X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום ניתוח קטרקט
אודות הפורום
אודות פורום ניתוח קטרקט

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"ם, לשעבר מנהל מחלקת...

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"ם, לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים פוריה. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות בתסמינים של קטרקט, היווצרות המחלה, צורך בניתוח, הליכי אבחון וטיפול מקדימים, סוגי ניתוחים, עדשות מתאימות ומיוחדות, סיכונים וכאבים, והתאמה אישית לניתוח קטרקט. הנכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום ו\או לפנות אל פרופסור גרזוזי וד"ר נפתלי על מנת לקבל מענה מהיר ומקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום ניתוח קטרקט

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • טיפול בקטרקט משני בעין עם פיזור פיגמנטים
    עוז
    20:04 10/07/17 10/07
    20:04
  • ש לי קטרקט משני ב 2 העיניים, יותר בשמאל, בה הראיה בתהליך ירידה מס' חודשים, בעין שמאל שהיתה 6/6 רואה עכשיו פחות מעין ימין שהיתה חלשה בהרבה 6/15.
    יש לי פיזור פיגמנט-סיכון לגלאוקומה-הלחץ תוך עיני עלה לפני מס' שנים ל 23 בעין שמאל ומאז מטופל בטיפות להורדת הלחץ. בשנה האחרונה לחץ יציב 13 ב2 העיניים.
    אני מבין כי יש סיכון לעלית הלחץ כתוצאה מטיפול בלייזר לקטרקט המשני. מצד שני שיבוש הראיה בשמאל מפריע. החשש אמנם גדול ולחכות שהראיה תפחת יותר? קראתי שגם גלאוקומה מטופלת ע"י לייזר?

  • הגב ל: טיפול בקטרקט משני בעין עם פיזור פיגמנטים

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • טיפול בקטרקט משני בעין עם פיזור פיגמנטים
    ד"ר סרג'יו סוצ'אה
    21:12 10/07/17 10/07
    21:12
  • שלום עוז,
    נכון, קיים סיכון של עליית לחץ תוך עיני בטיפול לייזר לקטרקט משני, אבל מדובר בעליה זמנית בלבד. בדרך כלל מודדים לחץ תוך עיני כשעה לאחר הפעולה למטופלים שבסיכון. בכל מקרה הטיפול שאתה מקבל להורדת הלחץ התוך עיני אמור להגן עלייך גם מעליית לחץ זמנית לאחר הפעולה.
    טיפול הלייזר לקטרקט משני לא מטפל בגלאוקומה. ישנם טיפולי לייזר אחרים לגלאוקומה
    בהצלחה

    בברכה,
    ד"ר סרג'יו סוצ'אה הינו רופא עיניים מומחה מנתח בכיר קטרקט וקרנית.
    מייעץ ומנתח בהסדר מול חברות הביטוח, כלל, איילון, מנורה, איידיאיי והפניקס.
    רופא עיניים ומנתח קטרקט וקרנית בהסדר עם כללית מושלם.
    טלפון: 077-9969-666
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: טיפול בקטרקט משני בעין עם פיזור פיגמנטים

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2022