עדשה מאיכותמ טובה (בוש). 5 ימים אחרי הניתוח יש עדין סיוור בעיםן השניה. האם יש סכוי שהראיה לרחוק תשתפר בעין שנותחה לפני חודש ושבוע ובעין שנותחה לפני 5 ימים? 2. יש לי אסטיגמציה בשתי העיניים. בעין שנותחה לפני חודש ושבוע הצילינדר 1.5 האם יש סכוי שהראיה תשתפר למרות הצילינדר? לא ברור מה הצילינדר בעין השניה שבה היה נמוך יותר. נאמר לי שהצילינדר עלול לעלות או לרדת. האם זה נכון ובמה זה תלוי? 3. בחלטתי לבציע ניתוח קטרקט בעין השניה בה לא היתה הפרעה לראיה כדי לסיים עם ענין הקטרקטץ לא כדי לשפר את הראיה. הרופא המנתח אמר שכיון שהצילינדר בעיםן השניה נמוך יותר (היה 1 לפני הניתוח), יש סכוי טוב שאראה לפחות כמו לפני הניתוח. אשמח לדעת מה דעתך בנושא. תודה

• הגב ל: אחרקי ניתוח קטרקט בעין השניה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אחרקי ניתוח קטרקט בעין השניה
    ד"ר מודי נפתלי
    20:12 30/12/21 30/12
    20:12
  • שלום נעה
    נראה לי שהרופא צודק.

• הגב ל: אחרקי ניתוח קטרקט בעין השניה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026