X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום כירורגיה פלסטית, אסתטית ומשחזרת
אודות הפורום
אודות פורום כירורגיה פלסטית, אסתטית ומשחזרת

פורום כירורגיה פלסטית, אסתטית ומשחזרת מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם להעלות שאלות בתחומים רבים הקשורים לכירורגיה פלסטית בכלל ולהרמת פנים בפרט. בין היתר, ניתן לשאול על ניתוח הרמת עפעפיים, ניתוח מתיחת פנים, הגדלת חזה, מחיר ניתוח מתיחת פנים, ניתוחי אף ומנתח פלסטי. כמו כ...

פורום כירורגיה פלסטית, אסתטית ומשחזרת מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם להעלות שאלות בתחומים רבים הקשורים לכירורגיה פלסטית בכלל ולהרמת פנים בפרט. בין היתר, ניתן לשאול על ניתוח הרמת עפעפיים, ניתוח מתיחת פנים, הגדלת חזה, מחיר ניתוח מתיחת פנים, ניתוחי אף ומנתח פלסטי. כמו כן, ניתן לשאול על ניתוחי הצמדת אוזניים, הרמת חזה, הקטנת חזה, מתיחת בטן, הגדלת חזה, הזרקות שומן לפנים, מתיחת פנים עם חוטים, שחזור שד, שחזור צוואר, שחזור אף ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל הפורום ולקבל מענה מקצועי בהקדם האפשרי.

מנהלי פורום כירורגיה פלסטית, אסתטית ומשחזרת

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • סקרלודרמה וניתוח אסטתי
    אור
    09:18 10/08/18 10/08
    09:18
  • הועבר מפורום רפואה כללי.

שלום רב, בשנה האחרונה אובחן אצלי לופוס עורי.נשללה זאבת מערכתית.בדיקות המעבדה תקינות למעט לויקופניה קלה.הביופסיה העורית הצביעה על לופוס עורי.השאלה האם במצב כזה מסוכן עבורי לעבור ניתוח להרמה והגדלת חזה ?כיוון שהראומטולוג שביקרתי אצלו אמר לי שנמצא קשר בין שתלי סיליקון לפיתוח מחלת סקרלודרמה בנשים. והיות והמערכת חיסונית שלי פעלה השנה באופן משובש בעת חשיפה לשמש אז אני בדרגת סיכון גבוהה יותר לפתח מחלה אוטואימונית בגלל שברקע יש לופוס עורי. אשמח לתשובה אובדת עצות.

• הגב ל: סקרלודרמה וניתוח אסטתי

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סקרלודרמה וניתוח אסטתי
    ד"ר אהרון עמיר
    12:25 31/08/18 31/08
    12:25
  • שלום,
    כיוון שהתשובה שניתנה על ידי ריאומטולוג היתה ברורה דיה אינני יכול להוסיף הרבה על כך למעט לחזקה. אין ודאות באמנם באשר למידת ההשפעה של משתלי סיליקון על הופעה או החמרה של סקלרודרמה אולם ודאי שלא כדאי לבדוק אותה עלייך.
    להוסיף על כך יש לציין כי בשנים האחרונות אנו עדים לנתונים הנאספים על ידי גופים רפואיים בעולם כולו ואשר מצביעים על כך שלערך 1/30000 נשים עשויה לפתח סוג של לימפומה (Anaplastic Large Cell Lymphoma) בשד עקב גירוי כרוני של המשתל בקופסית הפנימית הנוצרת בשד סביב המשתל. ודאי הוא שבמקרה שלך בו מערכת החיסון אינ הפועלת כשורה לא כדאי להעמידה במבחן אם כי אין ודאות כי תופעה זו תקרה אצלך.
    הזרקת שומן עצמוני לשדיים עשויה להיות הפעולה האופטימלית עבורך כיוון שלא מוחדר גוף זר לשדיים. מדובר בפעולה הדורשת מספר הזרקות ולצורך כך נדרש כמובן מבנה גוף מלא דיו למקורות שומן מתאימים.
    הרמת שדיים בפני עצמה מחייבת כמובן חתכים וצלקות בעקבות זאת, ובמצב בו מערכת החיסון אינה תקינה הרי שגם ריפוי הצלקות עלול להיות לא מיטבי.

בברכה,
    ד"ר אהרון עמיר, מומחה לכירורגיה פלסטית אסתטית ומשחזרת, מנהל השירות המיקרו-כירורגי במרכז הרפואי בילינסון.
    מרפאתו הפרטית של ד"ר אהרון עמיר שוכנת במגדל WE, קומה 2, דרך מנחם בגין 150, תל אביב ובה הוא מקבל את מטופליו.
    מייל: [email protected] / [email protected]
  • הגב ל: סקרלודרמה וניתוח אסטתי

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026