X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום פילאטיס שיקומי
אודות הפורום
אודות פורום פילאטיס שיקומי

פורום פילאטיס שיקומי - הפורום מתאים למחפשים לשקם את עצמם באמצעות טכניקה עדכנית ובדוקה בפילאטיס שיקומי ומוכנים לפעול ולקחת יוזמה בטיפול הכרוך בהשקעה, התמדה ואמונה בריפוי עצמי. הנושאים בפורום יכולים להיות קשורים לשיקום פגיעות שלד שריר, כמו: כאבי ברכיים, צוואר, גב, כפות רגליים, ירכיים וכיוצא...

פורום פילאטיס שיקומי - הפורום מתאים למחפשים לשקם את עצמם באמצעות טכניקה עדכנית ובדוקה בפילאטיס שיקומי ומוכנים לפעול ולקחת יוזמה בטיפול הכרוך בהשקעה, התמדה ואמונה בריפוי עצמי. הנושאים בפורום יכולים להיות קשורים לשיקום פגיעות שלד שריר, כמו: כאבי ברכיים, צוואר, גב, כפות רגליים, ירכיים וכיוצא בזה. נתוני יציבה כמו : עקמת, קיפוזה, לורדוזה יציבה רופסת ועוד. מצבים שונים כמו: טרשת נפוצה, פרקינסון, שיקום ממחלות סרטן שונות, אוסטאופורוזיס, הריון ועוד.

מנהלי פורום פילאטיס שיקומי

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • רוצה להיות מדריכת פילאטיס
    גלית
    09:55 30/03/15 30/03
    09:55
  • אני בת 25 עשיתי פעם קצת פילאטיס ויותר קראתי על התחום הרבה חומר באינטרנט. הרעיון מאחורי גישה זו מאוד מוצא חן בעיני והייתי רוצה להיות מדריכה בתחום.
    רציתי לשאול מה איפה אפשר ללמוד הדרכת פילאטיס, איזה ניסיון ותנאי קבלה נדרשים בתחום. כך לדוגמא האם בעיה בריאותית של סכרת יכולה למנוע ממני להדריך. כמה עולה הכשרה? האם יש מקומות ללמוד ליד באר שבע? כמה זמן היא נמשכת והאם תעודת מדריך פילאטיס מוכרת על ידי משרד הבריאות?
    תודה רבה

• הגב ל: רוצה להיות מדריכת פילאטיס

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • רוצה להיות מדריכת פילאטיס
    דניאלה מלאך
    00:30 31/03/15 31/03
    00:30
  • היי גלית

במקרה מחר- יום שלישי 31.3.15 אני מעבירה בעצמי שיעור פילאטיס מזרן לאנשים עם בעיות גב בישוב מיתר שלידך בדרום. אחרי השיעור אני נשארת לענת על שאלות בנוגע לקורסים ואפשרויות הכשרה למדריכי פילאטיס. השיעור מתחיל ב-5 רחוב צין 19 בישוב מיתר. השיעור עולה 100 ש"ח ואחר כך השאלות והתשובות חופשי מתשלום. אני ממליצה לך לעשות מאמץ להגיע ולשאול. את יכולה להגיע גם ב-6 רק לשאול שאלות.
    חוץ מזה את יכולה להתחיל לעשות מחקר בעצמך באינטרנט. יש המון מקומות ללמוד בארץ את צריכה למקד לעצמך את המטרה האמיתית שלך. מה את מחפשת? כל בית ספר יאמר לך שהוא המתאים ביותר עבורך, אני הייתי ממליצה לך להאמין רק לעצמך אפילו לא לי. רק לעצמך. תנסי, תלכי לשיעורי ניסיון, תשאלי, תרגישי אילו תשובות מתאימות לך. תדברי עם בוגרי קורסים, החליטי על פי הלב.
    אם תשלחי לי את המייל שלך אשלח לך הזמנה נוספת למפגש היכרות שאני עושה לקורס מדריכי פילאטיס מזרן בתל אביב. חופשי מתשלום.
    השיטה שאני מלמדת היא "סטוט פיאלטיס" וזו השיטה הכי מוכרת בעולם ומקורה בקנדה. אני הנציגה הבלעדית שלה בישראל ולכן אני מדברת על מה שאני בחרתי לעצמי מתוך כל הבחירות שיכולתי לבחור. אני יכולה להעיד על עצמי שזה מה שהייתי בוחרת גם היום לעצמי.
    זו שיטה חכמה המעניקה ביטחון עם הידע וההתנסות שרוכשים בקורסים. זו שיטה שהתוצאות מדברות בעד עצמן מול הלקוחות המרוצים. היא מתבססת על עקרונות אנטומיים וביו מכאניים ועל חידושים במחקרים.
    את יכולה להתחיל ללא ניסיון ומכיוון שיש אפשרות לחזור על הקורס ללא תוספת תשלום כמה פעמים שאת רוצה עד שנתיים מתום הקורס, את יכולה להפנים את החומר בקצב שלך. את תצטרכי ללמוד אנטומיה ומכיוון ששיטת הלימודים שלנו היא מודולרית, תוכלי לבנות לעצמך את התוכנית המתאימה לך ולקחת כל קורס בזמן המתאים לך עד שתרגישי שאת מוכנה לכך.
    תמיד עדיף שיהיה ניסיון בפילאטיס לפני כן כמתאמנת. תמיד עדיף ניסיון בהדרכה, אך אני מכירה מדריכות מצויינות שהגיעו ללא ניסיון וכיום הן מעולות.
    סכרת לא מפריעה, נהפוך הוא, הפעילות יכולה לתרום לחולי סכרת.
    המחירים של ההכשרה מפורסמים באתר שלי, עבור הקורסים שלי, וכל בית ספר מפרסם את המחירים שלו. את מוזמנת לשוטט באתרים ולבדוק.
    יש תעודות מדירכי פילאטיס שונות
    התעודה שלנו היא בינלאומית.

אני מאמינה שכל גוף יכיר בה.

מספר הטלפון של מרכז ההכשרה שלי 054-4709033
    את מוזמנת להתקשר ולקבל פרטים יותר מדוייקים.

בברכה

דניאלה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: רוצה להיות מדריכת פילאטיס

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026