X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול משפחתי, זוגי
אודות הפורום
אודות פורום טיפול משפחתי, זוגי

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר...

פורום טיפול משפחתי, זוגי מנוהל על ידי יאיר היימן. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות במגוון קשיים ומצבים הנוגעים לתא המשפחתי, ליחסים זוגיים, הורות וילדים. בין היתר ניתן לשאול לגבי קשיי תקשורת, משברים בנישואין, קנאה, בגידות, חלוקת תפקידים והנאה וסיפוק בזוגיות, ובכל עניין אחר הנוגע לקשר הזוגי. כמו כן, ניתן לקבל ייעוץ לגבי הצבת גבולות לילדים, שמירה על כללים וחוקים בבית, מנהיגות ההורים, פתרון בעיות בין אחים, שיפור התקשורת עם ילדים, התמודדות עם קשיי גיל ההתבגרות ובכל סוגיה הקשורה לתא המשפחתי. בנוסף, בפורום אפשר לשאול לגבי בעיות רגשיות בני המשפחה, כדוגמת הסתגרות, חרדה, דיכאון, קשיי השתלבות בחברה ובמסגרות, הפרעת קשב וריכוז ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, להעלות את שאלותיכם ולקבל מענה מקצועי ודיסקרטי מיאיר היימן.

מנהלי פורום טיפול משפחתי, זוגי

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • ילדים בעייתים קשיים ביומיום
    שבתאי
    16:02 21/01/16 21/01
    16:02
  • אני נשאוי כבר 10 שנים ווואלה אני יגיד לך את האמת לא חשבתי שאני אי פעם אחרי תקופת נישואין כזאת ארוכה יצטרך לפנות לעזרה או לייעוץ אבל החיים קשים מאשר אנחנו מתארים אותם,ואכן לכל אחד יש צורך לפנות ולדבר ואני מקווה שאני פונה לאדם הנכון,יש לי 5 ילדים 3 בנים ו2 בנות,ולם בגילאי0 6-10 ילדים טובים כפרה עליהם הם החיים שלי,אבל אני צריך להתמודד עם הרבה דברים שאני לא מכיר ולא חשבתי עליהם,הילדה באה כל וימיים עםצ בקשה אחרת לפלאפון חדש כי לחברה שלה יש פלאפון יותר טוב "משלה",הילדים רבים בבית ל היום-האח הגדול דורש את כבודו ובצדק אבל האחים הקטנים לא פריירים ומשגעים אותו כל הזמן,פתאום יום שביתה בבית הילדים לא הולכים לבית ספר כולם מחליטים ונשארים בבית,וואלה אישתי משתגעת ואני לא יודע מה לעשות גם עם אישתי וגם עם הילדים,אתם נותנים עזרה גם למשפחות עם ילדים?ובכלל מה אתה אומרת על מה שהצגתי לפנייך?

• הגב ל: ילדים בעייתים קשיים ביומיום

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תשובה - ילדים בעייתיים
    ד"ר נגה נברו
    13:59 22/02/16 22/02
    13:59
  • ההתמודדות במשפחה לא פשוטה, במיוחד כאשר יש צורך לתת מענה לצרכים השונים של ילדים שונים וכאשר יש לתת מענה לכל ילד בנפרד. אנחנו מאד אוהבים את ילדינו, רוצים בטובתם ורוצים שירגישו טוב גם ביחס לילדים אחרים - הן במשפחה והן מחוצה לה - אולם אנחנו גם צריכים לדעת לפעמים להגיד "לא" לילדים שלנו. לפעמים אנחנו חושבים שאנחנו עושים להם טוב בזה שנותנים להם את כל מה שהם רוצים אולם בדרך כלל התוצאה היא הפוכה. בתוך משפחה לכל ילד את הצרכים שלו הנובעים הן ממקומו במשפחה והן מהאישיות שלו. כאשר יש קנאה בין ילדים, מומלץ, בין היתר, לנסות לעשות קצת זמן לכל ילד בנפרד על מנת לתת לו תשומת לב יחידנית. יש האומרים כי אין ילדים בעייתיים...כאשר ילד מתנהג בצורה בעייתית על ההורה לבחון את האופן שבו הוא מתייחס לילד על מנת למצוא את הדרך הכי מתאימה לילד הזה, דרך אשר לרוב תהיה שונה מזו אשר מתאימה לילד אחר.

בברכה,
    ד"ר נגה (רובינשטיין) נברו, פסיכולוגית בכירה ומדריכה מוסמכת בכירה בטיפול משפחתי וזוגי, מייסדת ומנהלת "מכון שינוי".
    טלפון: 09-9551973
    מייל: [email protected]
    או: [email protected]
  • הגב ל: תשובה - ילדים בעייתיים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026