X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום ניתוח קטרקט
אודות הפורום
אודות פורום ניתוח קטרקט

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"ם, לשעבר מנהל מחלקת...

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"ם, לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים פוריה. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות בתסמינים של קטרקט, היווצרות המחלה, צורך בניתוח, הליכי אבחון וטיפול מקדימים, סוגי ניתוחים, עדשות מתאימות ומיוחדות, סיכונים וכאבים, והתאמה אישית לניתוח קטרקט. הנכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום ו\או לפנות אל פרופסור גרזוזי וד"ר נפתלי על מנת לקבל מענה מהיר ומקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום ניתוח קטרקט

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • היווצרות מחלת הקטרקט
    כותי
    11:51 19/01/16 19/01
    11:51
  • שלום וברכה בוקר צח,
    אני מאוד מעניין אותי מה הסיבה העיקרית להיווצרות מחלת הקטרקט,
    ולמה בעיקר המחלה פוגעת באנשים מבוגרים מאשר צעירים-סבא שלי לאחרונה עבר ניתוח להסרת הקטרקט-הוא עם רטייה על העין כמה זמן זה אמור להישאר לו?הוא כמו קפטן הוק עיכשיו...

• הגב ל: היווצרות מחלת הקטרקט

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • היווצרות מחלת הקטרקט
    ד"ר מודי נפתלי
    23:01 01/02/16 01/02
    23:01
  • במרבית המקרים הקטרקט הוא תוצאה של תהליך הזדקנות העדשה בעין ולכן מופיע בעקר, אבל לא רק, במבוגרים. לרוב מורידים את הרטיה תוך מספר ימים בודדים.

• הגב ל: היווצרות מחלת הקטרקט

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • לפני ניתוח קטרקט
    שולה
    22:29 28/03/16 28/03
    22:29
  • אני קצרת רואי ומרכיבה משקפיים מינוס 7.
    שאלתי היא במידה ואני עוברת ניתוח קטרקט בשתי העיניים בהפרש של חודש, כאשר המספר יורד כמעט לאפס בשתי העיניים, קיים פער של 7 מספרים בין העיניים בתקופת הביניים של חודש בין הניתוחים.
    אופטומטריסט אמר לי שמקובל להוריד את המספר לבערך מינוס 3 על מנת להקל.
    האם יש דרך כלשהיא להקל? הרי גם אם ארכיב עדשה בעין השניה הרי הפער הוא כה גדול שהמח לא יכול לסבול (כך על פי חברה שעברה סיטואציה דומה).

• הגב ל: לפני ניתוח קטרקט

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • לפני ניתוח קטרקט
    ד"ר מודי נפתלי
    23:58 28/03/16 28/03
    23:58
  • שלום שולה,

את צודקת לחלוטין. בתקופה שבין שני הניתוחים קיים קושי לסבול את ההפרש הגבוה בין העיניים. אני חושב שלהגיע לבערך מינוס 3 כדי להקל על התופעה שנמשכת מספר שבועות בין הניתוחים ולהשאר בהמשך עם מינוס 3 לשארית החיים אינו רעיון טוב. מנסיוני, מספר ימים לאחר הניתוח מרבית המטופליםמתחילים להלך ללא משקפיים ומשתמשים רק בעין המנותחת עד לניתוח השני. וכולם מסתדרים למרות הקושי. רצוי ומומלץ להקטין את המירווח בין העיניים למינימום האפשרי. לא הייתי ממליץ להגיע למינוס 3.
    בהצלחה

• הגב ל: לפני ניתוח קטרקט

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תודה רבה על התשובה
    שולה
    00:15 30/03/16 30/03
    00:15
  • :)

• הגב ל: תודה רבה על התשובה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026