X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול ושיקום מכאבים
אודות הפורום
אודות פורום טיפול ושיקום מכאבים

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוז...

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוזמן לאמר את דברו, הפחד ממנו נעלם ומתחלף בתשומת לב, עניין ולמידה. הכאב שהגיע למטרה זו, עשה את שלו ויכול ללכת. בפורום זה ניתן להתייחס לנושאים כמו: כאבי גב, בברכיים, עצמות, תעוקות חזה, נשימה, כתפיים, צוואר, ראש ועוד.

מנהלי פורום טיפול ושיקום מכאבים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • לחץ בחזה וכאבים
    שעיה
    20:50 16/05/16 16/05
    20:50
  • יש לי תחושה של לחץ בחזה כבר מזה כ חצי שנה לערך עשיתי בדיקות חזה הרופא אמר שאין משהו מדאיג ושכל התוצאות היו טובות והוא לא רואה סיבה לדאגה הוא אמר שאולי זה קשור לשרירי חזה שהם קצת מאומצים וכדאי לשמור עליהם לא לאמץ אותם ולהיות יותר זהיר
    הוא גם המליץ לעשות שחייה במים וזה עוזר לשרירי החזה וזה יכול לעזור
    את שמעת פעם על משהו כזה?
    מה את ממליצה למישהו כמוני לעשות? איזה פעילות אם בכלל?

• הגב ל: לחץ בחזה וכאבים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • לחץ בחזה וכאבים
    דניאלה מלאך
    18:37 24/05/16 24/05
    18:37
  • שלום לך שעיה.

ראשית אני הייתי ממליצה לשמוח על כך שאין ממצא פתולוגי הנראה לעין.
    שנית, מכיוון שהרופאים נדרשים לתת שם לכל מצב, זה מה שהם מנסים לעשות, אך הם מנחשים על סמך ניסיון. יחד עם זאת, זה כלל לא בטוח שמה שאמר נכון.
    ויכול להיות שכן.....אך זו לא הנקודה.
    כאב, זה תמיד אתה מספר לעצמך שאתה פועל נגד עצמך ולא לטובת עצמך וכנראה שלא במודע, כי אם היית מודע לכך, לא היית ממשיך לעשות זאת לעצמך. הכאב הוא לא חיצוני והוא לא הגיע אליך, אתה יצרת אותו.
    אם אתה מסכים לעובדה הזו, אתה יכול להיות רגוע, כי באותה דרך אתה יכול בעצמך לשחרר את הכאב.
    שכב בנוח. עצום עיניים. ראה בעיני רוחך את הראות שלך מתמלאות בחמצן לבן. ואז, כמו במקלחת, שטוף את כל מה שהחמצן שטף בנשיפה ארוכה והתכונן לעוד פעימה של מקלחת חמצן. ראה את החמצן בצהע לבן בוהק ושלח אותו לאיזורים הכואבים. נשום רק עד איפה שנעים והכאב לא צץ.
    זה השלב הראשון לשחרור.
    הרבה נשימות, כשתוך כדי הנשימה אתה אומר לעצמך הכואב, שהכל בסדר, אנחנו עכשיו ביחד ואני לא אעשה יותר שום דבר שמכאיב לנו.
    תנוח יותר, שים לב מה מלחיץ אותך ושאלאת עצמך אם זה תורם לך? חייך יותר, ותבחר רק דברים שגורמים לך הנאה.
    אולי תתחיל ללכת למדיטציות.
    שיעורי פילאטיס יכולים לעזור בתנאי שבחרת מדריך שמבין איך לנשום נכון ולא מוביל אותך בתוך הכאב אלא בין דפנות הכאב.
    בהצלחה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: לחץ בחזה וכאבים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026