X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום ניתוח קטרקט
אודות הפורום
אודות פורום ניתוח קטרקט

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"ם, לשעבר מנהל מחלקת...

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"ם, לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים פוריה. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות בתסמינים של קטרקט, היווצרות המחלה, צורך בניתוח, הליכי אבחון וטיפול מקדימים, סוגי ניתוחים, עדשות מתאימות ומיוחדות, סיכונים וכאבים, והתאמה אישית לניתוח קטרקט. הנכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום ו\או לפנות אל פרופסור גרזוזי וד"ר נפתלי על מנת לקבל מענה מהיר ומקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום ניתוח קטרקט

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • אחרי ניתוח קטרקט
    שמעון
    15:47 13/04/16 13/04
    15:47
  • שלום ותודה מראש על התשובה.
    שמי שמעון אני בן 46 ולפני 4 שנים עברתי ניתוח קטרקט בעין ימין הניתוח היה מוצלח.
    לפני 11 ימים עברתי ניתוח בעין שמאל למחרת הייתי בביקורת ואמרו שהניתוח מוצלח,מאז הצבעים והראיה חזרו אלי רק שהכל טושטש ומעט מחוק,הייתי שוב פעם בביקורת ובדיקת מעקב שבוע לאחר הניתוח אמרו לי שאני רואה 6/6 למרות שהאותיות שאני רואה את האותיות מרוחות , אני רואה את הצל של כל אות לידה,אחרי הבדיקה ישבתי עם הרופא והוא אמר לי שיש לי צלקת קטנה שנוצרה בניתוח מהסיבה שהקטרק היה בשל ,ובעוד שלושה חודשים יורידו לי את הצלקת עם לייזר,ואמר לי שזה פשוט וקל 2-3 דקות ויכול להיות שזה גורם לך לראות צל של אובייקטים ומטושטש.
    אני מציין שבטופס סיכום ביקור כתוב שהכל תקין והכל בסדר, אבל הצלקת לא נכתבה ולא מופיעה בטופס סיכום, גם לא אמרו לי איפה הצלקת נמצאת באיזה חלק בעין.
    אני קצת חושש ודואג שאולי הםגיעה בעין מעבר לצלקת שאפשר לטפל בה ושהראיה לא תחזור להיות צלולה.
    איפה בדרך כלל נוצרות צלקות בזמן ניתוח קטרקט? אם הרשתית צמודה ותקינה וכל הממצאים בבדיקה טובים מה יכול להיות?

• הגב ל: אחרי ניתוח קטרקט

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אחרי ניתוח קטרקט
    ד"ר מודי נפתלי
    17:53 13/04/16 13/04
    17:53
  • שלום שמעון
    קשה לענות בבטחון על סמך המידע שסיפקת אבל נראה לי שהכוונה לעכירות על פני הקפסולה האחורית של העדשה המקורית שלך. הקפסולה הזו נשארת אחרי הניתוח כדי לשמש תמיכה לעדשה המלאכותית שהושתלה. לעיתים היא לא שקופה לחלוטין וטיפול לייזר די פשוט עוזר לנקב בה פתח מרכזי ולאפשר ראיה טובה מאד. כדאי להמתין מספר חודשים לאחר הניתוח כדי לאפשר התייצבות של העדשה שהושתלה. תופעת לוואי לאחר הטיפול עלולה להיות ראיה של נקודות שחורות שלרוב חולפת או קטנה במהלך הזמן. דעתי אין לך מה לחשוש מפגיעה קבועה שתפגע בראיה לתמיד. קצת סבלנות ויסתדר.
    חג אביב שמח

• הגב ל: אחרי ניתוח קטרקט

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026