X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואת שיניים מבוגרים
אודות הפורום
אודות פורום רפואת שיניים מבוגרים

פורום רפואת שיניים מבוגרים מנוהל על ידי ד"ר ניצן שלזינגר, רופא שיניים מומחה להשתלות שיניים אשר מנהל מרכז להשתלות שיניים ואסתטיקה בראש העין. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות על שיקום הפה, כתרים, שתלים ותותבות, טיפולי שורש, סתימות, תכניות טיפול וכדומה. כמו כן ניתן לשאול לגבי עקרונו...

פורום רפואת שיניים מבוגרים מנוהל על ידי ד"ר ניצן שלזינגר, רופא שיניים מומחה להשתלות שיניים אשר מנהל מרכז להשתלות שיניים ואסתטיקה בראש העין. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות על שיקום הפה, כתרים, שתלים ותותבות, טיפולי שורש, סתימות, תכניות טיפול וכדומה. כמו כן ניתן לשאול לגבי עקרונות השמירה על בריאות הפה, אמצעי אלחוש ותוצאות אבחונים, ואף טיפול בנגעים שונים בחלל הפה. הנכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בד"ר ניצן שלזינגר על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום רפואת שיניים מבוגרים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • לא יודעת איך להתקדם
    רינת ניסנוב
    11:18 10/01/23 10/01
    11:18
  • שלום ד"ר
    אני לא יודעת מה לעשות אני כרגע בהתלבטות של חיפוש מרפאה, מצאתי רופאה שמצד אחד התרשמתי ממנה הכל נקי, מקצועית וכוי ומצד שני היא מאוד פדנטית ומבקשת ממני הרבה דברים לעשות כמו שיננית יותר מהרגיל אבל אומרת שאין הצטברות פלאק וההגינה שלי טובה אבל עדיין צריך ואני כל הזמן עושה הכל ותמיד היא אומרת שיש לי טיפולים. בפעם אחרונה היא ביקשה ממני לעשות צילומי סטטוס ואני שנתיים אצלה וכל שנה היא מבקשת. ועשיתי בשנתיים האחרונות שאני אצלה כל שנה, התייעצתי עם כמה רופאים והם אמרו שהדרישה שלה לא הגיונית ולא עושים כל שנה סטטוס אבל היא אמרה לי שכן במקרה שלי כי יש טיפולים שעשו הרבה ולכן, אז החלטתי בעקבות ההמלצות שהרופאים אומרים שלא כדאי לעשות סטטוס כל שנה כי זה לא בריא והרבה קרינה וגם היא נתנה לי לעשות סיטי על שני שיניים שיש להם כתרים כי אמרתי שהמקום רגיש אז אמרה שבאזור הזה יכול להיות שהסטטוס לא יהיה ברור עד הסוף לכן כדאי לעשות גם סיטי על הדרך שזה עוד קרינה ולכן החלטתי לחפש רופא אחר שיעשה לי את הבדיקה השגרתית, הלכתי לרופאה אחרת היא עשתה 4 צילומי נשך במרפאה ואמרה הכל בסדר במצב של הפה, רק צריך לעשות בשן אחת טיפול שורש דחוף.
    לאחר מכן הלכתי לרופא אחר לחוות דעת- אמר לי הצילומים של הנשך שהרופאה הקודמת עשתה לא ברורים ועשה לי 2 צילומים במרפאה שלו שלא ניראים יותר טובים ממה שהרופאה הקודמת עשתה ואמר לי תעשי שיננית לפחות פעם אחת ואז תבואי שוב לבדיקה ולא רצה להגיד לי מה מצב הפה רק אמר שהוא לא טוב כי יש בעיות חניכיים וחורים ואני לא מבינה איך כי כל השנה הייתי במעקב ואני כל הזמן עושה הכל בבית והולכת לבדיקות ובתוך השנה בדיוק סיימתי סדרת טיפולים. אז זה לא הגיוני.
    אני לא יודעת מה לעשות כי אני לא מכירה רופאים מאנשים אחרים כל אחד אומר משהו אחר אין לי המלצות מאף מקום לכולם אני מגיעה דרך האתר.
    עכשין אני לא יודעת אם בכל מחיר כדאי ללכת לרופאה הראשונה שדורשת סטטוס למרות הקרינה? איך אפשר לדעת עם כל הבלאגן הזה שכל רופא אומר משהוא אחר איך אפשר לדעת במי להאמין, כל אחד אומר משהו אחר.מפחדץ לעשות ומפחדת לא לעשות, כל רופא לא אוהב את מה שהרופא הקודם עשה וניראה שרוצה לקחת בעלות על הפה שלי ולעשות מה שבא לו כי אני הקטנה לא מבינה מה באמת נכון לגבי וככה יוצא שאולי עשיתי דברים לא נכונים. לא יודעת מה לעשות ? ואיך לדעת מה נכון, כי כבר אולי מלכתחילה הייתי צריכה לעשות סטטוס למרות שעשיתי ב2021 בסוף שנה ואז ללכת לרופאה הראשונה בצורה מסודרת במקום להסתובב בין הרופאים שכל אחד אומר משהו אחר ועושה לי צילומים שגם ככה ניהיה לי קרינה ועכשיו אם אני יעשה עוד צילומים במקומות אחרים זה שוב קרינה כי כל רופא לא מקבל את הצילומים של מרפאה ןאז זה יוצא שאני עושה מלא צילומים שבסוף מגיעים אולי כמו לסטטוס בגלל כל הייעוצים שאני עושה בגלל זה .
    מה המלצתך? אשמח מאוד לעזרה
    תודה רבה!!!
    רינת

• הגב ל: לא יודעת איך להתקדם

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025