X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול ושיקום מכאבים
אודות הפורום
אודות פורום טיפול ושיקום מכאבים

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוז...

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוזמן לאמר את דברו, הפחד ממנו נעלם ומתחלף בתשומת לב, עניין ולמידה. הכאב שהגיע למטרה זו, עשה את שלו ויכול ללכת. בפורום זה ניתן להתייחס לנושאים כמו: כאבי גב, בברכיים, עצמות, תעוקות חזה, נשימה, כתפיים, צוואר, ראש ועוד.

מנהלי פורום טיפול ושיקום מכאבים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כאבי ראש חזקים מזה תקופה ארוכה של חודשיים
    אנסטסיה
    11:23 21/04/16 21/04
    11:23
  • בלילה כשאני הולכת לישון באופן קבוע מתחילים לי כאבים באיזור הפנים יותר באיזור העיניים והגבות לאט לאט הכאב מתפשט ואני מרגישה אותו גם באיזורים אחרים בגוף חשוב לי להדגיש כי הכאב הוא מגיע בתקופות ולא עקבי כל יום השאלה העיקרית שלי מה הסיבבה שיכולה להיות לכאבים אלו ואולי יש קשר לסיום מחזור ואז זה משפיע?
    ועוד שאלה אם אני במחזור אני יכולה לבצע פעילות פילטאיס?

• הגב ל: כאבי ראש חזקים מזה תקופה ארוכה של חודשיים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כאבי ראש חזקים מזה תקופה ארוכה של חודשיים
    דניאלה מלאך
    19:58 06/05/16 06/05
    19:58
  • היי אנסטסיה

אינני יכולה לאמר לך באופן כזה מה המקור לכאבים.
    אני כן יכולה להזמין אותך להגיב אחרת לכאב כשהוא מופיע:
    שאלי אותו מה הוא רוצה ממך.
    בדרך כלל הוא מבקש "חיבוק". תחבקי את עצמך הכואבת ותאמרי לעצמך שהכל בסדר ושאת לא לבד, ושאת אוהבת אותך מאוד.
    שדרי אהבה לעצמך הכואבת ותוך שניות תתחילי להרגיש את הכאב מתפזר ונמוג.
    אפשר להתאמן במחזור, הכל תלוי במידת הכאבים והנוחות האישית של כל אישה בנפרד.
    בברכה
    דניאלה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: כאבי ראש חזקים מזה תקופה ארוכה של חודשיים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026