X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול ושיקום מכאבים
אודות הפורום
אודות פורום טיפול ושיקום מכאבים

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוז...

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוזמן לאמר את דברו, הפחד ממנו נעלם ומתחלף בתשומת לב, עניין ולמידה. הכאב שהגיע למטרה זו, עשה את שלו ויכול ללכת. בפורום זה ניתן להתייחס לנושאים כמו: כאבי גב, בברכיים, עצמות, תעוקות חזה, נשימה, כתפיים, צוואר, ראש ועוד.

מנהלי פורום טיפול ושיקום מכאבים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • מקור הכאבים מהיכן מגיע?
    שגיא
    23:27 27/03/16 27/03
    23:27
  • יש לי םלטפוס ברגלים,חוסר שיויי משקל,בריחה בסידן,ולצערי...אני קצת מוגבל,הבעיות לא מהיום.
    אלא חלקם בעיות כבר מהלידה,וחלק מהם ניגרמו עקב תאונה שעברתי,באיזה מקום אני נורא קשה לי עם זה ולהשלים עם "זהו ככה המצב ואין כל כך מה לעשות" אני הייתי איש של עשיה בעבר,ולכן כל התהליך הזה שעברתי מאז התאונה לפני שנה וחצי פשוט גרם ליקצת דיכדוך והרגשה של רצון חזק לעשות ולפעול ולשקם טת עצמי,אני יודע בוודאות שיש לי רצון חזק להשתקם ולנסות לפחות לנסות לשקם את עצמי לאט לאט,אני קראתי גם באתר שלך וגם כאן בשאל את הרופא שבעצם כל השיטה שלך מתבססת על עניין של להאמין בעצמך ולדעת שהגוף אכן יכול אם תתן לו את מה שהוא אכן צריך ותאמין בעצמך תוכל לשנות ולשפר מה שעכשיו נהיה.
    אז מה את אומרת?
    יש בדירות שעלי לעבור לפני שאני רוצה לקבוע איתך פגישה ולראות מה עושים?
    יש אכן בשביך מה לבוא ולהיםגש בכלל?
    תודה רבה לך,
    חשוב לי לציין שאת נתת לי מקום בלב להאמין שאני יכול לתקן את המעוות.

• הגב ל: מקור הכאבים מהיכן מגיע?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מקור הכאבים מהיכן מגיע?
    דניאלה מלאך
    21:29 28/03/16 28/03
    21:29
  • היי שגיא

אני שמחה שנטעתי בך תקווה ובעיקר את הרצון לרפא את עצמך.
    אין מצב שכוחות הבריאה לא יכולים לרפא אותך. הם יצרו אותך והם יודעים היטב את הדרך לרפא אותך. כל שעלייך לעושת זה לסמוך על כוחות אלו.
    הם קיימים בך.
    אני רואה שאתה גר ברמת הגולן וכדי להגיע אלי לטיפולים עליך ליסוע מספר שעות.
    אתה צריך להיות מוכן להירתם למחוייבות ולעבודה עצמית.
    אני לא צריכה בדיקות מכיוון שאני מסתמכת על הנתונים שאני מקבלת מהגוף שלך.
    במידה והמחירים שלי, המפורסמים באתר מתאימים לך ובמידה ואתה מוכן להירתם לתהליך שיקום ולהגיע לתל אביב, התקשר אלי לטלפון המצויין באתר שלי, קבע פגישה עם המזכירה שלי ואז אדבר איתך ואנחה אותך לגבי המפגש הראשוני.
    העצה שלי היא: תקשיב ללב שלך. לאיפה הוא מושך אותך.
    יש לי גם תלמידות שלמדו אצלי וגרות בסביבה שלך. קיימת אפשרות שאחרי סדרת טיפולים אצלי תמשיך אצלהן, קיימות הרבה אפשרויות.
    אתה צריך להיות מאוד החלטי. שלא יהיה אפילוט ספק קל בהחלטה שלך. אתה קובע את הצלחת הטיפול, הכל טמון בך.
    אני כמובן אשמח לעזור לך.
    וכן, יש עבור מה להגיע לפגישה הראשונה. רק אחריה תוכל להבין את מה שאי אפשר להבין לפניה.

בברכה

דניאלה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: מקור הכאבים מהיכן מגיע?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026