X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום ניתוח קטרקט
אודות הפורום
אודות פורום ניתוח קטרקט

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"ם, לשעבר מנהל מחלקת...

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"ם, לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים פוריה. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות בתסמינים של קטרקט, היווצרות המחלה, צורך בניתוח, הליכי אבחון וטיפול מקדימים, סוגי ניתוחים, עדשות מתאימות ומיוחדות, סיכונים וכאבים, והתאמה אישית לניתוח קטרקט. הנכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום ו\או לפנות אל פרופסור גרזוזי וד"ר נפתלי על מנת לקבל מענה מהיר ומקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום ניתוח קטרקט

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • לדויד תודה על התשובה......
    שמעון
    18:13 14/04/16 14/04
    18:13
  • מצאתי בטופס שיחרור מהביקורת יום לאחר הניתוח את הממצאים,כתוב שם בשורה, עדשה pciol צלקת בק"א, אין לי מושג מה זה צלקת בק"א, אני רוצה לדעת ושוב פעם תודה מראש על התשובה.

  • הגב ל: לדויד תודה על התשובה......

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • לדויד תודה על התשובה......
    ד"ר מודי נפתלי
    00:01 15/04/16 15/04
    00:01
  • שלום שמעון,
    אכן כנראה הניחוש שלי היה נכון, ק"א זה מה שאני כתבתי "קפסולה או קופסית אחורית" וPCIOL הכוונה לעדשה בלשכה האחורית שזהו המקום הנכון למיקום העדשה.
    נראה שאכן אין מקום לדאגה לאחר הטיפול בלליזר על הקפסולה האחורית הכל יבוא על מקומו בשלום. ראה תשובתי הקודמת.

  • הגב ל: לדויד תודה על התשובה......

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026