X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול ושיקום מכאבים
אודות הפורום
אודות פורום טיפול ושיקום מכאבים

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוז...

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוזמן לאמר את דברו, הפחד ממנו נעלם ומתחלף בתשומת לב, עניין ולמידה. הכאב שהגיע למטרה זו, עשה את שלו ויכול ללכת. בפורום זה ניתן להתייחס לנושאים כמו: כאבי גב, בברכיים, עצמות, תעוקות חזה, נשימה, כתפיים, צוואר, ראש ועוד.

מנהלי פורום טיפול ושיקום מכאבים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • פיברו מלגיה
    גלית
    14:47 20/03/15 20/03
    14:47

• שלום יש לי שאלה עבור חברה טובה שלי הסובלת מפיברו מילגיה הידועה בכינוי גם מחלת הכאב. לפי הרפואה המערבית מדובר במחלה כרונית חשוכת מרפא. וחברה שלי אכן סובלת ממנה הרבה שנים, לוקחת הרבה תרופות שאם הזמן פחות ופחות עוזרות לה.
    והיא גם מאמינה שמדובר בבעיה כרונית שלעולם לא תעבור. לי קשה להאמין בזה. ורציתי לשאול אותך האם יש אפשרות לטפל בבעיה זו באופן יעיל דרך פילאטיס או שיטות אחרות? והאם באמת מדובר במחלה חשוכת מרפא?

תודה ויום טוב.

• הגב ל: פיברו מלגיה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • פיברו מיאלגיה
    דניאלה מלאך
    19:47 20/03/15 20/03
    19:47
  • שלום לך גלית

צר לי לאכזב אותך, אך אם חברתך מאמינה שזו בעיה שלעולם לא תעבור, אז היא לא תעבור לה.
    אני כמוך, מאמינה שכל דבר יכול לעבור, אך את ואני יכולות להשפיע על עצמינו ולא על אחרים.
    האמונה של האדם עצמו נדרשת על מנת ליצור תהליכי ריפוי.
    החכמה היא למצוא את הדרך להראות לחברתך את האור בקצה המנהרה ויש דרכים רבות לעשות זאת. יחד עם זאת, למרות שניתן תמיד לראות את האור בתוך החושך, צריך לרצות לראות אותו ולא לבחור לראות את החושך.
    הכדורים לא יעזרו לה מכיוון שהם לא פונים למקור הבעיה שהיא הרבה יותר פנימית.
    אני ממליצה לך לנסות לעזור לה לנסות כל דבר שיעשה לה טוב. פילאטיס יכול להיות מעולה בתנאי שהוא מתבצע בתדירות שמתאימה לה, בעצימות שהיא יכולה לעמוד בה וליהנות ממנה, במשך אימון שמפתח אותה ולא מעייף אותה, ובעיקר למצוא את הכימיה המתאימה עם המדריך או המדריכה שמראים לחברתך מה היא כן יכולה לעשות ולא מה היא לא יכולה.
    גם פעילות במים יכולה מאוד לעזור.
    עיקר העבודה היא לראות בכל רגע ורגע את מה שיש ולא את מה שאין ולשנות את הדרך בה היא חווה את חייה. משם מתחיל השינוי.
    את התהליך שהיא יכולה לעבור ולהחלים ממנו, היא צריכה לרצות מאוד. היא צריכה כל כך לרצות למצוא את הדרך לריפוי ולהאמין שהיא קיימת בעצמה, אחרת כל הניסיונות ימשיכו להוכיח לה שהיא נמצאת במצב בלתי הפיך.

אם את חברה טובה, המשיכי לאהוב אותה כפי שהיא ללא תנאי, הראי לה כל הזמן את החיוב שבכל דבר, ותני לה לבחור את הבחירות שלה. אני בדרך כלל סומכת על אנשים שבסופו של דבר לא רוצים להזיק לעצמם במודע ומגלים בסוף שהגיע הזמן לקחת אחריות על חייהם ולעשות דבר. ברגע שהיא תגיע לשם, תפני אלי שוב ואוכל לעזור יותר. עד אז, היי החברה הכי טובה שלה והאמיני בה, האמיני שהיא תמצא את הכוחות לרצות לצאת ממצבה ולא להיכנע לו.

בברכה

דניאלה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: פיברו מיאלגיה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026