X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום פילאטיס שיקומי
אודות הפורום
אודות פורום פילאטיס שיקומי

פורום פילאטיס שיקומי - הפורום מתאים למחפשים לשקם את עצמם באמצעות טכניקה עדכנית ובדוקה בפילאטיס שיקומי ומוכנים לפעול ולקחת יוזמה בטיפול הכרוך בהשקעה, התמדה ואמונה בריפוי עצמי. הנושאים בפורום יכולים להיות קשורים לשיקום פגיעות שלד שריר, כמו: כאבי ברכיים, צוואר, גב, כפות רגליים, ירכיים וכיוצא...

פורום פילאטיס שיקומי - הפורום מתאים למחפשים לשקם את עצמם באמצעות טכניקה עדכנית ובדוקה בפילאטיס שיקומי ומוכנים לפעול ולקחת יוזמה בטיפול הכרוך בהשקעה, התמדה ואמונה בריפוי עצמי. הנושאים בפורום יכולים להיות קשורים לשיקום פגיעות שלד שריר, כמו: כאבי ברכיים, צוואר, גב, כפות רגליים, ירכיים וכיוצא בזה. נתוני יציבה כמו : עקמת, קיפוזה, לורדוזה יציבה רופסת ועוד. מצבים שונים כמו: טרשת נפוצה, פרקינסון, שיקום ממחלות סרטן שונות, אוסטאופורוזיס, הריון ועוד.

מנהלי פורום פילאטיס שיקומי

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • פילאטיס-עוזר או שסתם?
    אליזבת
    00:28 11/11/15 11/11
    00:28
  • שלום לך,
    אני קראתי כתבה שממש בילבלה אותי,
    מישהי טענה אחרי 4 שנים שהיא עשתה טיפולי פילטיס,
    "שגנבו אותה" והיא יצאה עם פציעות מהפלטאיס,
    אני גם התחלתי פילאטיס לפני חצי שנה,
    רציתי לדעת אם זה סתם מיטוס ושטויות במיץ מה שאני גם חושבת ככה
    או שבאמת קיימים דברים כאלה גם בפילאטיס?
    ואיך בכלל ניתן לקבל נזק מטיפול פלאטיס???

• הגב ל: פילאטיס-עוזר או שסתם?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • פילאטיס-עוזר או שסתם?
    דניאלה מלאך
    21:05 13/11/15 13/11
    21:05
  • היי אליזבת

בהחלט יכולים להינזק מפילאטיס, בדיוק כמו שאפשר להינזק מרופא עם תעודה.
    בדיוק כמו שיש עורכי דין טובים ופחות טובים.
    בכל מקצוע יש טובים יותר ופחות. זה לא אומר שרפואה או עריכת דין, לא שווים, רק בגלל שמישהו נקלע למפח נפש בגלל אישיות מסויימת.
    חשוב מאוד להיות נאמנים לעצמינו. לא להאמין לכל אחד שאומר לנו שטוב לנו, אלא להאמין לעצמינו אם באמת טוב לנו.
    כל אחד יכול לספר על עצמו שהוא המורה הכי טוב, אך מי שבאמת צריך לבחון זאת, זה התלמיד.
    האם המורה מלמד אותי משהו? משפר אצלי משהו? התלמיד, או המתאמן צריכים לקחת אחריות על בחירת המדריך.
    המדריך לא צריך להיות נחמד, המדריך צריך ליצור תוצאות ברורות. עם תוצאות אין להתווכח.
    לשמוע המלצות, לבדוק, להרגיש ולא לוותר על מה שמרגישים באמת.
    אני שיקמתי את גופי מפילאטיס, אך למדתי שיטה מיוחדת. יש לי מדריכים טובים שלימדתי בכל הארץ, אם תאמרי לי איפה את גרה, אוכל להמליץ לך.

בברכה

דניאלה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: פילאטיס-עוזר או שסתם?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026