X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אף אוזן גרון לרינגולוגיה, מיתרי הקול
אודות הפורום
אודות פורום אף אוזן גרון לרינגולוגיה, מיתרי הקול

פורום אף אוזן גרון לרינגולוגיה שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל מנוהל על ידי פרופסור אילנה דואק, רופאת אף-אוזן-גרון בכירה, מומחית בתחום גידולי ראש וצוואר וכירורגייה אונקולוגית לגידולי ראש וצוואר ויו"ר איגוד רופאי אף אוזן וגרון בישראל ומנהלת מחלת אף אוזן גרון במרכז רפואי כרמל. כמו כ...

פורום אף אוזן גרון לרינגולוגיה שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל מנוהל על ידי פרופסור אילנה דואק, רופאת אף-אוזן-גרון בכירה, מומחית בתחום גידולי ראש וצוואר וכירורגייה אונקולוגית לגידולי ראש וצוואר ויו"ר איגוד רופאי אף אוזן וגרון בישראל ומנהלת מחלת אף אוזן גרון במרכז רפואי כרמל. כמו כן, שותף לניהול הפורום ד"ר יואב יניר, מומחה לרפואת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש צוואר, וסגן מנהל מחלקת אף אוזן גרון במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אריאל רויטמן רופא מומחה לאף אוזן וגרון, מומחה לרינגולוגיה, משמש כרופא בבית חולים הכרמל ובמרכז רפואי לין. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לצרידות, שיתוק מיתר קול, גידול של מיתרי הקול, גידולים של הלרינקס, יבלות על "מיתרי הקול", ממצאים שפירים, ממצאים ממאירים, ניתוחי לרינקס, ניתוחים של מיתרי הקול, כריתת גרון, לרינגקטומיה, ניתוחי לייזר ללרינקס, קורדקטומיה ושאלות כלליות בנושא אף-אוזן-גרון. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אף אוזן גרון לרינגולוגיה, מיתרי הקול

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • סינוסים
    מאיה
    11:42 26/07/18 26/07
    11:42
  • שלום ד"ר,
    כחצי שנה אני סובלת מלחץ בחיים ונזלת אחורית (ליחה לבנה) שיורדת ללוע וגורמת לקושי בבליעה.
    במהלך החצי שנה קיבלתי אנטיביוטיקה (אוגמנטין) שלא עזרה כמו כן נשלתי לסיטי מערות פנים והדבר היחיד שיצא לא תקין זה עיבוי רירית קל בסינוסים מקסריילים.
    כעת כבר כחודשיים מטופלת בספריי סטארונז ושטיפות מי מלח. יש מעט הקלה מהמצב שהיה אם כי עדיין מאוד מציק הן הלחצים בלחיים והן נזלת אחוריתץ
    השאלה היא מתי כל זה אמור לעבור? אמרו לי בא.א.ג להמתין בסבלנות ולהמשיך עם הטיפול הזה .. האם זה יעבור לי? אם כן מתי? מה עוד אפשר לעשות כדי להקל על המצב?

• הגב ל: סינוסים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סינוסים
    ד"ר יואב יניר
    13:56 26/07/18 26/07
    13:56
  • מאיה היקרה,
    אכן נשמע תהליך מתסכל.
    לעיתים ידנו קצרה מלהושיע באופן מהיר ומיידי במצבים של חולי כרוני של רירית האף והסינוסים.
    הבירור שעברת והטיפול שאת נוטלת בהחלט נשמעים מקובלים במצב זה.
    חשוב להעריך האם אכן מדובר בסינוסיטיס כרונית, האם יש אירועי סינוסיטיס חדה החוזרים על עצמם? כיצד נראית רירית האף באנדוסקופיה וכיוצ"ב.
    לעיתים הטיפול מכוון תהליך אלרגי, לעיתים יש מקום להתערבות כירורגית - שכעת, עפ"י הנתונים שמסרת, לא נראה שיש התוויה.
    בהצלחה ובריאות שלמה

בברכה,
    ד"ר יואב יניר, מומחה לרפואת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש צוואר, סגן מנהל מחלקת א.א.ג במרכז הרפואי כרמל.
    טלפון: 04-8250279 (אנה רוניס)
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סינוסים
    מאיה
    16:28 28/07/18 28/07
    16:28
  • תודה רבה על המענה!
    האמת שזה לא נראה לי אירועי סינוסיטיס חדה החוזרים על עצמם אלה משהו מתמשך הכל התחיל משפעת . בהתחלה ממש הייתי מקיאה ליחה ועם הטיפול יש פחות הפרשות ליחה ללוע אך עדיין יש הפרשות ולחץ בלחיים. מה שהשתנה זה העוצמה שך ההפרשוץ לדעתי... אם כן יש אפשרות לטיפול כרוגי או טיפול נוסף כדי להאיץ החלמה? כמו כן אולי זה קשור גם ללחץ כי אני סטודנטית להנדסת תוכנה והייתי בלחץ נוראי .. אולי אם הוריד לחץ זה יכול ממש להשתפר ?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סינוסים
    ד"ר יואב יניר
    17:42 07/08/18 07/08
    17:42
  • הי מאיה.
    בהצלחה בבחינות. אין ספק שמצבי דחק נפשי אינם מיטיבים עם תהליכי החלמה ומצב בריאותי באופן כללי.
    ממליץ לשוב ולהיבדק על מנת לקדם את הטיפול
    בריאות שלמה

בברכה,
    ד"ר יואב יניר, מומחה לרפואת אף אוזן גרון - ניתוחי ראש צוואר, סגן מנהל מחלקת א.א.ג במרכז הרפואי כרמל.
    טלפון: 04-8250279 (אנה רוניס)
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026