X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום פילאטיס שיקומי
אודות הפורום
אודות פורום פילאטיס שיקומי

פורום פילאטיס שיקומי - הפורום מתאים למחפשים לשקם את עצמם באמצעות טכניקה עדכנית ובדוקה בפילאטיס שיקומי ומוכנים לפעול ולקחת יוזמה בטיפול הכרוך בהשקעה, התמדה ואמונה בריפוי עצמי. הנושאים בפורום יכולים להיות קשורים לשיקום פגיעות שלד שריר, כמו: כאבי ברכיים, צוואר, גב, כפות רגליים, ירכיים וכיוצא...

פורום פילאטיס שיקומי - הפורום מתאים למחפשים לשקם את עצמם באמצעות טכניקה עדכנית ובדוקה בפילאטיס שיקומי ומוכנים לפעול ולקחת יוזמה בטיפול הכרוך בהשקעה, התמדה ואמונה בריפוי עצמי. הנושאים בפורום יכולים להיות קשורים לשיקום פגיעות שלד שריר, כמו: כאבי ברכיים, צוואר, גב, כפות רגליים, ירכיים וכיוצא בזה. נתוני יציבה כמו : עקמת, קיפוזה, לורדוזה יציבה רופסת ועוד. מצבים שונים כמו: טרשת נפוצה, פרקינסון, שיקום ממחלות סרטן שונות, אוסטאופורוזיס, הריון ועוד.

מנהלי פורום פילאטיס שיקומי

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • לדעת מי רוצה
    רווית
    11:23 23/04/15 23/04
    11:23
  • שלום דניאלה
    קראתי את הכתבה שלך על פילאטיס שהייתה מאוד מעניינת ועל הצורך לשאול מי רוצה אצלנו את הדבר בכדי לדעת איך להתייחס עליו.
    ניסיתי לאמץ שיטה זאת בכדי לדעת כל מיני דברים כמו מי רוצה ללכת לעבוד? או מי רוצה ללכת למסיבה? ולא כל כך הצלחתי לקבל תשובה ברורה. לפעמים לא הייתה לי תשובה, לפעמים יותר מתשובה אחת ולפעמים לא ידעתי אם התשובה שקיבלתי נכונה.
    האם את יכולה לפרט עוד על הנושא הזה בכדי לדעת לזהות מי באמת רוצה משהו?
    תודה רבה

• הגב ל: לדעת מי רוצה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • לדעת מי רוצה
    דניאלה מלאך
    16:20 23/04/15 23/04
    16:20
  • היי רווית

אני בהחלט מזדהה עם השאלה ששאלת.
    על מנת לנסות לעזור לך בפלטפורמה הזו ( שאינה ישירה ואינה מאפשרת שיח אינטראקטיבי) , אנסה לחדד את ההסבר שלי בשאלה פשוטה:
    את מה משרתת הבחירה המסויימת שלך.
    למשל: אני הולכת לעבודה- כי זה משרת את הרווחה הכלכלית שלי, או את העתיד המקצועי שלי, או את הסיפוק מההישגים שלי, או את הסיפוק מהעזרה ללקוחות שלי, או בגלל שצריך וכו....
    אני הולכת למסיבה- כי זה משרת את המטרה שלי להרגיש שייכת, שמחה, לשחרר מתחים ולרקוד. לא לחשוב על כל הטרדות ולמצוא זמן להרגיש את עצמי בלי קשר למחוייבויות אחרות....לעומת, אני הולכת למסיבה כי אולי אפגוש שם מישהו שישנה את חיי. כלומר: האם את מחפשת משהו חיצוני שישנה את חייך לטובה, או האם את בוחרת בחירה מתוך טיפוח החיים הטובים שלך כשהפועל היוצא יכול להיות רק טוב.
    מה שחשוב הוא "מה מניע אותך" לבצע פעולות מסויימות.
    אני יכולה להחליט לבצע פעולה מסויימת כי אמרו לי שזה יעשה לי טוב....אבל אם אני מרגישה רע עם עצמי, אני אוכיח לעצמי שגם הפעולה הזו לא עזרה לי והנה אני שוב מרגישה רע...ומצבי כל כך קשה ששום פעולה שממליצים לי לא עוזרת.
    או, שאני יכולה ללמוד את הסיבה ולבקש הסברים מדוע פעולה זו תעשה לי טוב וכשאני מאמינה ומבינה את הסיבה לכך שממליצים לי לבצע את הפעולה, כשאני יודעת שזה באמת יכול לתרום לי, רק אז אני יכולה לבדוק על פי התוצאה אם פעולה זו שינתה את המגמה בחיי ותרמה לי או לא.
    כשאנחנו מחוברים לעצמינו, אנחנו לא מצפים לתוצאה מסויימת כדי שתגדיר לנו את עצמינו.
    אנחנו מנסים כל דבר שנראה לנו בעל אפשרות לתרום לנו בתחום מסויים וסומכים על עצמינו שנדע להחליט תוך כדי הפעולה או לאחריה, אם זה משהו שאנחנו באמת רוצים להמשיך לחוות או לא. אנחנו יודעים שלא נעשה לעצמינו שום דבר שפועל כנגדינו במודע, אלא אם כן אנחנו מושתתים על מערכת הגדרות שלא תורמת לנו ואנחנו ממשיכים לעשות זאת מבלי לחקור - אולי צריך לשנות את ההגדרות הצרובות במוחינו להגדרות שמתאימות למי שאנחנו עכשיו.
    כשאני חוזרת לשאלתך....לפעמים יש הרבה תשובות לכל שאלה. תנסי ליצור תסריט מה קורה כשאת בוחרת בתשובה מסויימת ותסריט לתשובה נוספת ותבחרי לעצמך את התסריט שאת רוצה להתנסות בו. קחי מראש בחשבון שיכול להיות שתלמדי שזה לא מה שחשבת שיהיה והיי מוכנה לשנות את ההחלטות שלך ולהתגמש מול התוצאות. גמישות מחשבתית היא זו שמחזיקה אותנו חיים לאורך זמן באיכות חיים טובה. לעומת תקיעות מחשבתית שמשאירה אותנו תקועים עם החלטה שלא תורמת לנו ושאנחנו ממשיכים לנסות להצדיק את ההחלטה כדי לא להראות לעצמינו ש"שגינו"....אין שגיאות בחיים, יש רק שיעורים. מי שלא מנסה לא טועה.... "מי שלא שוטף כלים - לא שובר צלחות".
    אני חסידה של איינשטיין...והציטטות שלו ראויות השקעה יומיומית. מציעה לך לחפש בגוגל ולקרוא אותן.

מה שאותי מנחה בחיים זה שאני יודעת שמה שלא קורה פשוט, פשוט לא קורה....ואז ...כשיש קושי, פה טמונה הזדמנות למצוא את הפשטות.

בכל נושא צריך לקחת בחשבון שני דברים לפני שמחליטים על הצעד הבא:
    מה היעד הסופי לשלב זה?
    איפה אני נמצאת עכשיו?
    האם הצעד הבא מקדם אותי אל היעד או מרחיק אותי ממנו.

כדי לענות על השאלה : האם ללכת היום לעבודה?
    התשובה צריכה להסתמך על השלבים הבאים:
    מה היעדים שלי?
    1. לפרנס את עצמי לעצמאות כלכלית
    2. להיות בריאה
    3. להיות מאושרת ומסופקת מהעבודה
    וכך הלאה.
    אחרי הרשימה הזו...שיכולה להתארך עוד ועוד...מחליטים ברגע מסויים מה הנושא החשוב שאותו אני מנסה לפתור ברגע זה.
    אם מדובר למשל בבריאות:
    האם הליכה לעבודה תתרום לבריאות שלי?
    למה אני רוצה ללכת לעבודה?
    כדי לא לאכזב את הלקוחות? אולי הלקוחות יתאכזבו יותר מכך שאם לא אשמור על בריאותי אהיה חולה יותר? וכך הלאה...
    לפי שאלת השאלות וכתיבת התשובות....תוכלי לקחת אחריות על ההחלטה שלך ללכת עבודה גם כשאת יודעת שזה לא תורם לבריאות שלך, כי יותר חשוב לך לא לאכזב לקוח, או בוס, כי את חושבת שתרוויחי מזה יותר מאשר אם תישארי בבית להחלים....לפי זה את יודעת מי את....הםא את היא זו שחושבת על האחר לפני שאת חושבת על עצמך?.....האם זה תורם לך להיות האדם שאת רוצה להיות? האם היית מייעצת לחברים שלך לנהוג באופן דומה?
    הוציאי את עצמך מהתמונה ודמייני שמי ששואל את השאלה הוא החבר הכי טוב שלך....מה היית עונה לו, כיצד היית מייעצת לו....

כשאת לא מצליחה לענות לעצמך, עלייך להוציא את עצמך מהתמונה או לבקש מגורם חיצוני לשקף לך את התמונה הכוללת על מנת שתוכלי לראות את כל האפשרויות עם כל ההשלכות מכל אפשרות , לפני שאת בוחרת את הפעולה ולוקחת אחריות על ההשלכות ממנה.

אני מקווה שהצלחתי לעזור לך.

בברכה

דניאלה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: לדעת מי רוצה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026