X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול ושיקום מכאבים
אודות הפורום
אודות פורום טיפול ושיקום מכאבים

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוז...

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוזמן לאמר את דברו, הפחד ממנו נעלם ומתחלף בתשומת לב, עניין ולמידה. הכאב שהגיע למטרה זו, עשה את שלו ויכול ללכת. בפורום זה ניתן להתייחס לנושאים כמו: כאבי גב, בברכיים, עצמות, תעוקות חזה, נשימה, כתפיים, צוואר, ראש ועוד.

מנהלי פורום טיפול ושיקום מכאבים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • עובד בשמירה וסובל מכאבים
    גרגורי
    21:32 10/12/15 10/12
    21:32
  • אני עובד בשמירה עקב זה שאני יושב הרבה יש לי כאבים באיזור הישבן והמתניים יש איזה תרגילים או אימון שאני יכול לעשות להפיג את הכאבים והאם יש לך איזה מכשיר או דרך מסויימת בכלל לשמור ככה על הכושר במהלך העבודה ברור לך שאני פשוט מקובע רוב היום בבודקה אז אשמח לקבל כמה רעיונות שלא להתנוול

• הגב ל: עובד בשמירה וסובל מכאבים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עובד בשמירה וסובל מכאבים
    דניאלה מלאך
    20:39 21/12/15 21/12
    20:39
  • היי גרגורי

מעבר להמלצה של מה שאתה יכול לעשות מחוץ לשעות העבודה (הליכה בים, יוגה, פילאטיס, צ?יקונג, טאי צ?י, או כל פעילות שמפעילה את כל הגוף בצורה מאוזנת והמחברת את הגוף לנפש), חשוב מאוד שתעבור למצב עמידה מול קיר, תחליק את כפות הידיים כנגד הקיר עם ידיים ישרות, רגליים בפיסוק קל. תוך כדי שליחת הידיים במעלה הקיר, הגוף ימתח בכיוון ההפוך של הישיבה. החזה ימתח, קדמת הירך תימתח ואם תכווץ את הישבנים זה גם ירגיש מאוד נכון בגב. חזור על כך מספר פעמים ושים לב שזה משהו שהגוף רוצה לעשות ושבכל חזרה מרגיש יותר טוב. אם מרגיש פחות טוב, חפש את הקצב, או את טווח התנועה שמתאימים לך.
    דבר נוסף שאתה יכול לעשות זה לעמוד עם הגב אל הקיר, צמוד אליו ולנסות לארגן את עמוד השדרה לאורכו, כך שכל החוליות בין הצלעות נוגעות בקיר, החוליות של המותן לא יגעו, עצם הסקרום (העצה) נוגעת וכל הגוף מתארך. במצב הזה נסה לנשום עמוק ולחשוב על התארכות ויציבה שמרחיקה את האגן מהצלעות ופותחת את הרווחים בין החוליות.
    בנוסף, פשוט תצעד במקום כמו "חייל", על מנת להניע את האיברים, תוך הנעת הזרועות ורקיעת כפות הרגליים והרמת הברכיים גבוהה. זה יזרים את הדםץ כשאתה יושב רוב היום, אין סירקולציה והחמצן איננו זורם ביעילות אל תאי גופך.

בהצלחה

דניאלה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: עובד בשמירה וסובל מכאבים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026