X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום ניתוח קטרקט
אודות הפורום
אודות פורום ניתוח קטרקט

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"ם, לשעבר מנהל מחלקת...

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"ם, לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים פוריה. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות בתסמינים של קטרקט, היווצרות המחלה, צורך בניתוח, הליכי אבחון וטיפול מקדימים, סוגי ניתוחים, עדשות מתאימות ומיוחדות, סיכונים וכאבים, והתאמה אישית לניתוח קטרקט. הנכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום ו\או לפנות אל פרופסור גרזוזי וד"ר נפתלי על מנת לקבל מענה מהיר ומקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום ניתוח קטרקט

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • N-Acetylcarnosine
    גדעון
    09:34 24/02/17 24/02
    09:34
  • לכאורה - ניתוח הוא לא בהכרח הפתרון היחיד לקטקרט. קיימות עדויות נרחבות על יעילות הטיפול בטיפות N-Acetylcarnosine. השם המסחרי: Can-C.
    1. מה דעתך על הטיפול הזה?
    2. מה דעתך על מדיניות של "אם לא יועיל, לא יזיק"? כלומר, לנסות טיפול באמצעות הטיפות האלה לפני שהולכים לניתוח. האם הן בטוחות בשימוש?

• הגב ל: N-Acetylcarnosine

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • N-Acetylcarnosine
    ד"ר מודי נפתלי
    19:12 25/02/17 25/02
    19:12
  • שלום רב ושבוע טוב,
    אני אישית אינני מכיר את הטיפות הנ"ל ולא ידוע לי על מחקרים מסודרים שהוכיו יעילותם. לאחרונה פורסמו 2 מחקרים פורצי דרך על ידי 2 קבוצות חוקרים שלא ידעו אחת על רעותה והגיעו לתוצאות דומות של שיפור במצב הקטרקט לאחר זילוף של טיפות (ייתכן שהרוסים גילו זאת קודם וזוהי אותה משפחה אבל לא ידוע לי על מחקרים מסודרים אצלם). הממצאים הללו מפתיעים ועדין נמצאים בשלבי מחקר ויקח כנראה כמה שנים טובות לפני שיגיעו לכדי שימוש מסחרי. בנתיים הטיפול היחיד הוא ניתוחי. היות ואינני מכיר את הטיפות שהזכרת או מחקרים בדבר בטיחותם אינני יכול להבטיח ש"אם לא יועיל לא יזיק".

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • N-Acetylcarnosine
    גדעון
    08:36 03/03/17 03/03
    08:36
  • תודה!

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • N-Acetylcarnosine
    ד"ר מודי נפתלי
    22:46 13/03/17 13/03
    22:46
  • .

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026