X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום ניתוח קטרקט
אודות הפורום
אודות פורום ניתוח קטרקט

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"ם, לשעבר מנהל מחלקת...

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"ם, לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים פוריה. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות בתסמינים של קטרקט, היווצרות המחלה, צורך בניתוח, הליכי אבחון וטיפול מקדימים, סוגי ניתוחים, עדשות מתאימות ומיוחדות, סיכונים וכאבים, והתאמה אישית לניתוח קטרקט. הנכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום ו\או לפנות אל פרופסור גרזוזי וד"ר נפתלי על מנת לקבל מענה מהיר ומקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום ניתוח קטרקט

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • עדשה קופצת אחרי ניתוח קטרקט
    אדם
    00:28 24/03/17 24/03
    00:28
  • עברתי ניתוח קטרקט לפני שנה ואני תוהה מה יכולה להיות הסיבה שגורמת לעדשה בתוך העין לקפץ מידי פעם בעיקר כאשר אני מנסה להסתכל על עצמים קרובים, התחושה היא כמו שגוף זר פועם בתוך העין והראייה מרצדת, יש לציין שכשאני מביט במראה ניתן לזהות את הקפיצות מבחוץ לכן אני לא הוזה, הרופא אומר שהעדשה ממורכזת ולי עדיין יש תחושה שמשהו לא כשורה.
    מה לדעתך יכולה להיות הסיבה שזה לא חולף למעלה משנה?
    תודה רבה מראש.

• הגב ל: עדשה קופצת אחרי ניתוח קטרקט

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עדשה קופצת אחרי ניתוח קטרקט
    ד"ר מודי נפתלי
    08:29 25/03/17 25/03
    08:29
  • שלום אדם,
    התופעות שאתה מתאר אינן של עדשה שקופצת החוצה. העדשה כמעט ואינה יכולה לקפוץ ואם אכן קורה שקופצת היא לא תחזור כקלות למקומה. התחושות הללו של גוף זר שפועם בעין אינן בגלל העדשה. בעקרון העדשות לרוב אינן מיועדות לראיה מקרוב. ייתכן שמה שאתה רואה כשאתה מביט במראה אילו רפלקסים מהאור שמוחזרים מהעדשה המבריקה. וזה נורמלי לגמרי. הפתרון שנראה לי שמתאים לך הוא משקפיים שמיועדות לראיה מקרוב.
    בהצלחה

• הגב ל: עדשה קופצת אחרי ניתוח קטרקט

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026