X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפולי שיניים אסתטיים
אודות הפורום
אודות פורום טיפולי שיניים אסתטיים

פורום טיפולי שיניים אסתטיים וציפוי שיניים הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם לשאול שאלות בקשת רחבה של נושאים, כגון חזיתות חרסינה, למינייט ולומינרס, סתימות לבנות מחומר מרוכב, סתימות יצוקות מחרסינה, כתרי חרסינה, כתרי זירקוניה, אימקס, איך מקבלים חיוך יפה וטבעי, עלויות של טיפולים אסתטיים לשיניים, צי...

פורום טיפולי שיניים אסתטיים וציפוי שיניים הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם לשאול שאלות בקשת רחבה של נושאים, כגון חזיתות חרסינה, למינייט ולומינרס, סתימות לבנות מחומר מרוכב, סתימות יצוקות מחרסינה, כתרי חרסינה, כתרי זירקוניה, אימקס, איך מקבלים חיוך יפה וטבעי, עלויות של טיפולים אסתטיים לשיניים, ציפוי שיניים עם חומר מרוכב, ועוד.

מנהלי פורום טיפולי שיניים אסתטיים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • שן שבורה החלפת סתימה או טיפול שורש
    אלי
    19:59 11/01/20 11/01
    19:59
  • הועבר מפורום רפואת שיניים מבוגרים.

שבוע טוב.
    הנושא- התייעצות בנוגע לשן שבורה.
    הארוע- השבוע לעסתי סוכרית גומי. הרגשתי משהו קשה חשבתי שמדובר במשהו שבתוך סוכריה ואז גיליתי ,כי נשבר משהו.
    חשבתי שזה חלק מסתימה בשן שיש לי בה סתימה ישנה כנראה של 20 שנה אולי יותר ואז התברר שמדובר בחלק קטן ממש מהשן.

מדובר בשן טוחנת סמוך לחיך בצד הפנימי הקרוב ללשון ולא בחלק החיצוני בסמוך ללחיים.

אין לי כיום רופא שיניים קבוע .
    אני עם שיניים בריאות יחסית ומטפל בעיקר באבנית ובדיקה שיגרתית.
    אין לי כיום רופא שאני מכיר וסומך עליו.

הלכתי לרופא בקופת חולים סמייל ושמה נעשה צילום בשן ונאמר לי שקשה לדעת .
    יתכן וצריך לעשות סתימה יתכן וצריך לעשות טיפול שורש של סדרה של טיפולים עם כתר .

אני חושש מהטיפול ולא יודע על מי לסמוך.

נאמר לי כי צריך לפרק את הסתימה ורק אז רואים את מצב השן.

אני חושש שיעשו לי טיפול שורש מיותר.

הבעיה היא שאם פותחים את הסתימה הישנה, אני לא יכול להשאיר אותה ככה וללכת להתייעץ עם רופא אחר

בה כרגע אני לא מרגיש כאבים אולי קצת חוסר נוחות כי הסתימה קצת דוקרת ואני נמנע מלאכול באותו צד

אני מבקש איזו עצה טובה בענייו

תודה

• הגב ל: שן שבורה החלפת סתימה או טיפול שורש

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שן שבורה החלפת סתימה או טיפול שורש
    ד"ר מונדר קעואר
    12:25 19/01/20 19/01
    12:25
  • שלום לך אלי. לפי התיאור שלך נראה שהמצב בשן גבולי, בין סתימה גדולה לכתר. צריך לזכור שאם ההחלטה היא כתר זה לא מחייב טיפול שורש קודם, אבל יתכן שיהיה צורך בסתימה לפני הכתר, או אפילו לתקן את הסתימה הקיימת בלי להחליף אותה ואז להחליט אם בכול זאת צריך כתר. בכול מקרה רצוי שהרופא יהיה בעל נסיון רב. הרבה פעמים רופאים שעובדים בקופות חולים הם רופאים מתחילים שיכולים להחליט החלטות מוטעות או מציעים טיפולים מיותרים. נתקלתי הרבה פעמים בתכניות טיפול מוגזמות או מיותרות ולכן כדאי לך כבר עכשיו להתייעץ עם רופא שיניים בעל נסיון וזה שיש לך אימון בהחלטות שלו. אתה מוזמן להתייעצות ללא תמורה

נשלח ע"י אפליקציית שאל את הרופא לאייפון.
    בברכה,
    ד"ר מונדר קעואר דוקטור לרפואת שיניים (DMD), בוגר בית הספר לרפואת שיניים בהדסה ירושלים משנת 1978
    פרטי הקליניקה:
    דרך חיפה 57 נצרת
    דוא"ל: [email protected]
  • הגב ל: שן שבורה החלפת סתימה או טיפול שורש

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025